שלום לכולם...... :)

שלום לכולם...... :)

היי.... קוראים לי רינה ואני בת 15 מראשון... אני מתה על מופע שנות השבעים... אני במיוחד אוהבת את הייד...(נכון שהוא מגניב???)

ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

אממ ועכשיו יתרגזו עלייך בגלל שפתחת שרשור חדש חחח.. אז תתכונני! יתקפו ויעליבו אותך וגם תהיה התערבות של המנהל:)) אם לא השתמשת עד היום בשכפץ אז הגיע הזמן שתוציאי אותו מהארון!!

יש עוד שירשור של ברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

חחחח סתם לא אכפת לי ת'אמת
ברוכה הבאה

NuFiFiT

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo151.gif../images/Emo36.gif

היייי רינה
אני נופר... ברוכה הבאה

elirano

New member
אוי.... איך אני שונא אנשים ש... ../images/Emo46.gif

אוי! איך אני שונא אנשים שכועסים על זה שפתחו שרשור חדש... כאילו מה? הפורום של אבא שלהם? חוץ מזה ? גם אם הוא של אבא שלהם... אז מה? אז עוד שרשור נפתח... נשרף העולם?

הי רינה!

ברוכה הבאה... אל תשימי
לאנשים פה... הם על סף טיפול (בדיוק כמוני!!) מקווה שתהני פה!!

Magi¢ Girl

New member
ב"ה!! ../images/Emo9.gif {ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif}

נמממ... אכן מגניב. ואת רואה השבט?!

=====../images/Emo150.gif====

ברור... כאילו דה... זו אמורה להיות שאלה רטורית.... כאילו השבט זה הדבר... סתאם.. כן אני רואה ת'שבט... אני גם בפורום של השבט... אני גם חלק מצוות של אתר של השבט... הקיצור השבט ו-X(מישו שאני לא אגיד את שמו) הם החיים שלי!!!

SmallVille Girl

New member
היי רינה ברוכה הבאה !!

קוראים לי מיטל וגם אני אוהבת את הייד החמוד !!!

יודעים! ../images/Emo151.gif

אני פשוט חולה על הסבנטיז! כאילו על האופנה! אני אוהב שיש מלא צבעים וכלום לא מתאים לכלום חחחח כמו שאני במציאות:) ואתם יודעים עוד משהו! אני לאדע מי מלביש את הקאסט אבל נותנים לקלסו בגדים יותר מידי צמודים נשיים כאלה.. למשל שמתי לב לחולצות שלו ויש להם כזה פתח לצוואר ממש נשי! הוא ניראה כמו איזה פאגגוט!:))) לא שיש לי בעיה! אני רק שמתי לב! ואני אוהב את מה שדונה לובשת..כמעט כל דבר.. הכל יפה עליהה!! גם על אריק! האהאהאהאהא(הצחוק של קיטי כאילו עכשיו..) וקיטי הכי מצחיקה!!!!! אני מת על ההבעות שלה! טוב אממ אני מתחיל להשמע כמו זקנה שמתרפקת על העבר.. ואתם יודעים מה??? אני מתתתתתתתת על הסידרה הזאתת! הסדרה הכי מקורית,הכי אינטליגנטית והכי מצחיקה שיש כיום! וזהו! בעעעעעעעעע

למעלה