שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

לכל הישראילים באירופה תצביעו היום עבור ישראל באירוויזיון!!! זה מצווה!!1 ועכשיו תצביעו עבור ישראל בסקר באתר eurovision.com

לכל דורשי ומבקשי האירווויזיון:

אולי כדאי להבהיר פעם אחת ולתמיד את העניין: על כל "הצבעה" טלפונית גובה הערוץ הזכיין של האירוויזיון 0.56 יורו בנוסף לעלות השיחה המקומית. את מוזמנת לבחור כמה פעמים את רוצה שנצביע, לכפול מספר פעמים זה ב-0.90 (0.56 + עלות שיחה מקומית + מחיר שנראה לי סביר לכיסוי בזבוז הזמן שלי בעניין), לשלוח בדחיפות צ'ק על הסכום הנ"ל לכיסוי ההוצאות, ותקבלי את מספר ההצבעות שביקשת. לחילופין אפשר לבדוק באתר paypal איך אפשר להסדיר את התשלום במהירות בשעות הקרובות, כי לא נראה לי שהבנקים יעבדו עד שמועד ההצבעה יתחיל. רמז: שער החליפין הגבוה של היורו עומד כיום על משהו כמו 5.35 שקלים ליורו.

little wave

New member
מי מיצג את ישראל השנה? ובאיזה

מספר אנחנו מופיעים ברשימת השירים?

sagilgul

New member
עוד יש כאן כמה פטריוטים .....

אנחנו מצביעים לישראל ולא מעניין אותנו ליאור נרקיס לא ליאור נרקיס, שיר טוב או לא העיקר שנקבל עוד קול. ותתביישו לכם כל הצינים שבחבורה

עוד לא מאוחר

אפשר להסדיר תשלומים עדיין..

Sparker

New member
|Sפארקר מוריד ראשו בכלימה|

מה לעשות, Sפארקר לא אוהב להצביע לערסים עם חולצות פתוחות, בייחוד לא בשם פטריוטיות כלשהי... (תצביעו לבת', תצביעו לבת'
) אבל מצד שני, אני עדיין חולה, אז אני אסלח לי, או לך, תלוי אם אני על נאורופן או על וולטרן... ויוה אספניה

little wave

New member
אולי זאת אני, אבל כל השירים שלהן

נשמעים אותו הדבר.... ולא ממש מתאימים לסיגנון האירוויזיוני המסורתי...

Sparker

New member
היי איש...

אני סוגר כבר שבוע עגול... שבוע בו לא פתחתי ספר ואוטוטו המבחנים... השיר של הבלגים דווקא ממש חמוד... בכל מקרה, תשמור על הפורום מפני פטריוטים, אני הולך לאכול (דרך קש)

Sparker

New member
הממ... הממ...

פשוט הרצפה מלוכלכת ונגמרה הקולה... שיבואו כשיהיה מישהו שיארח אותם... יש לי פשוט פיוז שנשרף כל פעם שאומרים לי להתבייש בעצמי... וטאטו הן סתם פרובוקטוריות בלי פרובוקציה... הן איבדו עכשיו את המעט שהיה להן... גם רומניה לא כ-זה רע...

Sparker

New member
אבל עכשיו אחרי הברבי של סלובניה

מגיע הקטע הכי מעניין... היחיד בעצם... והארי פוטר השני היה נ-ו-ר-א מאכזב... ןדרך אגב, איפה היית?? שנים שלא ראו אותך פה... או שזה הוולטרן מדבר?

למעלה