שלום לכולם,

zo ani

New member
שלום לכולם,

אני כותבת לכם עכשיו ממחשב אחר אז שיניתי סיסמא. אני מנסה להבין משהו... ביני לבין עצמי,ובעזרתכם, אם תואילו. ובכן... אני נלחמת בעצמי. משהו בי רוצה להישאר מאחור... לא להתקדם הלאה... רגל שמאל חזק על הברקס, רגל ימין לוחצת גז בפול ויש קצת בלבול במערכת... (אתם מבינים למה)... אתם מבינים? לא. ודאי שלא. לא הסברתי כלום עדיין. ובכן, אני מנסה לאמר שאני לא רוצה להיות מי שאני. ומי שאני זה מטפלת מהנשמה. גיליתי את זה בשלב כלשהו בחיי ועכשיו זה ממש להיות או לחדול. אז בינתיים... חדלתי כי לטפל זה לתת עד הסוף ולחדול זה לשחרר עודפים... אז קודם כל תודה לפורום הזה, שעוזר לי "לשחרר עודפים" כי לגמרי לא להיות, אני גם לא יכולה. מה זה בשבילי להיות מטפלת... אחריות. לעצמי. עד הסוף. לגמרי בלי פוזה. לגמרי אמיתית. עם עצמי. אני ככה. אפשר לאמר. אבל יש מקומות שבהם כיף לי שלא יודעים על העוצמות האלה שבתוכי. כיף לי שרואים אותי "כמו כולם". כי ברגע בו מתחילים לדבר איתי על מה שאני עושה (תיקשור/הילינג/הדרכה רוחנית/רייקי-(מאסטר) שכמו שאמרתי לכם, אני כרגע בהפסקה מזה. מוחלטת. אז ברגע שמדברים איתי על זה, משהו בי נבהל. ממה, אתם שואלים... ובכן, מלהסביר איך זה שיצרתי את החיבור הזה ביני לבין עצמי ושעכשיו אני מלמדת אותו (טוב, עכשיו לא, כי אני בהפסקה, כמו שאמרתי)... איך אפשר להסביר למישהו מה אתה עושה עם עצמך כשאתה לומד מבפנים מי אתה (תקשור)? איך אפשר להסביר למישהו את אלוהים הזורם בך ושלמדת להתחבר אליו? איך אפשר להסביר איך למדת את זה? ואיך הפכת למי שהינך? אני פוחדת להמשיך קדימה, כי אין לי תשובות לשאלות שאני יודעת שיופנו אלי. כן, הייתי שם. אבל יש בי צד שנותר תמה ותוהה. יצרתי חיבור אל עצמי, אל הנשמה ואני עוזרת לאחרים ליצור את זה (כרגע לא, שוב סליחה, עד שאסיים לענות לעצמי על כמה וכמה שאלות)... ואני מתנצלת על שאינני יכולה להסביר איך ורק יכולה לעזור להגיע לשם. אני חושבת שבקרוב ארים את הרגל מהברקס ואזרום עם עצמי עד הסוף, כי לא לכל דבר יש תשובות. ועם עצמי הסליחה על זה. ועמכם. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

