שלום לכולם,

alpha80

New member
חן - אני זקוק לעזרה דחופה.

יש שיר משנות ה 80 שמתחיל בשריקה ותופים כאילו של תהלוכה את חייבת להכיר. תודה.

שמש27

New member
חן - גם אני זקוק לעזרה דחופה ../images/Emo7.gif

יש עוד שיר כזה משנות השמונים שמתחיל בתופים כאלה של צעדה, ואח"כ הזמר שר כזה מהר ולא ברור. את חייבת להכיר. תודה.

turrican

New member
לחן ערמי - המבינה הגדולה

למה יש לי הרגשה שאת מנסה לעשות צחוק מהפורום?

adiville

New member
אלכס....

היא כתבה בהודעה למטה שהיא בת 15 אז אולי זה סתם קטע של תמימות..... בכלל, שמתם לב שבימים האחרונים יש פה המון חברים חדשים שבאים והולכים....? מוזר......

pimpf

New member
למה

אתה חושב שהיא עושה צחוק?? היא שמה את מס' האיי סי קיו שלה מתוך כוונה לעזור...

Ovi Basha

New member
אלכס , שים לב לקטעים האלה

אתה לא היחיד שמרגיש את זה. ביומיים האחרונים נכנסו לפורום כל מיני אנשים שמטרתם לא ברורה מלבד לעשות צחוק מהפורום ולזבל בשטויות , נראה לי ככה. אפילו יש כאן בפורום 3 אנשים ( לא אציין את שמם בגלוי ) שרשמו כאן כמה הודעות, ואני יכול לומר לך עליהם שהם אנשים די מפוקפקים שמעלים הרבה סימני שאלה. טיפוסים כאלו אנחנו ממש אבל ממש לא צריכים בפורום הזה. אם זה יימשך אלכס, אז כנראה שתתחיל להטיל עליהם סנקציות
אין כניסה ! אלפא ושמש , אל תלחצו על חן ערמי ביותר מדי בקשות היא לא תעמוד בעומס

Savage Garden

New member
שלום לכולם,

אני מנסה לאתר שם או מבצע של שיר מסויים זוכרת רק משפט אחד ממנו שאמור להגיד הרבה למי שמזהה.... "...when smokey sing..I haer violins..." למשהו יש רעיון?? תודה, תודה, תודה.

DJ Dawn

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo123.gif../images/Emo5.gifתגידו... מה קורה לכם?

בסה"כ נכנסה הילדונת הזו שבטח גדלה על אייטיז ורוצה לתרום מהידע שלה וכולם עושים עליה "עליהום"! מה ההבדל בין ילדה בת 13 ששומעת אייטיז מאז שנולדה לבין בחורה בת 22 ששומעת אייטיז מגיל 10? או בת 30 שהתחילה לשמוע מוסיקה בגיל 17? נכון, אולי היא כתבה בתמימות וה"ירידות" מצד אלפא ושמש היו משעשעות. די ברור ש"טל שגב" הוא fake וגם זה הצחיק אותי. אבל... זה לא מצדיק את ההתנפלות על מישהי רק בגלל הגיל שלה. חן! ברוכה הבאה לפורום. מקווה שנוכל להעשיר את הידע שלך כמו שתעשירי את הידע שלנו. כל הכבוד שילדה בגילך שומעת את המוסיקה "הנכונה".
מקווה שתשארי (וגם תעשי ניק-ניים קבוע). ענת.

pimpf

New member
נו באמת,

הרי בשביל זה קיים מנהל פורום שאמור למחוק את ההודעות האלו. אובי, מי אתה שתחליט מי מפוקפק?? עם גישה כזאת אנשים (כמו חן למשל) יפסיקו להכנס לפורום- ובאמת מה שמעניין אותם זו המוסיקה!! אז תשימו לב בפעם הבאה לפני שאתם מחליטים החלטות פזיזות
. במיוחד שהיא כתבה על עצמה כ"כ הרבה פרטים והציגה את עצמה כמו שצריך. אני לא אתפלא אם אנשים שבאמת אכפת להם, יפסיקו להגיע לכאן אחרי כמה הודעות בודדות...

Ovi Basha

New member
חפי

אין לי באמת שום כוונה להתעמת איתך חלילה מה שכן אני יכול לומר לך זה שלא אמרתי שאני בעד למחוק הודעות או משהו כזה, אבל אל תהיי כזאת תמימה לצורה שבה אנשים כאן ( ולאו דווקא חן שאולי היא באמת מתעניינת וכוונותיה רציניות ) כותבים. זה שאני אמרתי שיש פה כמה טיפוסים מפוקפקים, תאמיני לי שלא אמרתי את זה סתם ולא המצאתי את זה. למה שאעשה דבר כזה ? הרי האינטרס של כולנו, כך אני מאמין, הוא שיהיו כמה שיותר חברים בפורום הזה, לא ככה ? אני לא מסתייג ולא מתחרט על מה שכתבתי קודם לכן אנשים, אל תהיו כאלה תמימים, לא צריך להיות יותר מדי מתוחכם בשביל לגלות את זה , יש דברים יותר מדי שקופים.... את יודעת מה, חפי, את צודקת, בואי ניתן לאלכס מנהל הפורום להחליט מה למחוק ומה להשאיר גלוי, אוקיי ? כל מה שאלכס יחליט מקובל עליי.

