שלום לכולם !

שלום לכולם !

אני חדשה פה ויש לי בעיה ! אני כל הזמן שמה מיק אפ וכולם אומרים לי שזה לא טוב ויחסית יש לי פנים חלקות ! היתי רוצה שתביאו לי עצות איך למרוח את המיק אפ ואם זה באמת הורס את העור ? ואני רוצה טיפים אני כל הזמן שמה שחור בעינים וצללית לבנה או תכלת ואני שחומה קצת היתי רוצה טיפים איך להתאפר בבקשה כבר נמאס לי הייתי מעלה תמונה אבל היא לא עולה !!

../images/Emo5.gif

כנראה את שמה יותר מידי...תנסי קודם לשם שכבה דקה ואז אם לא נראה לך תוסיפי...ולא ישר לשים הרבה

לא

אני שמה טיפ טיפה רק לא שמה טוב לא מורחת את מבינה גם אין לי בקושי פצעים

Leeeeeeee

New member
אני אענה../images/Emo9.gif

אם את אומרת שיש לך עור חלק ואין לך מה להסתיר, וגם את לא מבוגרת אומשהו אני לא מבינה למה את צריכה מייק אפ??? מה שכדאי לך לעשות אם כבר, זה לערבב קרם לחות עם טיפה מייק אפ נוזלי ולמרוח עם הידיים, על זה לפזר פודרה בעזרת מברשת ולא כרית(שיהיה עדין) סומק ורדרד וצללית עדינה ועיפרון שחור כמו שאת אוהבת. ואם בא לך גם ליפגלוס שקוף או עם טיפה צבע, משהו עדין. מקווה שעזרתי.....

tofy

New member
צמר גפן

פזרי את הפודרה על היד ובתנועות מסובבות קצת תפסי את הפודרה בצמרגפן ואז תתפחי על הפנים..... ואם זאת פודרה דחוסה אז או אותו דבר רק לא על היד או עם מברשת (אין לי מושג*)

את הפודרה את יכולה או עם מברשת

של סומק או של פודרה (המברשת של הפודרה גדולה יותר) או עם כרית לפודרה ובטפיחות.

Leeeeeeee

New member
הכי טוב זה

עם במרשת ולא עם כרית כי ככה נוצרת שיכבה יותר עדינה... לדעתי, אבל איך שבא לך

תנסי למרוח את המייק אפ בצורה כמה

שיותר אחידה, בכל הפינות הכי קטנטנות בפנים, עם ספוגית לחה.

אמממממממ ..

טוב ! ו.. תגידו איך אני יכולה להתאפר ? אני רוצה משהו אממממ לא יודעת שאני יראה בו יפה לא יותר מידי עדין !

Leeeeeeee

New member
אמממממממ.......

הכי טוב שפשוט תיקחי תמונות מהעיתון עם איפורים שאהבת ופשוט תנסי על עצמך ותיראי מה הכי מתאים לך כי די קשה ליעץ לך מה מתאים לך אם אני לא יודעת איך את ניראית.....
אם את אומרת שאת שחומה אז מה שמתאים לך זה סומק ורדרד שיתן לך אור לפנים, צלליות מבריקות ולא מט, כי זה גם נותן עיניין וזוהר לפנים. ליפגלוס עם טיפונת נצנצים, ומה שאני אוהבת, ואני ממליצה לכולן- "להאיר" את הפנים על צללית לבנה או לבנה מבריקה על הנקודות הגבוהות בפנים (אף, מצח, עצמות לחיים...) אה, ואל תישכחי מסקרה בנדיבות, ורצוי גם שתעגלי את הריסים עם מעגל ריסים- זה פותח את העיינים וזה מ ה מ ם !

../images/Emo170.gifצללית לבנה

איך בדיוק שמים את הצצלית הלבנה על המקומות הגבוהים בפנים? לא רואים ששמים את הצללית על הפנים? לשים את הצללית ורק אחר כך לפדר עם פודרה או להיפך? סליחה על כל כך הרבה שאלות פשוט אני לא מבינה

למעלה