איל באש

New member
סיגלי היי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

את מראה את הדרך מעצם היותך ללא צורך להסביר, מעצם נוכחותך, לא לכל דבר חיבים למצא הסבר במילים, אנחנו הרבה יותר מימילים מסתבר. מוכרת לי התחושה שאת חשה ואני מזדהה איתך, היו זמנים שחשתי עייף וחסר מילים להסביר את עצמי. למדתי ולומד שלא כל דבר צריך להסביר, ולא כל דבר חייבים לומר במילים. הרבה פעמים מספיק להיות, להקשיב. זה בסדר שאת חשה ככה עכשיו, זה יעבור. לא הכל חייב להיות מושלם, כדי לטפל, ולהראות את הדרך את לא חייבת להיות בחיבור מושלם. ואם את אומרת לעמצמך עכשיו "מה פתאום, עד שלא אהיה... לא אטפל.." אז זו אמונה שלך שיוצרת מציאות כזו , והנה את בהפסקה... פרפקציוניזם לא יועיל לך, ואומר לך זאת פרפקציוניסט לא קטן. אם את יכולה להשתמש במתנה הזו , בפרפקציוניזם לכיוון שיפרה ויאזן אותך, לא יחסום ויעצור אותך, את מרויחה בגדול. כל תכונה נהיית מה שהיא מאיך שאנחנו מתייחסים אלייה, אז אפשר גם לשנות. ובעיניני שכל דנו וארצה להוסיף גם רגש, שזו פורמולה מאזנת. להרגיש ולחשוב, לשלב שכל ברגש. החוויות שלנו בחיים הן רגשיות לא פחות מאשר אינטלקטואליות, מסתבר. יש לך מתנה , השתמשי בה. קראתי לא מזמן משפט שמאוד אהבתי מספר של ארווין ד. יאלום, הוא מספר על פרופסור שלימד אותו והיה אומר כל הזמן שמומלץ ללמוד מהמטופלים, כן מהם, כי הם באים ללמד אותנו משהו, מסתבר. אז להיות פרפקט ורק אז לגשת לטיפול.... לכי על זה , ודעי שלעולם לא נהיה מושלמים, ולעולם אנחנו סטודנטים של החיים, ולא צריך להיות פרפקט כדי לטפל, להפך, להיות פתוח ללמוד עוד.

avaloka

New member
סיגל, כיף לשמוע אותך.../images/Emo15.gif

סיגל, כיף לשמוע אותך. יש אנשים שלעולם לא יבינו. כל דבר שקשור לבפנוכו שלי. אם אני אסביר להם איך עובד פלורוסנט, יש סיכוי להבנה. אבל להסביר להם מה הייעוד שלי בחיים, מי זה אלוהים שלי, מה אני מרגישה ביחס לדברים וכו' וכו', כל דבר שבא מהלב שלי, יש אנשים שלעולם לא יקשיבו. אם יקשיבו לא ישמעו. ואם ישמעו אין שום סיכוי שיבינו. יש אנשים שלא צריך להגיד איתם כלום. חיוך אחד והם רואים לי את הלב. ואז אולי לא צריך להשתמש בכלל במילים ואולי המילים מתחילות לזרום ולזרום וליצור את הרצף הכי יפה ששמעתי. פתאום אני מספרת על עצמי דברים שבכלל לא ידעתי. וגם לא ידעתי שאני יכולה להסביר את עצמי כלכך טוב. רוב האנשים הם אי שם על הרצף, את בטח יודעת. ואני משתדלת לזהות אותם כמה שיותר מהר. לימדו אותי פעם לא לדבר למי שלא מקשיב. היה לי מאוד קשה לקבל את זה בהתחלה, את האפשרות - אם שאלו אותי שאלה, איך אני יכולה לא לענות. אפשר לענות, אבל לא חייבים לענות מהלב. לא לכל אחד. ובכלל לא חייבים לענות. קשה לי עדיין לעשות את זה. לענות לכל אחד לפי איך שהוא מסוגל להכיל. נכון שאין לי בעיה לספר על עצמי הכל ומיד, אבל רוב הזמן זה פשוט לא חכם. לא אם אני רוצה לשמור על עצמי ולא אם אני רוצה לשמור על שיחה.. נראה לי שאת הכל את יודעת. שאת בכיוון הנכון. שהברקס ירים לך את הרגל בקרוב, ושהזרימה תקרה לך. נשמע לי כמו סוג של "משבר רוחני" (היה על זה יום עיון שבוע שעבר בחיים אחרים, אז "למדתי" ת'נושא), ומה שנראה לי שאת צריכה זה קהילה תומכת. נשמע שאת מתמודדת עם הרבה אנשים שלא מבינים ולא תומכים. לפני חודשיים הייתי במשבר קשה ובחור יקר אמר לי שכדאי שאמצא לי קהילה תומכת. אני חושבת שהיה לו בראש קהילה של ויפסנה, כי פגשתי אותו בקורס שלהם, אז זה נראה הגיוני גם לי. אבל מצאתי לי קהילה שהפתיעה אותי. הגעתי במקרה לאכסניה של היהודים המשיחיים ומיד הרגשתי בבית. מאז כל פעם שאני נכנסת לבית כנסת שלהם אני מרגישה בבית. שאלוהים איתי, אני מרגישה אהובה ומקובלת. אני מרגישה ראויה. אפילו אם אני לא מדברת עם אף אחד (ובעיקר אם כן). וזה בכלל לא משנה במה אני מאמינה. כי זה לא משנה. אם אלוהים איתי, זה לא משנה באיזה שם אני קוראת לו. אז מקווה שהבנתי אותך. ושתמצאי את המקום להתמלא מחדש ולמלא את הייעוד שלך, שתהני שוב לתת, כי יהיה ממה. כי יש ממה. אוהבת מורן

