שלום לכולם

schizm

New member
שלום לכולם

אני חדש כאן, אני רק בן 13.. רציתי להצביע לכם על משהו מוזר. נכון שרון מפת הדרכים אושרה ושרון הסכים לה וכל זאת, אבל אם עכשיו מערך כלומר מפלגת העבודה הייתה בשלטון כל המדינה הייתהעכשיו בוערת!
וזה חרא כי כאשר הליכוד ושרון עם זאת זה בסדר. בקיצור הליכוד מסריח וכל העם הזה מסריח, כי אם העבודה הייתה מאשרת את מפת הדרכים אז היו כאן טונות של הפגנות.. שלא לדבר על ניסיונות להתנקשות בראשי מפלגת העבודה!

אופטימיות זה טוב, אבל...

יואב, כל עוד אני לא רואה מאחזים בלתי חוקיים מפורקים, המשך המצב הרגיל מבחינת סיכולים ומבצעים בגדה וברצועה - כל עוד המצב נמשך ואין הושטת יד מעשית מצד שרון, אני לא מאמין לו.

wonder20

New member
זו האמת המרה

לא הייתי אומר ש"כל העם מסריח" (לגבי הליכוד אין לי תגובה), אבל ניתן לומר ללא קושי מיוחד שאמון העם במפלגות השמאל, וביכולתן לנהל תהליך מדיני - האמון הזה התפוגג. מאז כישלון המו"מ של ברק ופרוץ האלימות העם פשוט לא רוצה מנהיג שמאלני בשלטון, אף שדעותיו לגבי הסכם שלום לא השתנו; רוב העם עדיין רוצה שלום, עדיין מוכן ל"ויתורים כואבים". לכן גם לא תראה את ההפגנות שדיברת עליהן: השמאל הרי מרוצה, המרכז-ימין מתון לא יצא נגד שרון מנהיגו, ורובם אף תומכים בתהליך, כאמור. רק הימין הקיצוני יוצא נגד התכנית, והוא אכן הפגין ביום הדיון וההצבעה על מפת הדרכים בממשלה. אנחנו השמאל חייבים להילחם כמה שנוכל על מנת להחזיר את האמון האבוד מהציבור.

ronen1981

New member
הסטיגמה ידועה

השמאל מוביל למלחמות הימין להסכמי שלום. (נ.ב עצם אמירת הסטיגמה לא אומר שאני מסכים עימה.)

למעלה