שלום לכולם!

שמרית3

New member
שלום לכולם!

קוראים לי שמרית אני בת 24 וסטודנטית לאמנות, אני יודעת שיש פה חברה מלהקת פרי הדמיון אז יש לי מסר בשבילכם, תחזרו מהר להרכב הישן(עם רוברט הבסיסט והמתופף המתולתל) הלהקה הדרדרה מאוד וחבל! השירים טובים וצריך פשוט לנגן אותם ולא לשחק מסביב, בכל אופן זו דעתי ואתם לא חייבים לקבל אותה. אני מאוד שמחה שיש מעריצים לדרים בארץ ואפילו פורומים פעילים, רק אני לא מבינה דבר אחד, אין לדרים אלבום רע? גם לפינק פלויד יש, לראש יש איזה שלושה, למה אתם נעולים וסותמים פיות, ככה אין צ'אנס לדיונים מעמיקים. בכל אופן ישר כח שמרית

שלום גם לך....

בעניין פרי הדימיון לא אענה לך כי זה לא ענייני,למרות ששמעתי את המתופף שלהם,ובתור אחד שגם מתופף,הוא נשמע לי מתופף מצויין! בכל אופן,לגבי הדיסק ה"רע" מי קובע מהו דיסק רע? את? אני? גורם שלישי? יש דיסק שפחות אהוב,יותר אהוב,וזה אינדודואלי,מה שאת חושבת שטוב או רע,לא בהכרח אומר שאני חושב כך. כך יכול להיות שאת תחשביסתם לדוגמא ש-awake הוא דיסק רע,ואני חושב שהוא אדיר. כך שאין דיסק "רע"-אני לדוגמא לא אוהב את אקווז של פינק פלוייד,והרוסב מאוד אוהבים אותו,רע הוא בטוח לא! הוא אפילו גאוני,אבל אני אישית לא התחברתי אליו,כך שההגדרה שלך בעניין ה"רע" לוקה בחסר. לגבי הסתימת פיות-לא זכור לי שמישהו סתם פה פה למישהו,אולי פה ושם כמה ויכוחים ילדותיים וטיפשיים,אבל לא הייתי מגדיר את זה כ"סתימת פיות". קודם שיכנסו מספיק אנשים לכאן בשביל לסתום פיות
בכל אופן ברוכים הבאים שמרית.

Rudess

New member
שלום שמרית

היית בהופעה האחרונה שלנו? סתם מעניין אותי לדעת.

cha ching

New member
אמממ.. אני שמחה להודיע לך

שיש דיסק אחד גרוע- הוא נקרא when dream and day unite... הסולן (צ'רלי דומיניצ'י) מסריח, לא מתאים ללהקה בכלל- מבחינת ברירות ווקאליות (אין לו הרבה), והקלידן שלהם באותה תקופה- דרק שריניאן- ממש ממש ממש לא מתאים ללהקה, לא מפתח אותה ולא מקדם אותה, והכישרון שלו לא משתווה לשל מור, ובכלל- של רודס...

cha ching

New member
ואני חושבת שאין כל כך מה לפתח על זה

דיון, מפני שכולם מסיכמים על זה.. לא?!

cha ching

New member
כן, אני יודעת.. אבל הוא חלק מהגורמי

ם להחרמת האלבום הראשון

cha ching

New member
אולי כי הוא רק "עומד בדרישות"

אבל לא מעבר לזה... הוא לא עוצמתי מספיק.. ופאק! קשה להתרכז בשיר עם הסולן הזה!!

cha ching

New member
הוא גם יותר מדי........

אני חושבת שהוא פשוט יותר מדי.... סבנטיז... שמע- הוא טוב.. הוא מהיר, יש לו פיל, אבל הוא לא מתאים לדרים..

cha ching

New member
קוין מור.....?

אוי ווי!!!! נכון!!! וואלה!! הוא היה בצ'יינג'... ובFALLING... מצטערת- אז קוין פשוט מסריח בטירוף בWDADU...!!

Rudess

New member
הוא ממש לא מסריח

קוין התחיל להסריח רק שהוא עזב את דרים.

NiGa

New member
חחחחחחחחחחחחחח!;

איזה פסיכית! אני מנסה ומנסה, ופשוט לא מבין איך את מקשרת בין שריניאן ל WDADU...

cha ching

New member
מנסה ומנסה?!

כן... כי להגיד לי: "מה הקשר?!" נקרא ל-נ-ס-ו-ת LOL

למעלה