rama69

New member
סיגל ערב טוב,

קראתי בעיון רב את מה שכתבת ולא מה שענו לך כי עייפה אנוכי אז אני מקווה שלא אחרור אחרי כולם, בכל אופן כפי שאני רואה את נמצאת כרגע בתהליך, אנו בני האדם ואנשי הרוח, כל הזמון מתשתנים ועוברים תהליכים, כאשר אדם עוסק ברוחניות, כגטון תקשור לפעמים או שהוא עובר שלב לרמה גבוהה יותר של תקשור או שהמדריכים שלו סיימו את עבודתם ואת צריכה הרבה התבוננות פנימה כדי לפגוש את המדריכים החדשים שלך,, אני מאחלת לך מזל טוב על שאת נמצאת בתהליך זה אמנם הוא קשה וגורם למצבי רוח שונים ומשונים, התקשורת עם הסביבה לא קלה כי רוצים יותר להסתגרבתוך עצמנו, אבל... בסוף תראי שכל זה היה משתלם, את עושה את דרכך בנפתולי הרוחניות התבונני סביבך (בפנימיות), ובנוסף אם את מכירה את הפנימיאלים אלה קלפי מסרים היתימציעה לך בכל יום לפתוח קלף ולקרא בעיון זה עוזר בתהליך, בברכת אור ואהבה, (בשביל אחת עייפה שכמותי כתבתי הרבה, מחר אקרא את שאר התגובות, לילה טוב),

איל באש

New member
המדריכים שלנו בחיים הללו...../images/Emo16.gif

תמיד יהיו אותם המדריכים. הם אינם מסיימים תפקידם עד שאנחנו לא מסיימים תפקידנו כאן, אנחנו לא מחליפים מדריכים. זו בחירה משותפת שלנו של המדריכים בחיים הללו. אנחנו כן לא מתקשרים עימם בתקופות מסוימות בחיים שלנו. המדריכים תמיד שם ותמיד מוכנים לעזור.

