שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!

eranvision

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!

שלום אני ערן אני התחלתי לאהוב את עברי בשנה האחרונה!!!!!!!!!!!! הייתי רוצה לדעת מה יש לו עם הכוס הכחולה? (שני שירים הכוס הכחולה וכשהכל יעבור)

מייקל21

New member
וואלקום אבורד

היי ערן ברוך הבא לפורום שלנו, תרגיש בבית :) ובקשר לשאלתך - הכוס הכחולה, היא מעיין מטאפורה לבריחה כפתרון. אותה כוס כחולה איתה הוא משתכר ובורח מהמציאות (וב'כשהכל יעבור', שמלמד על הבנה שזו בעצם בריחה ולא פתרון). הב פאן, מייקל.

בורך הבא

מייקל זה רק פירוש אחד כבר ראיתי/שמעתי פירושים שמפרשים את הכוס הכחולה כמטאפורה לחיים או דברים דומים..... ערן אני מציע לך לשבת לשמוע את השירים ולחשוב לבד מה זאת הכוס הכחולה - בתור אדם שכותב שירים בעצמו אני מאוד אוהב לשמוע דעות של אנשים אחרים על השירים שלי אני יעריך יותר אדם שיחשוב על משהו שכתבתי דווקא ההפך מכוונתי המקורית - ככה הוא נותן מרחב לשיר שלי..... לכן אני חושב שכל פירוש שתתן לכוס הכחולה יהיה קביל :))

eranvision

New member
אהבתי את הגישה!

בתור אחד שגם קודם הייתי מעדיף שיחשבו זה כל היופי בשירים אני חייב לציין שמאז ש"גיליתי" את עברי אני לא מבין איך לא גיליתי אותו קודם הוא ממש זמר מדהים

מסכים

עברי זמר מדהים משורר מדהים מלחין מדהים ואדם מדהים!!! לעברי יש שיר בשבילי שיתאר כל תחושה שלי (ואפילו שיר שכל מי שמכיר אותו טוען שהוא מתאר אותי פרספקט - איש יקר) אתה תהנה פה אני בטוח .... ספר קצת מאיפה אתה? בן כמה אתה? וספר על עצמך..... אני תומר דרך אגב - נעים מאוד :))

eranvision

New member
טוב "איש יקר" ../images/Emo8.gif

שוב אז קוראים לי ערן אני בן 20 חייל מראשל"צ אני מאוד אוהב מוסיקה (לדוגמא....) ולאחרונה נחספתי לזמר מדהים אמביציוני עם מלא כוח אני אגב מת על השיר מלטף ומשקר . ואגב לפי הכינוי שלי אתם יכולים לנחש שאני גם חובב אירוויזיון!

מייקל21

New member
אפ אפ אפ...

מצטער, אבל יש לנו כבר 'איש יקר' אחד... (בחולצת פסים) וזה גל היקר שבאבט"ש עכשיו...

אף אחד לא יחליף את איש יקר שלנו!!!!

אני רק חיקוי למקור (גל שבעזרת השם יחזור אלינו עוד שבוע :)) )

שיר ענקי!!!

כמו שאני כול פעם אומר...אין אין עברי הזה הוא...(תשלימו).....מ-ל-ך@@@

למעלה