שלום לכולם!!

adaofer

New member
שלום לכולם!!

אני חדשה כאן בפורום. אנחנו הורים למוקי, גור אסקי מעורב מדהים ביופיו בן חצי שנה. מצאנו אותו זרוק בבית קברות. הבעיה היא שמוקי עוד עושה את צרכיו בבית, כל הזמן מנסה לנשוך ולא משנה כמה משחקים איתו. מה אפשר לעשות? אני חייבת לציין שזאת פעם ראשונה שיש לי כלב (לחבר שלי היתנ כלבה 16 שנה, שהורדמה בשל מחלה לפני כשנה וחצי). לקחנו לו מאלפת, אך אחרי פעמיים היא נעלמה (איזו חוצפה??!!) אנחנו לא מעוניינים באילוף עם מכות / חשמל / כל דרך אכזרית אחרת. כמו כן, אשמח לקבל המלצות לפנסיון (עדיף באזור השרון). אנחנו מתחתנים ורוצים להשאיר אותו בפנסיון בתקופה שלא נהיה בארץ.

איזה חמוד!!!!!../images/Emo99.gif

אוווך! איזה מתוק!!! למעוך!!! ממש מקסים:) בקשר לאילוף שלו- אני לא יודעת ככ על אילוף אבל אני יכולה לברר לכם על מאלפת ולתת יותר פרטים.. כמו כן גם על פנסיון נחמד לכלבים:) מזל טוב!

adaofer

New member
כן, בתור אמא אובייקטיבית..

הוא בהחלט מקסים. רק אני לא מבינה איך אנשים יכולים להיות כ"כ רעים ולזרוק אותו. זה ממש מעצבן אותי.

איזה דבר מתוקקקקקקק ../images/Emo25.gif למוקי

ראשית,איזה כלב מדהיםםםםםםםםם מוקי שנית, מזל טוב להחתונה שלישית, הייתה לנו גורה ששגעה אותנו, אחרי המון שעות וטיול של עוד שעתיים היא הייתה מסוגלת להתאפק 10 שעות רק כדי לחזור ולהשתין בבית אז הבאנו לאחר כבוד מלף ואשמח לספר לך מה גמל אותה ממהרגל הרע הזה :) 1 לתחום את תחום המחייה שלו, משמע לו לתת לו להסתובב חופשי בבית, בלילה לישון רק במקום אחד. 2 כשאת בבית הוא צמוד אליך עם חגורה הוא לעולם לא יעשה צרכים במקום שהוא יושב בו זה טבוע אצלם אז תדאגי שהוא יהיה תמיד בקירבתך 3 להוציא אותו באופן תכוף החוצה לעשות צרכים, צריך לתת לו אלטרנטיבה לא יאמן אבל זה עבד, והכי חשוב הכי הכי חשוב עיקביות להיות עקביים עד שהבעיה נפתרת ותהנו ממנו!

adaofer

New member
מי המאלף?

אני אשמח שתרשמי לי (אפילו במסר) מי המאלף?! האם הוא משתמש בשיטות נוקשות? אנחנו לא רוצים מאלף שירביץ למוקי / ישתמש בקולר עם חשמל. זה נראה לנו ממש אכזרי!

ה דרומי

New member
שווה לבדוק באתרים כגון

פט קינג או פט נט יש שם מידה לגבי פנסיונים ומאלפים

דנהלוי

New member
מוקי מתוק ממש......

אולי תפני לחברים או משפחה קרובים אליך שיש להם כלבים אם תהיו מוכנים לשמור על כלבכם...

© Tweety ©

New member
שלום לך

מוקי הוא רק בן חצי שנה בטח הוא הורגל לעשות את צרכיו על העיתונים בבית ועכשיו הוא לא מבין מה אתם רוצים ממנו. אין צורך לרוץ למאלפת כלב לא נוטה ללכלך את הסביבה הפרטית שלו ולכן,אני לא חושבת שיהיה לכם קשה להרגיל אותו לעשות את הצרכים בחוץ. גורים נוטים להתרוקן אחרי משחק ארוך,שינה ארוכה ואחרי ארוחה ככה שקל לצפות מתי מוקי צריך לצאת החוצה,ברגע שהוא עושה את הצרכים בחוץ יש לצ'פר אותו-לתת לו חתיכה של לחם,במבה,גבינה צהוב וכו' וככה הוא ילמד-כרגע הוא מבולבל ברגע שהוא יבין את מהלך העיניינים הוא יעשה בחוץ. לגבי הנשיכות-גורים נוטים לנשוך כי הם מחדדים את השיניים שלהם. ברגע שמוקי נושך להפסיק לשחק איתו, אפשר לתפוס לה את הפה אבל לא בחוזק ולהגיד "אסור-לא לנשוך" אפשר גם להשמיע יללת כאב שהכלב יבין שהוא פוגע בכל שהוא נושך. ולקנות לו משחקים לנשוך אותם-בכל חנות צעצועים יש המון כאלו. לא ללכת כל כך מהר לאילוף שכמו שכתבת יכול להיות מאוד אכזרי במידה וזה נמשך אפשר לפנות לוטרינרית שמומחית בהתנהגות בעליי חיים (ד"ר נעה הראל למשל). לגבי הפנסיונים-שימו לב! יש הרב פנסיונים שהם כלא. אתם יוצאים לחופש והכלב הולך לכלא-דוחפים אותם לתוך תאים קטנים ואין להם איפה לרוץ ולשחק. את יכולה לבדוק את הפנסיון בכפר הס שעד כמה שאני יודעת הוא בסדר. אבל אני הייתי ממליצה למצוא שמרכלב שישמור עליו בזמן שלא תהיו בארץ אם תרצי אני אוכל להעביר לך במסרים כמה טלפונים. בהצלחה ומזל טוב.

be_roo

New member
זה שמאלפת אחת הבריזה לכם

לא אומר שזה לא הפתרון המתאים. נסו מאלף אחר.

© Tweety ©

New member
למה צריך מאלפת

כדי להרגיל את הכלב לעשות את הצרכים בחוץ?! איזה שטויות..

be_roo

New member
איזה שטויות, כמה שטויות, הכל שטויות

אולי נפסיק לפסול דברים של אחרים. לא לכולם יש גישה לאילוף ולא כולם רוצים לעשות זאתבעצמם. ניתן לאלף כלב לבד אבל זה לא אומר שאי אפשר לעשות זאת בעזרת בעל מקצוע. בדיוק כמו שיש אנשים שיתקנו נזילה בברז לבד ולא יזמינו אינסטלטור ויש כאלה שאין להם ידע או גישה לנושא. הם כבר נעזרו בעבר במאלף, אז כנראה שזה מה שמתאים להם ולרצונם, ואין שום סיבה לפסול גישה זאת.

yahav200

New member
אילוף ופנסיון

אני יכול להמליץ לך על בחורה צעירה שיש לה פנסיון ואילוף. היא באמת אוהבת את הכלבים שנמצאים שם... זה עדיין לא כל-כך מסחרי

meytar

New member
את יכולה לאלף אותו לבד...

אמנם הוא לא ידע להביא לך את הנעלי בית, או למצוא דברים שאת מחביאה, אבל הוא יוכל ללמוד להתאפק ולעשות בחוץ. השאלה איך את מאלפת אותו.

למעלה