rama69

New member
אייל בוקר טוב,

תודה לך על התגובה היא מעניינת מאוד, אצלי כאשר אני מרגישה עליה בדרגה רוחנית המדריכים שלי פונים אלי ונפרדים ממני ואז אני מקבלת את ההדרכה החדשה, יתכן, שאותם מדריכים נשארים מהצד, סביבנו אין לי מושג, אני רק יודעת שיש סביבי בנוסף למדריכים המרפאים גם מדריכים רוחניים מאוד קשישים שנמצאים לידי כל הזמן ומייעצים לי כאשר אני זקוקה לכך, ועוד משהו, אני נפטר כאשר הייתי בת שלוש, מאז שאני קטנה אני מרגישה שיש איזו הגנה עלי במצבים מאוד קשים תמיד כאילו משהו שולף אותי הצידה, התשובה לכך היתה עבורי זה אבא הוא שומר עלי מעלה, לפני כ - 10 שנים כאשר התחלתי את דרכי הרוחנית חלמתי את אבי (בפעם הראשונה), בחלום הוא הופיע ואמר שהוא בא להפרד ממני, שמהיום יהיה משהו אחר לצידי, שינחה את דרכי, הוא אמר לי שהוא חוזר לארץ לעשות עבודה חדשה, ופרט גם את מקום המגורים יפו. לאחר כחודש מהחלום חברתי הזמינה אותי לסדנא של מדיטציה שם למדתי להתחבר למדריך האישי, (רצוי להבין שעד אז לא הבנתי כלום במודעות/שלמות/ חשיבה רוחנית פנימית), ולקח לי מס' רב של מדיטציות כדי לבתחבר לעניין כ - 10, ואז פגשתיבו, ושאלתי אותו לשמו, ושמו היה תות, כאשר הוא אמראת שמו נזכרתי בתות ממצריים מההסטוריה וזה נראה תמוהה בעניי והחלטתי לא להתייחס לשם, אתה צריך להבין שעדיין היו לי ספקות, האמונה בכל מה שקורה לי היתה די איטית, עם השנים היגיע לידי הספר המרכבה ושם אני פוגשת את השם שוב ואת הסיפור שלו באותה תקופה בארץ הקודש, אני גרה בערד ואם תפתח את הספר בסופו תפגוש בשם של אדם שתקשר עימו מערד כדי להעביר את המסר, אני הייתי בחיתוליי לא הייתי מוכנה, אבל הוא הנחה אותי את כל דרך התקשור מאותו היום אני מתקשרת, אני בטוחה ויודעת ומרגישה שהם מתחלפים, אייל היקר, כתבתי המון, אולי ייגעתי אותך, אבל בבקשה פרט מדוע אתה חושב שהם לא מתחלפים, תודה בברכת אור ואהבה,

איל באש

New member
רמה בוקר/צהריים טובים../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif|4

