שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדש כאן בפורום אני ממש שמח להיות כאן . גם אני אתמול הייתי בהופעה ובעקבותיה החלטתי להכנס לפורום . לדעתי הופעה מדהימה . ועברי ממש חמוד. אז הייתי שמח להכירכם . שלכם שדון כחול82 (אגב 82 זה השנת לידה)

ZVI Z

New member
כנס לפה.זה חוקי הפורום

וברוך הבא לך שד שדון יש כמה כללים 1.אסור לכתוב בין 2 ל-4(לי ולעוד 2 אנשים יש היתר מיוחד) 2.אסור לכתוב דברי שקר 3.אסור לכתוב שטויות 4.יש לשמור על שפיות ברמה גבוהה 5.אל תשים על 4 הכללים הראשונים ויואו זה מהזה מגניב אותי כל המצטרפים החדשים האלה..!!!

מרילנצח

New member
צבי שכחת חוק אחד חשוב...

דרך אגב - ברוך הבא שדון יקר
וצבי מה עם -כמה שפחות שפוי יותר טוב??, ואם מי ששפוי מנודה.... דרך אגב שדון וכל מי שלא יודע.. אני מוררר...

ZVI Z

New member
אבל זה ממש ממש לא נכון

לדעתי אני שפוי ולא שמתי לב שאני מנודה כאילו לא אמרו לי שאני שפוי אז חשבתי שאם לא אמרו אז זה די ברור

אפ אפ אפ (כמו שמייקל אומר) שכחתם...

כלל מאוד חשוב!!!! יש לשלם אגורה לקופת הפורום ואני עומדת בראש וועדת הקבלה וברוך הבא

ZVI Z

New member
את לא עומדת בראש וועדת הקבלה

כי אין כזה וועדה אצלנו אם את רוצה,יערכו בחירות באופן דמוקרטי.

זוהר 4

New member
אז ככה.....

רשמתי זוהר ו... אי אפשר כי יש עוד זוהר אז עליתי במספרים 1,2,3... ואז הגעתי ל4

Ez sLeeP

New member
חח..

החלטתי לחסוף מכם הודעה ארוכה ומסורבלת. תעדו רגע היסטורי זה. לא ישוב על עצמו.

ZVI Z

New member
לא הבנתי..חשבתי אולי חטפו לך

את המקלדת באמצע? או אולי רצחו אותך עם אקדח צעצוע!

נדב כותב בשבילי

כדי שאני אקרא את ההודעות שלו
[ונדב אל תכחיש אני כבר עליתי עליךךך ככה אתה בוגד בנושי? ססס..הנוער של היום לא יודע מה זאת נאמנות!!!] ובאשר אליך מורי, את לא יודעת שכמוסיפים את הו להודעה יש לי אות מהבהב בראש? אז ישר אני נכנסת וכמובן זה מלווה בהתרגשות יתרה אז יש להמעיט בלהשתמש בו
(
) וצבי למקרה שתהית אז קמתי לתחייה.

נדב אני מזועזעת!!!

ככה אתה בוגד בי????? מה זה אמור להביע??? עכשיו אני באמת בדיכאון... זוכר את הדיכאון בו הייתי שרוייה אתמול? זוכר שאיימתי לקפוץ מהחלון? זוכר שכמעט מתתי לך בטלפון? זוכר? טוב זה כלום לעומת מה שעשית לי עכשיו!!!! איך אני אחייה עם עצמי? אני גם הולכת להכשל מחר בבגרות בתקשורת (בגלל שאני פה ולא בחדר לומדת) גם בלעעע לי עם הדכאון הזה במילא ועכשיו זה!!! למה בעל שלי, למה? תחפשו אותי על המדרכה אולי אני אהיה מרוחה שם... נושי

Ez sLeeP

New member
טוב.

קודם כל, אם את הולך לבצע בעצמך מעשים קטלניים, אני הולך להשיב אותך לתחייה, ולהרוג אותך שוב!! Don't talk like that.. EVER! וכרמיתוש, היא מסוממת בערך כמו תומר.. איך את יכול לסמוך עליה?!.. [תומר-No Offence.. כרמית(זהו! איבדת את ה-'אוש' משמך, סופית! ככה מסכסכת ביני לבין אשתי היקרה?!..] יאממ.. תקשורתאית מצליחה שכמוך, את תעברי את הבגרות.. עם 100!!..

למעלה