pimpf

New member
ברור שלא אמרת את זה סתם,

אני גם מסכימה איתך. תבין, גם לי יש פורום שאני מנהלת אותו, ותאמין לי שאם תראה את "איזור הניהול" של הפורום, ששם נמצאות כל ההודעות המחוקות, לא תאמין כמה מטרידים וכמה מציפים קיימים!! שוב, בשביל זה קיים מנהל, אני לא חושבת שמתפקידינו להחליט מי ראוי לכתוב בפורום הזה או לא. לדעתי, מן הראוי לשלוח התנצלות לחן (באיי סי קיו- אני כבר עשיתי זאת...). אולי אתם חושבים שאני מגזימה- זכותכם. זאת דעתי. מרתיח אותי (ממש ככה) שעד שמגיעים אנשים שבאמת אכפת להם (אחרי כל המטרידים שקימים פה- כמו שאמרת...), נותנים להם הרגשה שהם לא רצויים וככה הם לא יחזרו לפה. וזהו, גם לי לא בא להכנס לעימותים, אני פשוט חייבת לומר את מה שאני חושבת
.

שמש27

New member
חפי יקרה ../images/Emo13.gif

גם אני וגם את וגם ענת מנהלים פורום ויודעים כמה דו יכול להיות הקו בין טרול לבין משתמש אמיתי עם שפה קצת תמימה או לא-מובנת. ברור שיש כאן מנהל, ועוד אחד חכם ועלא-כיפק במיוחד, אבל אני בטוח שעובי לא התכון לרעה - אלא רק להזהיר... ויש ממה להזהיר: עד עכשיו לחובתה של חן ערמי עומד: 1. כותרת ההודעה: השיר הוא... ואין שיר בפנים. 2. עובדת היותה אורחת. 3. פירסה את התשובה לשאלה כמעט יממה אחרי התשובה. 4. אם אני לא טועה - פירסמה שני מספרי ICQ שונים בשתי הודעות. 5. ההודעות של טל שגב היו קצת-יותר-מדי-דומות בתוכן, בסיגנון ואפילו במראה. לזכותה עומד: 1. הזכות לכתוב באופן נורמלי ותקין, לפי הכללים, בפורום ציבורי ופתוח לכל. 2. מספר הפרטים היחסית רב שהיא מסרה. 3. כתיבה לנושא של הפורום. את ההודעה שלי בצמוד לאלפא ברור שפירסמתי מתוך רצון לשעשע מעט את יושבי הפורום הנחמדים - ואפילו אולי אותה עצמה - ואם היית שואלים אותי - ברור שיש לתת צ'אנס לכל אחד, ולו המוזר ביותר. אז... ברוך הבא, חן. תעשי כרטיס, תשארי עימנו - ותהני.

adiville

New member
אווווווו...... הריב הראשון שלנו !!!

סתם סתם......
ברור שהיתה כאן אי הבנה וטעות שנעשתה בתום לב בגלל הבלאגן הקטן שהיה כאן בימים האחרונים....... אני מניחה שפשוט צריך לעקוב אחרי תוכן ההודעות ולראות מי מהאנשים שנכנסים באמת הופך לקבוע ומי סתם עושה צחוק..... בואו ניתן צ'אנס לכולם

Ovi Basha

New member
תודה שמש

אני מסכים לגמרי עם מה שכתבת. חבל שאתה צריך לכתוב כאן במיוחד הודעה ובה הסברים מפורטים על מנת שיבינו שאין לי כוונה רעה ושעדיף לי להזהיר מפני דברים בלתי מובנים שקורים כאן.... אבל אם זה מה שנדרש בשביל שהמסר יעבור, אז מילא
אז שוב תודה לך

pimpf

New member
שמשון ../images/Emo13.gif

1. הכותרת- סתם בשביל לבלוט ושיקראו את ההודעה (מצחיק איך כל אחד קורא בצורה אחרת...). שים לב שבתוך ההודעה היא ישר הציגה את עצמה, והמענה על השאלה היה "כבדרך אגב", כי מן הסתם- היא ראתה שכבר הגיבו... 2. אורחת- יש 20000 סיבות, אני לא אפרט, אבל לא כל אחד יכול לפתוח ניק בתפוז. מן הסתם, אם היא תרגיש יותר רצויה- היא תעשה זאת... 3. לגבי זמן התגובה שלה- שוב, היא רק רצתה להראות שהיא יודעת (תחשוב על זה שהיא כאילו מיחצנת את עצמה
) 4. אתה ממש טועה- בשתי ההודעות יש את אותו המספר. 5. ההודעות של טל שגב- לא חושבת שהיה דימיון כ"כ, אבל שיהיה... אוף!! למה נכנסתי לזה... לא חסרים טרולים באינטרנט- אבל תשימו לב

למעלה