מדוע אני אומר שהמדריכים שלנו לא מתחלפים ? אנחנו קשורים לנשמות אם , מה זה ? יש את אנרגית האם שזה המקור, ויש את נשמות האם שהן נגזרות של המקור, מנשמות האם יצאנו אנו , ניצוצות של אור לחוות את הבחירות שלנו. אז דמי לך כדור גדול במרכז השמיים ,ומתחת לו יש עוד הרבה כדורים קטנים, המחוברים אליו, ומתחת להם יש מלא ניצוצות של אור , שזה אנחנו. כל נשמת אם היא בית, בבית זה יש קבוצה של נשמות שבחרו להיות יחד. כל פעם יוצאת נשמה אחרת מהבית ונוסעת לה במרחבי היקומים , וכל פעם חוזרת נשמה ממסע ארוך ומרתק. כל הזמן יש קשר בין הנשמות מאותה נשמת אם. לא משנה באיזה מצב נמצאת נשמה, או היכן. אז לך יש נשמת אם, כמו לכל אחד. המדריכים שלך הם מאותה נשמת אם שלך, יש הרבה מדריכים , מסתבר. בכל פעם מדריך או מדריכים נוספים באים ומדריכים אותנו, אבל תמיד כולם מאותה נשמת אם. יכול להיות שבזמן מסויים תתקשרי רק עם תות, ובהמשך תכירי עוד מדריך ותות לא יהיה זה שישוחח עימך, אבל תמיד כולם מאותה נשמת אם. אז נכון הם מתחלפים במובן הזה. לכל מדריך חוץ מהיותו מדריך גם תפקיד ובחירה משלו בעולם בו הוא נמצא, וכמו שלנו פה יש המון כובעים בחיים, ככה גם למדריכים. וכמו שבחיים שלנו יש לנו בתקופות מסוימות חברים יותר קרובים ובתקופות אחרות חברים פחות קרובים, אבל כולם חברים שלנו, ככה גם המדריכים. המדריכים תמיד פה לידנו , ותמיד יבואו שנחפוץ בהם. יש קשר בין נשמות אם שונות. יש קשר בין מדריכים מנשמות אם שונות עימנו. לפעמים יכול לבא מדריך של אותו אדם לו את מתקשרת ולבקש להעביר את המידע, ואם את מוכנה זה גם יקרה. אצלי למשל - בהתחלה הכרתי את המדריך אלישע, שעימו הייתי כבר בחיים בכדור הארץ בתפקיד של אב (אלישע) ובן (אני). בהמשך דרכי הכרתי עוד מדריכים את עזרא, את משען, את יהושפט, ועוד.. וככה כל פעם בא מישהו אחר שתקשרתי. לפי תפקידו. למשל אלישע הוא רופא נשמה, אז כל מה שקשור ברפואה, ובחיבור בין הנשמה לגוף הפיזי, הוא מעביר . יהושפט פסיכולוג נשמה, עזרא גם רופא נשמה, בקיצור לכל מדריך תפקיד ,ולפי זה הם באים שאני מתקשר. בהמשך הדרך גיליתי שהתקשורים נעשים "אנחנו", ז"א כבר לא פונים אלי ביחיד פונים ברבים, משם הבנתי שאני יכול להכיל את כל הקבוצה, כישות אחת פועמת , ללא הפרדה. כי את יודעת את ההפרדה אנחנו עושים, זה לא ממש קיים ככה. היום המדריך שלי האישי, אם נקרא לו כל זה אלישע, אבל אני משוחח עם כל הקבוצה כל הזמן. שאני מקבל מידע היום אינני יודע אם זה אלישע או כל הקבוצה בהכרח, כי זה ממש לא משנה. שמגיע מדריך אחר, למשל יהושפט, אז הוא אומר "יהושפט כאן", והסגנון של התקשור ושימוש באוצר המילים משתנה. אני יודע להבחין בסגנון של כל מדריך. מה שכן אלישע למשל הוא תמיד המדריך האישי שלי, והוא לא מתחלף. לכל אדם מדריך או קבוצת מדריכים אישית , והם כקבוצה מתחלפים בניהם אבל לא מתחלפים. ובעיניין רמות רוחניות, אני לא נוהג לשים את זה בתבנית של רמה כזו או אחרת מכיוון ש- אם יש רמה אז תמיד יש מתחת לרמה, ופה אנו מתעסקים בעליונות ובנחיתות, וזה לא מתאים לעולם החדש של השינוי. כי בעולם הזה הכל מתחיל ונובע ממקום של שיוויון ערך. לכן אין אני יודע יותר ממך, למשל, למרות שאולי אני יותר זמן מתקשר ממך, ואין את יודעת יותר ממני למרות שאולי את יותר זמן מתקשרת ממני. לכן אין אני גורו היודע יותר... ואין את תלמידה שמנסה לעלות בסולם הרמות הרוחניות כדי להכיע אל... ולכן אין את גורו היודעת יותר ... ואין אני תלמיד שמנסה לעלות בסולם הרמות הרוחניות כדי להגיע אל... אני לא מעל ואת לא מתחת , אני לא מתחת ואת לא מעל, אנחנו שווים ! לגבי הספר המרכבה, אז יש לי אותו בבית, וכן קראתי בו המון, והתחברתי אליו מאוד, וזה הזכיר לי הרבה מ"עברי" וגם לתות התחברתי מאוד. אני מתרגל כבר המון זמן את המרכבה, ומתחיל להסתובב בה, וזה אדיר, שווה להתמיד ולהתאמן. תודה על השיתוף, היה לי כיף לענות לך. אני אוהב את דרך הכתיבה שלך.

