שלום לכולם !

• פותח הנושא lend
  • פורסם בתאריך

lend

New member
שלום לכולם !

אבקש המלצות לג'אז ווקאלי ומודרני(לא אלה ולואיס...) תודה.

lend

New member
מצטער, לא אלה ולואי...

לא כולם בבת אחת... שוב תודה.

mickeym

New member
חלק קטן מההמלצות

נטלי קול, נט קינג קול, ז'ואו ז'ילברטו, בילי הולידי, וכו' וכו' אם תהיה קצת יותר ספציפי, נוכל להמליץ...

shykedmi2

New member
אני מניח שאתה מתכוון ל...

ג'אז ווקאלי וג'אז מודרני, ולא ג'אז ווקאלי וג'אז ווקאלי מודרני. :) בכל אופן, לגבי מודרני, זה מהודעה שרשמתי לא מזמן: MEDESKI,MARTIN & WOOD PAOLO FRESU ERIC TRUFFAZ THE DAVE WECKL BAND SPYRO GYRA ENRICO PIERANUNZI JAN GARBAREK AVISHAI COHEN JOHN ZORN לגבי ג'אז ווקאלי... המממ.... יש המון. BETTY CARTER DEE DEE BRIDGEWATER TAKE 6 THE REAL GROUP THE MANHATTAN TRANSFER ANITA O'DAY BILLY HOLLIDAY CASSANDRA WILSON DIANA KRALL AL JARREAU TONY BENNETT FRANK SINATRA NINA SIMONE JOHNNY HARTMAN NATALIE COLE MEL TORME BING CROSBY CARMEN MCRAE DINAH WASHINGTON SARAH VAUGHN אני לא מרגיש שאני מחדש הרבה כאן. כולם ממש ידועים. אני הכי אוהב את בטי קארטר. נהנה תענוג עילאי כמובן להקשיב לאלה, שאין ספק שהיא הגדולה מכולן. :) ודידי מהמודרניים ממש ענקית. :) פסיכית לגמרי. ואני ממש מאכזב את עצמי כאן. אני לא מצליח לזכור זמרים מודרניים פתאום. אם אני אמצא עוד משהו, אני אודיע. תמסור אם אני בכיוון או לא.

shykedmi2

New member
אוקיי! מצאתי קצת יותר

אני מקווה שהלינק עובד. רשומים שם המון אנשים אחרים שממש לא חשבתי עליהם. כולם שרים ג'אז עד כמה שידוע לי. ליזה מינלי הנהדרת, אדית פיאף (ז'אק ברל אני חושב שלא רשום, אבל גם שווה לבדוק - גאון שאסור להחמיץ). ג'ין קלי. הארי קוניק, ג'ודי גארלנד. שירלי באסי הענקית. מרלן דיטריך. אטה ג'ונס, ברברה סטרייסנד, אטה ג'יימס. בכל אופן, אני מקווה שזה משרת את המטרה שלך. ושוב, אם הלינק לא עובד, תגיד וארשום הכל כאן. רשומים לך שם גם השנים שבהם הם פעלו. רשום שהוא נותן את האנשים משנות ה-20 עד היום, ואין עוד לפני. מקווה שעזרתי.

lend

New member
קודם כל תודה../images/Emo77.gif

ודווקא כן התכוונתי ג'אז ווקאלי מודרני, כי חלק מהדברים שהעלתם קצת ישנים מדי בשבילי(כמו בילי הולידי). ג'אז לא ווקאלי(SPYRO GYRA למשל) הוא מעט משעמם אותי ואני גם לא בעניין של פיוז'ן. הכיוון הוא באמת DIANA KRALL (למרות שגם היא מעט חוזרת על עצמה), ודברים כמו סטייסי קנט וסיליה נרגאארד(למי שמכיר). משהו העלה גם את ז'ואו ז'ילברטו, גם רעיון טוב, כך שגם בוסה-נובה בא בחשבון. ניסיתי להיות ספציפי, אבל נראה לי שכתבתי יותר מדי. שוב תודה.

shykedmi2

New member
טוב, תראה -

אני לא מכיר כל כך את כל מי שאני רושם לך לגביו עכשיו, אבל אני מקווה ששם תמצא את מבוקשך. אלו האמנים שאומרים עליהם כי הם דומים לקרול: George Benson Deniece Williams Marian McPartland Suzanne Pittson Joya Sherrill Diane Witherspoon Christine Hitt Darryl Alexander Jeffrey Smith Kevin Mahogany Kurt Elling Cassandra Wilson Holly Cole Norah Jones אלו האמנים שדומים לקנט: Holly Cole Karrin Allyson Carmen Bradford ועל נרגאארד לא מצאתי דבר. אני בכל זאת מקווה שעזרתי.

shykedmi2

New member
תודה רבה. ../images/Emo13.gif

היכן מצאת אותה? ואגב, עדיין לא הצלחתי למצוא עליה חומר בALL MUSIC GUIDE. זה כמעט לא קורה. :) היא ממש טובה! :)

lend

New member
../images/Emo92.gifהיא באמת מצוינת../images/Emo91.gif

יש לי דיסק אחד שלה והשני הוזמן...

locnar

New member
יש לי בדיוק את הדבר עבורך:

קורט אלינג! (kurt elling) ווקאליסט מדהים ביותר, מודרניסט רפרטואר מצויין... בקיצור, תקשיב לו באלבום "לייב אין שיקאגו" או עם ה"יילו ג'אקטס" באלבום בשם קלאב נוקטורן (הוא מתארח שם לקטע אחד בלבד, אבל יפהיפה בשם all is quiet). הקטע המומלץ ביותר שלו - night dreamer - עיבוד ענק להלחנה מקסימה של ויין שורטר... וגם הנגנים שם מדהימים אחד אחד...

למעלה