שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני חדשה בפורום הזה... בחיים שלי ראיתי אכזבה הראשונה והכי קשה בגיל 16...זהו היה סוף העולם בשבילי... רציתי לכתוב כמה שירים שלי... *********************** אם הייתי יכולה לבקש דבר אחד לשכוח הייתי מבקשת אותך להוציא לי מהמוח כדי שהכאב הגדול הזה כבר ייפסק כדי שהגוש בגרון שאותי חונק ייעלם כדי שאוכל לשכוח את מה שקרה את העלבון הבושה התחושה הקשה כי בי פגעת ואתה לא יודע כי לי הכאבת ואת צעקתי אתה לא שומע *********************** אני מנסה באמת שאני כן שהכאב הזה בי יפסיק לקנן כי מה שווה כל האהבה שלי אם אתה לא אוהב אותי למה אני ממך לא מצליחה להשתחרר ולמה גם כשיש לי מישהו אחר הוא לא בסדר ולא בשבילי כאילו שאתה היית המושלם האחד והיחידי אז תסביר לי למה לי כל כך כואב על הלב שלך...שאותי לא אוהב *********************** לקום כל בוקר ולהתעורר בלעדייך לקום כל בוקר עם אותה המחשבה עלייך לקום כל בוקר לעוד יום שמש יפה לדעת שעוד פעם יהיה לי קשה כי בי פגעת ואת ליבי שברת ועכשיו נותרתי לבד בודדה במערכה בלעדייך......אבל עם הצל שלך ********************** כל חיי מאוימת מחוסלת מאכזבות לאן הדרך הבאה מובילה? לאין מוצא? לאן? אני מרגישה שכתפיי כואבות מרוב מעמסה רבה של פחדים ואשליות מרגישה בתוך בועה ללא חמצן נחנקת... עד שרואים את האור בקצה המנהרה מישהו בא והורס את התקווה שנותרה בי למה? למה? אני שואלת למה? איני יכולה יותר אני מרגישה מפורקת ראשי נסחף ושקוע במחשבות ופנטזיות עליך איני יכולה לסבול זאת יותר אוהבת אותך אבל תמיד אצלי הכל נהרס .תמיד למה שיהיה טוב באמת? כבר התרגלתי להרגשה לפעמים רוצה למות להרגיש את המוות איך זה להיות בשקט ושלווה איך להיות תלויה רק בעצמי ולא לחשוש מעלבונות כואבים *********************** הפרידה בלתי מובנת ההשליה לאט לאט נעלמת עצב בודד נמצא בתוכי והזיכרון שלך עדיין בי. התשוקה שכבר הלכה והשתיקה ללא הפסקה אני רוצה שתחזור. מתי? להרגיש גופך קרוב אלי חלמתי שאהבתו יום אחד תבוא כל יום חושבת על עיניו ומבטו עכשיו אתה החלטת לחזור בגלל שלשכוח לא יכול. בגלל זה תשבע לי שזה לא חלום אשר נושק אותי שחלף הגיהנום של לא לראות אותך תשבע לי, אהבתי היחידה. שלתמיד תחזור אלי שהזיכרון של אתמול עדיין קיים וחי *********************** כשאני נזכרת אני זוכרת איך הייתי מחכה לסוף שבוע, כי ידעתי שתבוא אליי להפסיק לי את הגעגוע. הייתי לומדת ורק חושבת, שהלוואי והשבוע כבר יעבור ואתה אותי לנשק תחזור! יום זה היה כמו אור בקצה המנהרה משהו שהיה מנחם אותי בדקה הכי רעה. וכשהיה יום זה סוף סוף מגיע הייתי טובעת בתוך הזרועות שלך, הייתי נושמת את הנשימות שלך, הייתי כמו בחלום ושכחתי מכל המציאות המרה. אך כנראה שהמציאות הקשה מחלום אהבה שלי יותר חזקה ובעוד חודש וחצי היא על החלום שלי השתלטה. הייתי בוכה ועצובה אבל מה לעשות עליי לשכוח ולהפסיק לקוות, כי אתה לא תחזור אני יותר לא מעניינת אותך וכך חזרתי למציאות המרה. *********************** הדף סובל הכל את הבכי והכאב הגדול, דף הוא כמו יומן זיכרונות שלפעמים אותם אפילו לא מוכנות להקשיב חברות. הוא לא מגיב ורק מקשיב ונותן לך לשפוך את מה שבפנים. את כותבת ונוצרת תמונה שבמרכזה עומדת אהבה. ובכתיבה הזאת את מגלה שכל מה שנשאר ממנה זו דמעה. דמעה שיורדת מעצמה, ללא כל רצון שבה... את בוכה והדף סופג את הדמעות את יודעת שאין לך עוד על מה לקוות. הדף מקשיב ואת הלב את שופכת, כי אין בעולם עוד מישהו שיקשיב לך כך בשקט! *********************** שונאת אותך... עכשיו כשאני כבר לא אוהבת אותך והרגשות האלו לא שורפים אותי כמו אש אני יכולה להגיד לך בלי לחשוש ובלי להתבייש שאני שונאת אותך שונאת את מה שעשית לי שונאת את מי שהפכתי להיות בגללך שונאת את הכאב הזה שקינן בי יומם ולילה ועכשיו כבר הניח לי שונאת אותך על כך שאין לי מנוחה על כך שאין בי ביטחון שונאת אותך על זה שבגללך לא יכולה לישון והכי מכל אני שונאת את זה שאהבתי והכי אני שונאת שבכל האנשים שאהבתי פגעתי בגללך ***************************** אני שונאת אותך בנשמה ט....!!!!!

sidi

New member
ויקה

ראשית אני חייב להתוודות שלא קראתי את כל מה שכתבת כי יש לי קצת בעיה עם קריאה של דברים ארוכים (שריטה). אבל ראיתי שם הרבה שנאה וכאב. תשתחררי מזה. בטח כבר אמרו לך שאת צעירה ויהיו לך עוד אהבות וכו'. ובכן זה נכון, אל תתני לעצמך לשקוע לתוך זה תסיקי מסקנות ותמשיכי הלאה. אין מה לעשות כל כך החיים מלאים אכזבות אבל כל אכזבה מחשלת אותנו יותר.

סידי

ראשית...תודה רבה על התגובה לא חשבתי שמישהו בכלל יכנס לקרוא... שנית...אני לא תקועה באכזבה הזאת...אני המשכתי אללה כי הבנתי שזה לא יעזור לשבת בדכאון.. נכון שהייתי ממש שבורה בזמן הזה,חצי שנה לא יצאתי מהבית,שכחתי מה זה בית ספר בכלל,ההורים שלי קיבלו כל העצבים שלי,הייתי עצבנית,לא דיברתי עם אף אחד,רק בכיתי אבל הכל עבר..ואני שמחה.. כל השירים האלה זה חלק קטן ממה שכתבתי... וזה נכתב לפני שנה בדיוק כשראיתי והכרתי ת'אכזבה הראשונה... בכל זאת החיים נמשכים... תודה על התגובה.:)

sidi

New member
בבקשה

אף אחד לא אמר שאסור להיות מאוכזבים ולכאוב קצת אבל חשוב לצאת מזה ולהמשיך הלאה. ואני באמת שמח שהשארת את זה מאחור. בכל מקרה ברוכה הבאה ואני מקווה שתישארי עימנו.

למעלה