*שלום לכולם

stellina

New member
*שלום לכולם

אני חדשה פה בפורום ופרט בטארוט. אני ניצבת בפני מערכת יחסים חדשה שאני די סקפטית לגביה. ניסית לעשות פריסה קלטית בשביל להבין את הענינים טוב יותר. מישהו יכול להגיד לי אם פרשתי את הדברים נכון/לעזור לי בפרוש?! קלף ראשון-ניצב לטובת השואל- <אס הגביעים> התחלה חדשה, צמיחה והתפתחות קלף שני-ניצב כנגד השואל- <7 מטבעות> תחושה של השלמת תהליך והפוגה זמנית. על פי מיקומו אני מניחה שעל ההפוגה לא להארך זמן רב על מנת להגשים את מה שהושג עד כה. קלף שלישי- עברו של השואל- <4 גביעים> אי שביעות רצון מהמצב הקיים הדחקת רגשות ואי ניצול הזדמנויות שהוצעו. קלף רביעי-הווה- <אביר המוטות> בעל ביטחון עצמי ובעל מטרה מסוימת, מסמל על שינוי ( אך בעיקר בתחום המגורים לא?!) קלף חמישי-העתיד הקרוב- <4 מוטות> הצלחה ושגשוג, תחושת השג לאחר עבודה, זמן למנוחה ורגיעה קלף שישי- העתיד הרחוק- <9 מוטות> ניצחון המגיע לאחר מאבק קשה. עמדת כוח אך צורך בעמידה תמידית על המשמר. קלף שביעי-עמדת השואל- < קלף המוות> רצון או אי-רצון להיכנע למציאות החדשה ולשינוי, מסמל סיום תהליך והתחלת חדש (בהבטחה חדשה?!) סילוק תחושות ורגשות שעבר זמנן. קלף שמיני-עמדת הסביבה- <6 חרבות> מציין מאמצים וקשייים. שחרור ממתח ומחרדות לאחר תקופה קשה התרחקות מזמנים קשים אל עבר ימים טובים יותר. האם ניתן להסיק מכך שעמדת הסובבים אותי מלאת תקווה להצלחת הקשר? או שמא סקפטית? קלף תשיעי-חששות ותקווה של השואל- <השמש> את פירושו במיקום זה לא ממש הבנתי. ידוע לי כי הקלף גם מרמז שתהיה זן שגיאה לבסס רגשות על הגיון, האם זו הכוונה. קלף עשירי-סיכום ופוטנציאל- <יום הדין> סיכום ואיזון חשבונות. צורך בהערכה עצמית אוביקטיבית והערכת ההשיגים הפרטיים. ישובו של העניין הסופי וסימונו של התחלות חדשות. גמול על מאמצי עבר. תודה!!!

יפה פירשת, רק כמה תיקונים

לטובתך ניצבת התחלה חדשה עם אנרגיה חיובית, את באה אליה מהמקום הנכון וזה אחלה (אס גביעים)! לרעתך ניצב הסקפטיות שלך- את צריכה לראות באופן קבוע תמורה להשקעה ומה לעשות שלא הכל הולך לפי התכניות, לפעמים צריך להשקיע יותר ולקבל תמורה רק לאחר זמן מה... בקיצור- היי סבלנית יותר (7 מטבעות). בעבר נמאס לך מהשגרה, אולי איבדת אהבה כתוצאה מאיבוד עניין במערכת הקודמת או במצב הקודם בו נמצאת. נראה שאת מחפשת ריגושים באופן קבוע והדבר יכול לעמוד לרעתך (4 גביעים). כרגע את נמצאת בתקופה מאוד אנרגתית והמערכת עולה על הציפיות והריגושים שאת מצפה לקבל. עם זאת היזהרי פן כל האנרגיה הזו תתבטא בפיצוצים מיותרים, נסי להוריד את רמת האנרגיה למצב יציב יותר (אביר הגביעים). בקרוב תהיה לך אפשרות להגיע למנוחה ולנחלה- קלף מאוד טוב לזוגיות יציבה. מדובר על אפשרות לגור ביחד (4 מטות). עלייך להזהר מהעמדה המלחמתית המתבטאת במערכות יחסים שלך משום שבאהבה ובזוגיות יש לדעת גם לוותר (9 מטות). עמדתך כפי שהיא מתבטאת בקלפים- את מעוניינת לשנות את דפוסי המערכות הקודמות בחייך. מוכנה לעבור שלב ולהתבגר. רק אל תשכחי שכל שינוי בחיים מדבר על מוכנות לאבד את הגישה הישנה לטובת חדשה וזה לא קל (המוות) הסביבה- האנשים הקרובים אלייך מוכנים לעזור לך ולתת את התמיכה שאת זקוקה לה. ייתכן ומדובר גם בבן הזוג שנותן לך קרדיט משום שהוא מעריך אותך ויודע שניתן להוציא ממך יותר ממה שאת מראה (6 חרבות) נראה שקשה לך להשקיע, לתת מעצמך יותר. את זקוקה לחיזוקים באופן קבוע. עלייך להבין שכל דבר טוב מתקבל לאחר השקעה ועבודה קשה, ולהסתכל קצת יותר מצעד אחד קדימה (השמש). לסיכום, ניתנת לך הזדמנות חוזרת חד פעמית לתקן את דפוסי ההתנהגות שלך במערכות קודמות. הפריסה מאוד חיובית ומנבאת לך הצלחה אם תקשיבי לעצות הקלפים ותנהגי לפיהן. אל תוותרי לעצמך כל כך מהר ותמצאי את עצמך בוגרת ומנוסה יותר. האם היתה לך מערכת קודמת לא מוצלחת עם הבחור בו את נמצאת בקשר? אם כן, תני הזדמנות נוספת ותגלי מחדש את האהבה:) (יום הדין) בהצלחה, רשף

אני אמרתי לך מחכה שלושה רבעים שעה

עד חוזר מטיול עם אלינה וכלב. עכשיו מטהר עם נר ורוד !

שאלה לאלכס

אלכס שמעתי שיש לך נסיון של שלושים שנה בטארוט הייתי רוצה לדעת... מתי תהיה לי זוגיות?

מס הכנסה אומרים הכלב מלבין כספים

הרוויח הימורים וקריאה בקלפים, אמרו לי חייב לדווח שלטונות או חוזר לסיביר תיכף ומיד !

stellina

New member
תודה רבה../images/Emo39.gif

תודה רבה על העזרה וההבהרות. כבר חשבתי שאף אחד לא שם לב...

stellina

New member
לרשף

אני חושבת שקלעת בול. בעצם טין לי שום סיבה משמעותית להיות סקפטית לגבי הקשר הזה שמתחיל לו עכשיות רק פחד או יותר נכון ניסיון קצת כואב בעקבות מערכת קודמת. אין ספק שאני בתקופת שינוי ומעבר ומאוד מעונינת להשיל מעלי "הרגלים" ישנים שדבקו בי. אני מקווה שיהיה לי מספיק כוח להקשיב ולפעול על פי עצת הקלפים ולזכות במשהו טוב. נראה איך דברים מתקדמים... אשמח לעזרתך בפריסות נוספות בעתיד שוב תודה

למעלה