שלום לכולם

קפיצות

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני חדשה כאן ואני רוצה קצת להתעדכן על מה שקורה כאן. גם בתחום הקפיצות וגם בתחות הדראסז'

Sweet SuGaR

New member
שלום../images/Emo9.gif

אני שי... בת 14 וחצי רוכבת בתלמי מנשה יותר בתחום הקפיצות.... ואמממ זהו מי את? בת כמה? מאיפה? איפה רוכבת?

הייי!!!

ברוכה הבאה לפורום! אני סתיו! בת 14 וחצי! אני רוכבת בבית חנניה ויש לי סוסה שקוראים לה מיסי!
אני הרבה יותר בקפיצות או יותר נכון כרגע כמעט ורק קפיצות.... מה איתך?!!? בת כמה את ואיפה את רוכבת וכמה זמן?!?!?!..........

Shai Felton

New member
שאאאאלום../images/Emo170.gif

אני שי בת 15 רוכבת במשמר העמק כבר 4 וקצת (
) שנים
אני רוכבת בעיקר קפיצות בלעעעע... תהני בפורום! ונשמח לשמוע עלייך יותר פרטים.. הנה אני בתחרות
על אוטי...

שלום

היי אני רעות בת 14. אני רוכבת דרסז' שנתיים. יש לי סוסה שקוראים לה ביוטי. אני רוכבת בחוות אביב שבינוב וגם אצל דניאלה גרוס. אני מקווה שתהני בפורום..!

ej for all

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

אני עידו פלד בן 13 וחצי רוכב ווסטרן בקיבוץ הזורע

©oliv©

New member
שלום!!!!!!!!צ ברוכה הבאה!../images/Emo141.gif

אני צאלה אני בת 12 וחצי ואני רוכבת ווסטרן בחוות איתן שבקיבוץ אילות! ו.מי את? בת כמה את? מאיפה את? ואיפה את רוכבת?

i love rama

New member
../images/Emo73.gif שלומלום!!!

אני יערה...
רוכבת בהיפודרום שלוש שנים אני בת 13 ויש לי סוסה שקוראים לה רמה... תהני!!!!
בינתיים קבלי סוס יפה..... הוא עשה פן --->

שלום!!!

שלום אני איילה ואני בת 15 אני רוכבת 10 וחצי חודשים והרוב קפיצות. מקווה שתהני בפורום

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה! מקווה שתהני כאן איתנו! אני פיצי, חתלתולה במסווה, סוסכוהליסטית בהכחשה ורוכבת גראנד פרי ללא הגראנד פרי...

S H I L G I

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אני נטע, בת 13 וחצי מחיפה רוכבת 3 שנים אינגליש, בקיבוץ יגור, מתחרה קפיצות, רואה, חולה, ונושמת סוסים

שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif

אני דורון בת 13 וחצי מעין המפרץ רוכבת כבר 7 שנים עכשיו מסיימת עונת קפיצות בגובה 90 ס"מ (עוד תחרות אחת...
) מתחרה על הגבר(טאורה) בת כמה את? איפה את רוכבת? את מתחרה?

לא אני פשוט בירושליים../images/Emo20.gif

בבית של קרובים שלי ובפעם האחרונה שהייתי פה נכנסתי בניק הזה ולא היה לי כוח להחליף..

טוי בוי

New member
היי

אני אלה רוכבת 6 שנים אינגליש דרסאג' וקפיצות בג'ורי רלאב שברשפון ואני בת 12 וחצי+

שלווווווווווווווםםםםםםםם זה קצת..

באיחור.. אבל חפיף כי חזרתי היום מטיול שנתי חבל"ז!!!! אז קקוראים לי דרור ואני בת 15 עוד 13 ימים!!!!!..אני רוכבת אינגליש בחוות הפארק ברמת גן.. מתחרה 90.. ומחר יש לי תחרות!!! אמממ עונה הבאה מטר.. אני רוכבת עוד מעט 6 שנים...ויש לי סוס תותח בשם אפולו.. והנה תמונה שלו! בקרוב אני יצלם עוד תמונות!!!!!!!!!!!! ואמממ תהני בפורום!!!

למעלה