שלום לכולם

rafsoda3000

New member
שלום לכולם

1. אני חדש טרי וירוק בתחום. 2. נורא מעניין אותי להתחיל להתעניין רק שלא ברור לי בדיוק מאיפה להתחיל. 3. ביולי אוגוסט אני בצפון הודו וחשוב לי להגיע לשם עם ידע בסיסי כדי שאוכל לפתח אותו ע"י קורס מתאים. אני יודע שיש הרבה שיטות ומה ללמוד אבל אשמח לקבל הכוונה פשוטה ועניינית (אפשר ממישהו שרק התחיל כמוני ומצא את האור) תודה רבה.

REBURN

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

ראשית אני לא כול כך חדש אבל היה יום שבו הייתי בדיוק כמוך מחפש דרך בין כול הדרכים לכן אשתדל להכוון אותך ולא לייעץ לך צפה באחת הדרכים לאחר שבחרת עיין בכול חומר אפשרי בתחום לאחר שהחלטת בדיוק אז שתף אותנו(אנחנו לא צריכים להחליט בשבילך ) תפקידינו לנווט אותך לרצונותיך אנסה להסביר בקצרה את המבנה הכללי כאשר זכות הבחירה היא לך לבד ולא לאף אחד אחר הידע פרוש לפנייך עיין בו טוב ובחר דרך
טכניקות דינאמיות
-ישנם מספר רב של טכניקות דינאמיות רובם לומדו ע"י אושו ניתן להתרשם בקישורי הפורום טכניקות דינאמיות כאשר אני ממליץ לך לראות את סרטוני ההדרכה הם נחמדים מאוד בנוסף באותו אתר קרא את הדבר החשוב מכול ההסבר של אושו מדוע משתמשים בטכניקות דינאמיות הסבר מפורט ולעניין בן עמוד אחד בלבד כמו כן באתר נאטר'ג ישראל ישנם אנשים שנמצאים קבוע בקומונה באשראם הם מארגנים טיולים או מפגשים של ישראלים אציין לך קישור להתרשמותך http://www.nataraj.co.il/ שאר הקישורים על טכניקות דינאמיות נמצא בקישורי הפורום חובה לקרוא אותם להבנה טובה בנושא
מדיטציה טרנסנדנטלית
בקישורי הפורום ישנם אתרים בתחום כול אתר מציין ידע רב אודות השיטה ופרטים נוספים על מקומות לימוד בארץ ובחו"ל כמו כן יש מאמר במאמרי
הפורום להתרשמותך בלבד
זרמי הזן
ישנם זרמים רבים כאשר שוב ישנם כמה טכניקות למדיטצייה ישנם שתיי אתרים מופיעים בקישורי הפורום(אתר זן בישראל +How to Practice Zen(ZAZEN) המסבירים על הטכניקה כמו כן ישנן שרשור בעמוד זה השרשור השבועי היום הרחיב אותו יותר ובקישורי הפורום פישנו אתר המסביר על הטכניקהזאזן להתרשמות בלבד
מדיטציית וויפאסנה
ישנם בישראל שתיי מקומות ראשיים האחד העמותה הישראלית לוויפאסנה אשר מעבירה קורסים בישראל בני 10 ימים פרטים על מועדים על הקורס עצמו ניתן לקבל באתר הראשי לוויפאסנה בישראל וכמו כן אם תהיה מעוניין אציין לך (עדין לא הוספתי לקישורי הפורם) דעות גולשים על הקורס כמו כן חשוב לציין כי העמותה מעורבת בקורסים רבים לישראלים הנופשים בחו"ל ברחבי העולם והקורסים מיועדים לישראלים וזאת במקביל לכך שיש סניפים ברחבי העולם כמו כן ישנה דרך נוספת שונה לא דרך העמותה בישראל אלה דרך עמותת תובנה המעבירה את הקורסים בדרך קלילה יותר זוהי אות הטכניקה בדיוק עמותת תובנה עובדת בשיתוף עם עמותת וויפאסנה והמורים מוסמכים אציין לך למאמרים שם תראה הרבה מאמרים על הוויפאסנה להתרשמות בלבד http://www.mystic.far-east.co.il/magazin/magazine_details.asp?id=295&file=mag.asp
מדיטציית האום
ישנם שתיי טכניקות דינאמית ושקטה אני מכיר כרגע מורים רק לטכניקה הדינאמית אציין לך קישור להתרשמות בלבד http://www.aum.up.co.il שוב ייתכן ולא ציינתי את כול הזרמים השונים אלה את המרכזיים בלבד מתנצל
הדרכים הם רבות
מוכן לענות בשנית אם תמצא משהוא מעניין אותך במיוחד כרגע מה שנותר לך הוא להתחיל להתרשם מכול מה שהצעתי לך (יותר נכון הטבע מציע לנו
) נסה להעזר בקישורי הפורום ישנם אתרים רבים טובים המאגדים את המידע באתר אחד וזאת להתרשמות בלבד לא כתחליף לקורס
כול המלצותיי- בבדיקה אישית לך לא יארכו יותר מחצי שעה max שאלות
נוספות אשמח להרחיב לפי דרישה אך אנא קרא קודם כול את כול הידע שציינתי בפנייך תודה
והחשוב מכול בהצלחה בדרך (כול דרך שתבחר)

למעלה