שלום לכולם !!!!

magicyoni

New member
שלום לכולם !!!!

היי מה שלומכם . אז הנה אני רוצה לעשות היכרות עם כולם אני יוני גרסין אומן על חושי בתעסק בעולם העל חושי וטבעי . התחלתי להכנס לטארוט, היתי קצת מבולבל בענין בגלל האושו אבל בזכות מנהלת הפורום עשתה לי הרבה שמחה בלב והרגשה נעימה במכתבה והחלטתי ללכת על זה וקניתי ספר של הטארוט שקוראים לו :מסע לתוך חייך של אריק אייל ספר חבל על הזמן ספר שאני ממליץ עליו הוא הצליח להכניס אותי לחויה אמיתי שבעצם אני שונא ספרים ולקרוא ואותו סימתי בזמן של כשבוע. וזהו עכשיו יש לי ידע בסיסי אני מצטרף כאן עליכם בדיוני הקלפים ובעזרה למי שנמצא כמוני לפני שבוע
. השאלה שמטרידה אותי עכשיו איך אפשר לזכור את כל הפרטים של כל קלף וקלף ? אני שמח להיות חלק ממכם ותודה לכולכם שהאנרגיות שבכם משפיעות על העולם גם בלי שתחושו את זה !!!!!

scorpia

New member
ברוך הבא יוני,

תודה על המחמאה... זה עושה טוב בלב. בקשר לזיכרון, זה פשוט... זה כמו מתמטיקה, לדעתי, כשמתאמנים הרבה, בסוף זוכרים!!! לא חושבת שזה צריך להטריד אותך!! שיהיה לך בהצלחה!

שלום לך יוני ../images/Emo39.gif

אין לך מושג איזה חיוך גדול עלה לי על השפתיים שקראתי את ההודעה שלך (טוב נו... מודה! קראתי פעמיים :). שוב.. ברוך הבא לפורום. לגבי שאלתך. כעיקרון? שינון. בכל פעם שיש לך זמן פנוי תקרא את הספר - וכמובן את המאמרים שאני מפרסמת כאן על מנת שהידע שלך יהא רחב יותר. הספר של אריק אייל מצוין להתחלה. הוא מאוד תמציתי ונוגע בנקודות החשובות. יותר מאוחר תוכל לעבור הלאה ולהתפתח. ישנם כאלו שרושמים בעיפרון בעדינות על גב הקלף על מנת לשנן ולזכור את הפירוש שלו. אני באופן אישי לא נהגתי כך בתחילת דרכי. פשוט קראתי את הספר כל הזמן (במקרה שלי היה זה ספרה של ז'ולייט שרמן-בורק). בכל רגע פנוי שלי קראתי את הספר. התבוננתי בקלפים וניסיתי לקבל מהם את המסר הבסיסי. סתם לדוגמא הרי מקלף 10 גביעים צועק האושר בעוד שבקלף 10 חרבות זועקת האומללות (הכל כמובן באופן יחסי). מה עוד? אני ממליצה בחום לשנן ולזכור מה אומרות הסדרות באופן כללי - חרבות, מטות, גביעים ומטבעות. להבין מה המהות של כל סדרה. למשל גביעים=מים=רגש. בחר לעצמך דימויים אשר יעזרו לך לזכור את מהות הקלף. עוד דבר טוב לשינון - לזכור את מהות המספרים - בארקנה הזוטרה: מה זה אס ועד עשר. תתחיל עם הקל ותמשיך הלאה. כאמור לקרוא כל הזמן את הספר, להתבונן בקלפים והכי חשוב - אנחנו כאן תמיד בשבילך ! שיהא לך ערב של אור ואושר :)

למעלה