שלום לכולם.....

ערן צור

New member
וואללה??

מכייייררר... הייתי אומר לך איפה אני אבל אני לא ממש מת על העניין הזה... כי אתה יודע תשם המלא שלי.... אבל אני מכיר הרבה אנשים מעין החורש..

dannnnnna

New member
מילקי? ממתי מילקי הצטרף לשאלות המוז

המוזרות ששואלים חדשים.. דנה שמחה שהיא הצטרפה מזמן לפני שהמסורות המוזרות האלה שתלטו

dotian

New member
למה אותי לא שאלתם?../images/Emo4.gif

אז אני אגיד בכל זאת. 1.71 מטר. נמוכים rules!

going mad

New member
היי לך..וברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif

Dirrty Angel

New member
תודה.....

תודה..... אז.... מאיפה? בן כמה? או, בת?... ומה עוד....? אני נורא משעשע את עצמי...

../images/Emo34.gifברוך הבא../images/Emo34.gif

מזל טוב לך שבאת...! אני מקווה שתהנה פה ותכיר חברים חדשים
תמשיך להאמין בעצמך כי באמת שאתה נשמע אחלה של בן אדם...! ובקשר לאהבה קח את זה בקלות יש לך עוד יעמבה של זמן (ככה לפחות 80 שנה = 960 חודשים = 3840 שבועות = 26880 ימים = 645120 שעות = 38707200 דקות שבהן אתה יכול להכיר מישהו חדש!...) ועוד יש המון מפגשים של הפורום או כל מיני דברים (במוצ"ש יש מפגש עם עברי לידר) שבתוך בספוף תכיר מישהו... בקיצור אז בהצלחה לך
, ויום טוב

Dirrty Angel

New member
וואיי.....

תודה!!!! אני חייב לציין שהאנשים כאן ממש נחמדים....... קבלו ח"ח..... ושוב תודה.... עשיתם הרגשה נעימה....

dotian

New member
oh you dirty angel

בררר... אני שונא את קו 641. הוא תמיד בורח לי. מה, לא ידעתי שהומואים יודעים או לומדים לנהוג. מוזר
גררר... בכל אופן, ברוך הבא! כיף פה אז בטוח שתשתלב בקלות. לדעתי צריך לעשות מפגש פורום מתישהו. עשיתם פעם? (שאלה לותיקים, גם אני די חדש). הממ. אני בארון עם דלת אחת פתוחה ורגל אחת בחוץ. חברים שלי לא מהבית ספר יודעים, חברים אטובים, אבל המשפחה ואף אחד בסביבה שלי לא יודע. טוב נו. אהבה... האהבה שלי מחכה לי באסטוניה וזה כ"כ מבאס

featherhead

New member
וולקאם וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

קבל פינג'ן-
טיהי:) הממ, ברוך הבא והכל! תרגיש כמו בבית ו.. אהה.. *מוותר* שביתה- לא משהו.

אם אני לא טועה,

בעבר הייתה לאסלה תקופה אסטונית אני עוקב אחריה מגיל אפס (כשעוד היו הסטטיסטיקות)

dotian

New member
אוקי. עכשיו תסבירו מה זה אסלה.../images/Emo12.gif

לא, התכוונתי למישהו אמיתי, מישהו שאני מתכתב איתו וגר באסטוניה והוא ממש חמוד ואני אוהב אותו. אבל הוא שםםםםם!!!!!

למעלה