שלום לכולם

שלום לכולם

אני מתעניינת מאד בכל נושא הפנג שווי והלוואי והיה לי יותר זמן וכסף על מנת להיות ממש חלק מזה. בעלי ואני עומדים לבנות בית ותהיתי...אולי תוכלו לעזור לי ולהעיף מבט בתכנון (מצורפת סקיצה לא מקצועית) ולומר לי אם לדעתכם יש מקום לשינויים. אני לא יודעת אם זה חשוב אבל בעלי מזל קשת 24/11 ואני מזל דגים 01/03 ויש לנו תינוקת מזל עקרב 21/11 אשמח לשמוע מכם דעות, רעיונות ועצות תודה ויום מקסים!

שלום וברוכה הבאה!

מזל טוב, בהצלחה, שמחה ושפע לבית החדש אומר לך כמה כללים שנוגעים לבית באופן כללי ואז תוכלי להחליט אם לשנות או לא... כדאי שכל המבנה יהיה מרובע או מלבני שלם. כל מגרעת בצורה החיצונית יוצרת מחסור באנרגיה מהכיון שבו היא נמצאת שירותים אינם מומלצים ליד הכניסה לבית אם תסמני אלכסונים מצד לצד על גבי השרטוט, תוכלי לראות שבמרכז הבית ניצב קיר וממש לידו יש טלויזיה (או משהו דומה) ופינת אוכל בצד השני. זוהי חסימה אנרגטית. כיוונים מומלצים למטבח הם מזרח ודרום מזרח בכיוון הזה המטבח יהיה חסר פעילות, בשל קירבתו לצפון כיוונים מומלצים לחדר שינה הורים הם מערב, צפון מערב לצעירים הכיוונים לשינה הם מזרח, דרום מזרח הנה לך, כמה עקרונות שכדאי ליישם בתוכנית מעבר לזה יש עוד המון דברים שכדאי לשים לב אליהם... מוזמנת להמשיך בשיחה אחה"צ נעים

למעלה