שלום לכולם!

galia16

New member
שלום לכולם!

קראתי קצת בפורום ואתם נראים לי אחלה אנשים אז אולי גם תוכלו לעזור לי קצת...... יש לי חבר חדש מל"ג בעומר.... אבל אני לא מדברת עם אימא כבר איזה 5 שנים (אני בת 16) ולא אמרתי לה, ועכשיו בגלל שאני הרבה בטלפון או באינטרנט, למרות שאני בעונש (אני בעונש כי כשהכרתי אותו ביום שישי ישבנו קצת עם עוד כמה חברים בחוצ עד 5 בבוקר) אז קיצר אסור לי לראות או לדבר עם אפ אחד שבוע.... שנגמר היום למזלי.... אבל מצאתי דרכים להתחמק: "פספסתי" את האוטובוס מבצפר והעוד אחד יבוא עוד שעה.... יצאתי עם הכלבה לשעתיים... וכו'...אבל איך אני נגשת אליה ואומרת לה? כי היא כבר חושבת שאני מסתירה ממנה משהו ולא יודעת מה....

מה ??

אבל 5 שנים ?? אני לא מחזיקה מעמד יום אבל אם את לא מדברת איתה אז למה את רוצה לספר לה את זה ?

galia16

New member
כי....

אני רוצה שאם אני מזמינה אנשים אני יוכל להזמין אותו ולהתקרב עלי בלי להסתכל כל הזמן למעלה עם היא באה... וכשהוא מלווה אותי הבייתה שנוכל להגיד שלום יפה ולא להסתתר..... וגם אני לא רוצה כל היום להסתובב איתו ברחוב אלא שנוכל לבוא הבייתה...

munieca

New member
ל- galia 16

היי מה קורה! בקשר לבעיה שלך.... זה באמת מסובך שאת לא מדברת עם אמא שלך אבל אם את עדיין לא מעוניינת לפתח איתה שיחה ולדבר על זה וע"י כך לנסות להשלים איתה, את יכולה לכתוב לה פתק ולספר לה על החבר החדש שלך... מקווה שזה יעזור!!! בהצלחה!!!!!

למעלה