rama69

New member
אייל,

אכן אני מרגישה שיש לי קבוצות קבוצות של מדריכים וכעט הכל מתחבר לי, לא למדתי את כל הנושא בשום קורס הכל בא חופשי, לבד, אני רק הייתי צריכה להיות מוכנה, וממך למדתי המון בנושא, התדברים מתחברים לי נפלא, אז ככה יש לי את קבוצת הזקנים, כנראה מהתקופה הצוענייה/אינדיאנית שלי, הם מגינים עלי בכל צרה. ומונעים ממני להסתבך, אני קוראת לזה הכוונה אלוהית, יש לי את קבוצת הגמדים הבדרנים - אין לי מושג מדוע אני מחוברת אליהם, הם הישויות שעוזרות לי בטיפולים, ויש את החוצניםשגם הם מטצרפים לטיפולים אבל רק במקרים מסויימים, וכמובן מדריכי הרייקי שנמצאים איתי בטיפולי הרייקי ובסדנאות שאני מעבירה, יתכן ויש פיות וכל מיני לעיתים אני חשה אותם אבל, לא מבינה את דרכם עדיין. מי שיקרא את מה שכתבתי פה יאשפז אותי אבל הרגשתי צורך לשתף אתכם, ולגבי הסולמות בדרגות זה לא מצביע על האדם, אם הוא מעל אומתחת, זה לא מצביע על מאסטר גורו או זמן עשיה רוחנית, בדרך זו שלנו אין אגו, כולנו אכן שווים, אוהבת אותך המון.

ערב טוב סיגל../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אני מאוד מבינה את תחושותייך. זה קורה לכל המטפלים, מתקשרים שעושים את העבודה ממקום של אהבה,עם אני פה,ואת פה ואנו עושים את העבודה שעושים זה הדבר הנכון. זו דעתי ,כי אין משהו אחר.כי זה מה שאני,זו המהות שלי,זה מה שאני יודעת,זה מה שבחרתי באהבה. זה להיות או לא להיות.ואי אפשר בלי "להיות". אי אפשר להסביר,כי אין מה להסביר,זו דרך חיים,יש אנשים שאפשר "לטפטף"להם מעט ,ויוכלו להבין אותך,ויש אנשים שלא יבינו על מה את מדברת בכלל,וייבטלו הכל במחי-יד,כי את במקום אחר,והם במקום אחר,אבל על דאגה יקירתי האנשים נפתחים,ורואים דברים אחרת, האנרגיה מישתנה בלי הרף.הכל זז ונע כל כך מהר,יש ביקום אנרגיות עוצמתיות,ולא תמיד יכולים להכיל אותם.או להבין אותם,צריך לזרום איתם, איך שאת מרגישה כרגע זה רגש שאת יכולה לחוש אותו,לא ניתן להסביר אותו במילים,אני חושבת שזה לעבור למימד אחר או שינוי מאוד מיוחד שלפני קבלה של הבנה מסויימת שתקבלי כנראה בזמן הקרוב ,זוהי מתנה מיוחדת את כאילו עולה מדרגה מסויימת כלפי מעלה. לא לעשות כלום זה גם לעשות. אני חושבת שחלק יצא מסר שקיבלתי, אני מחבקת
אותך. אביבה
.

