שלום לכולם

שלום לכולם

מה המצב? אז אצלי ממש סבבה מה קורה אתם לא חושבים שאנחנו צריכים לארגן איזה פגישה בין כל מישתתפי הפורום? תחשבו על זה! דש לכולם ובמיוחד לעפרה וקרן נישתמע

קרן ניב

New member
היי אלברט ובוקר טוב לכולם

כולם כאן מדברים על לארגן פגישה ואף אחד לא עושה שום דבר בנדון. אני מוכנה לחפש מקום ולארגן עם עזרה מעוד מישהו שמכיר כאן את כולם אלברט, אני מאמינה שגם לך יש קשרים כאן, אז אולי תצור קשר ו.. קדימה. הגיע הזמן. חבל שלא ראינו אותך אתמול בערב באולפנים.. דווקא שאלנו עלייך. נשיקות ביי קרן

OFRITI

New member
או שלום!!! ../images/Emo24.gif

משומך???
פגישה, חצי פגישה, פגישה אחת ודיי.... הקיצר, לדעתי קרן, צריך להפגש עם אלברט מתישהו ולתכנן משהו מסודר. לחשוב איפה, איך ומה. אחר כך שאלברט ידבר עם אמיר כדי שירדנה גם תבוא. שכל אחד יביא משהו נוסטלגי מאז. זה יכול להיות אחלה. קודם כל נארגן פגישה בקטן. של 3-4 חברים כדי לארגן את הכל. אז קובעים?????? אגב, אפשר גם לעשות שיחת ועידה בטלפון כדי לתאם את העניין.

קרן ניב

New member
עוףףףףףףףףףףףףף

יקירתי גם בטלפון גם באי סי קיו גם פה מה עוד? חולה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!! סגור, מדברים עם אלברט קובעים ומארגנים. נשיקות קרן

דודו טל

New member
היי חבר'ה בואו נעשה משהו מסודר

אשמח אם מישהו מכם יחליט להרים לי טלפון אני ב-053-260771 או בבזק 08-9319204 אתמול בערב דווקא שוחחתי עם לנץ על המפגש המיוחל, במיוחד לנוכח העובדה שפתאום יש התעוררות של כל מעריצי ירדנה מחדש. אז אולי באמת כדאי שנתחיל להזיז עניינים. עם או בלי ירדנה (כמובן שאני מקווה שעם...).

dark eyes

New member
דודו

מה אתה מפרסם את הטלפון ככה עוד אנשים כמוני יקחו אותו למטרות שונות ממה שאתה חושב

דודו היקר!!!

בלי ירדנה אין,לדעתי,עניין במפגש. כל הכיף שנהיה איתה. בכל מקרה,גם אם היא לא תגיע אשמח לבוא.

danashi

New member
לא בהכרח

למרות שזה יהיה משהו אחר עם או בלי ירדנה, אבל אני חושבת שלמרות שהיא הדבק היא כבר לא העיקר...ההיסטוריה היא בינינו. יש דברים שהם דווקא קשורים רק אלינו, שהיא דווקא לא שותפה להם, ולמרות שיהיה ממש ממש ממש נורא נחמד לפגוש גם אותה, זה בוודאי יהיה גם מאד מאד מאד מאד נחמד פשוט לפגוש את האנשים שקשורים לחלקים היפים בעבר שלי, גם אם הם לא נקראים ירדנה ארזי. באמת.

למעלה