שלום לכולם......

meytalll

New member
שלום לכולם......

שלום לכולם.......קוראים לי מיטל וגם אני כמוכם וכמו עוד המוווווון חולה על יהודה לוי המושלם!!!!!!!!! בניתי עליו אפילו אתר ואתם מוזמנים להיכנס אבל יש בו בעייה קטנה ועד שהיא תסתדר אני לא יכולה לעדכן אותו..אבל בכל מקרה עד שהיא תסתדר אתם יכולות להיכנס ..וגם הרקע ניהי של נענע אבל את תיתייחסו בינתיים אני לא יכולה לשנות את זה..יש שם פורום תמונות הורדות בחן את עצמך קורות חיים ועוד...... ו...יש לי שאלה אם מישהי יודעת איך מורידים תוכנה של עשיית רקעים.... ביי ביי חולה על יהודה המושלם!!!!!!!!!!! אז תלחצו פה כדי להיכנס ללאתר

1טופיפי

New member
welcomeeeeeee!!!../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת את יהודה המושלםםםםם
נכנסתי לאתר שלך מספר פעמים.. אתר מעולה!!
תהני

אתי בת 15

New member
ברוכה הבאה...!

גם לי יש אתר! מה מותר לפרסם? אז אני גם יפרסם מה אכפת לי! הנה הוא! אה ואני יודעת מאיפה מורידים את התוכנה.... יש לי אותה...! ולכול אלה שיחזרו בצהריים ויגיד: מה אתי עושה כאן בשעה כזאת" אז אני יגיד לכם... פשוט מכבי חיפה לא לקחה את האליפות אתמול ואני על הפנים וקמתי מוקדם... לא יכולתי לישון ואני מזה עצבנית!!! כול הבית שלי אוהד מכבי ת"א ופתאום אני קמה אני רואה צעיף של מכבי ת"א מול הפנים! אררררררררר איזה עצבנית אני! טוב נו לא משנה... היה לי משעמם נכנסתי

SofyTofy

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה עם האתר (הבעיות הם של נענע והעלאת התמונות שם שירדה משליטה ולכן יש לך בעיות, אבל יש לי רעיון איך לעזור לך - צרי קשר
). מקווה שתהני ובטוחה שתתמכרי

meytalll

New member
תודה.......

תודה לכולם......!!! ואתי את יכולה להגיד לי בבקשה איך מורידיםפ אותה ומאיפה????. ועוד 29 ימים יש ליהדה שלנו יומולדת..
....אז מזל טוב יהודה נשמה..
תמשיך להיות כזה חמוד מתוק יפה חתיך נחמד מאמי שחקן מעולה רקדן פצצה וזמרמעולה.. ובקיצור מווווושלם! שיהיה לך הצלחה בהמשך ועד 120 ואם אפשר אז עד אינסוף!!!
חולה עלייך .....באמת!!!!!מיטל וליהודה..

אתי בת 15

New member
מעכשיו את מברכת אותו? חחחחחחחחחחחחח

יש עוד 29 יום! והורדתי התוכנה מקאזה...

ברוכה הבאה מיטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה פורום נורא חמוד,יש כאן מלא אנשים מדליקים ומדהימים.אני מקווה מאוד שתהני כאן... ספרי קצת על עצמך..

meytalll

New member
קצת על עצמי...

היי תודה... אז ככה קוראים לי מיטל ואני חווולה על יהודה שאת זה אתם כבר יודעים... אני בת 14 וחצי ואני גרה בחיפה וב-22.9 יש לי יום הולדת 15 אני ילדה די ביישנית ואני אוהבת להיות במחשב לרטות טלוויזיה ולהיות עם חברות ולהסתכל על תמונות של יהודה המהמם!!!! אני מתה כבר לפגוש אותו אף פעם לא יצא לי...כאילו אני הייתי רק בפסטיגל אבל לא הצטלמתי איתו או משהו וזה החלום שלי לפגוש אותו!!!!אני מזה מקווה שהוא ייתגשם..!!! אז זהו זה מה שיש לי לספר אם אתם רוצות לדעת עוד משהו אז פשוט תשאלו... ואיך הורדת מקאזה מה רשמת????איך קוראים לתוכנה??? ואני מברכת אותו עכשיו למרות שיש עוד 29 ימים..אין לי מושג למה...אבל זה מקדמה בימולדת אני יברך אותו ואני רוצה גם לשלוח לו איכשהו מתנה... טוב אז ביי ביי מיטל שחולה על יהודה המתוקיי...

../images/Emo92.gif

יש לך יום הולדת 4 ימים אחריי.כלומר אני גדולה ממך בדיוק בשנתיים ו-4 ימים.גם אני ביישנית,אוהבת להיות במחשב ולראות טלוויזיה. יש לך איי סי קיו?

אתי בת 15

New member
תודה ../images/Emo9.gif אבל את בטוחה?

כי אני רוצה רק את האמת ואם תגידי לי שזה יפה וזה לא אז אני ימשיך לעשות כאלו וזה יהיה רק באשמתך!חחח

אני בחיים לא אשקר לך אתי.

*מוסיקה דרמטית ברקע* אמממממממממממממ אם זה לא היה יפה פשוט לא הייתי מגיבה.אבל אני בחיים לא אגיד על משהו שהוא ממש יפה אם אני חושבת שהוא ממש לא. אה,ובבקשה.תמשיכי מאמי זה יפה!

אתי בת 15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוסיקה דרמטית עלקקקקקקקקק!!!! אנחנו חיים בטלנובלה אה גלית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וטנקס מותק!

דהההה אנחנו חיות בטלנובלה

עדיין לא קלטת?אנחנו שתי תאומות שהופרדו בילדותן. אתי,התינשאי לי?(עדיין לא גילינו שאנחנו שתי תאומות שהופרדו בילדותן) אה,ו
להתראות בפרק הבא.....

אתי בת 15

New member
פחחחחחחחחחחחח כן אני ינשא לך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פתאום אבא של גלית נכנס ואומר לנו חמודות אתם אחיות ואז גלית מתעלפת ןןןןןןן.......... המשך בפרק הבא...

צחוק צחוק

אבל אתם יודעים מה?זה יכול להיות רעיון לא רע אם נעשה טלנובלה ונשלב בשפנים דמויות מ"לחיי האהבה".מה דעתכם?

למעלה