להיות או לחדול

אני מאוד מזדהה עם מה שאת כותבת... אני רואה את זה כך: אני לפני שלב מסויים - קפיצה אפילו , ואם עד עכשיו הלכתי בניחותה , אז עכשיו אני מגיע לקצה - וצריך לקפוץ קפיצה גדולה בשביל להמשיך הלאה. אז אני בהתחלה מפחד לעשות את הקפיצה הזאת , ובטח שאי אפשר לעשות את הקפיצה הזאת מתוך קצב של הליכה , אני צריך ללכת אחורה - שיהיה לי מקום לתנופה , ואני מכין את עצמי לקפיצה , אך עדיין מהסס... וכמו שמורפיוס אמר: you have to let it all go , fear doubt and disbelief... FREE YOUR MIND וגם ניאו שהוא "האחד" נפל בפעם הראשונה... וזה להיות או לחדול - כי כל הדרך שהלכתי עד עכשיו הובילה אותי בדיוק לכאן , ואם אני לא קופץ - אז למה באתי לכאן מלכתחילה? אז בינתיים אני עדיין חושב איך בדיוק עושים את הקפיצה הזאת... אבל בגלל שהקפיצה מפחידה אותי אני לא ממשיך הלאה , תקוע במקום. את התשובות לשאלות ששאלת את כבר יודעת. את רק מפחדת להודות בפני עצמך שאת יודעת אותן... את מפחדת להראות שאת יודעת את התשובות...

ישלישם

New member
ואם אני לא קופץ../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif

אז למה באתי לכאן מלכתחילה... כן. שאלה טובה. למה באתי לכאן (לאן? לכדור הארץ, אתה מתכוון...?) טוב, אז הגעתי לשלב הזה כי רציתי להרגיש טוב יותר לגבי עצמי (ואני מרגישה, ברוך השם). הגעתי לכאן כי תמיד עצבנו אותי כולם, עד שהבנתי, שאפשר או להרוג את העולם או לרפא אותו (משפט לא שלי.) והיות ואני לא בדיוק מהטיפוס שהורג אז... הגעתי לפה כי הנשמה שלי בחרה בי וכל רגע שאני שוכחת שאני פה כדי לגדול, היא מזכירה לי את זה ולא מוותרת לי עד שאני לומדת את השיעור (המדריך בליוויה כצוות איתן ובלתי מתפשר בעליל) ולא שאני מקטרת... אני מאמינה בדרך הזו, שנבחרתי לעשות. אני מדגישה שאני מרגישה שנבחרתי... יותר מאשר בחרתי אבל גם, שזה מה שבאמת גורם לי להרגיש טוב עם... עם הכל בעצם, אז אני אומרת תודה. תודה מקרב לב, בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
טוב... אז../images/Emo24.gif

רגע לפני שאני, ככה... חוזרת לעצמי, אני רוצה להגיד את מה שמילים לא מסוגלות להביע לכל אחד מכם: איל avaloka (מורן) rama69 החוש השמיני השאלה הנצחית אני רוצה להודות לכם אישית, מסיבה אחת פשוטה, חרף העובדה שאנו פה כולם מעבירים מסר מהרוח שבקרבנו, ומשמשים שליחים זה לזה, ישנה גם הנכונות לתת, לפתוח את הלב ולהתחבר באהבה זה לזה, ואני על כך מודה. מודה על השינוי שמתחולל באנושות, על הפתיחות והרוח הסוחפת שבלתת, לשתף, להיות... אז... כאן ועכשיו... חברים, הבחירה שלי היא... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

rama69

New member
בהצלחה עם המון אהבה,

עוטפת אותך באור, אור השומר ונותן כח, כח לנוע קדימה, ללא חשש, ללא כאב, רק האהבה תוביל אותך, אהבה לעצמך, רק הקשבה פנימית תוביל אותך, ההקשבה לעצמך, ב ה צ ל ח ה, אור ואהבה,

ישלישם

New member
../images/Emo24.gifואם

הרגל עוד נשענה קצת על הברקס, אז עכשיו היא שחררה אותו לגמרי... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif"בוקר טוב עולם...

מה שלום כולם, אני יורד(ת) מן החוטים... אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים... כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב... מכל הלב... " בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
../images/Emo127.gif

התחברתי לכל מילה שלכם, שהיתה עבורי כמו מים למקום שומם, שעוד לא הכיר בשינוי, שהתנגד לו.
בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

איל באש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

איזה יופי
המון המון בהצלחה

למעלה