שלום לכולם

שלום לכולם

אידית שושני אומרת שהיא מוכנה להשאר בפורום הזה ולתת לכם הרבה עצות אידית שושני אומרת שהיא מוכנה להשאר כאן ולעזור לכם אידית שושני המלכה
אומרת שהיא נשארת כאן והיא לא תעזוב........ אידית שושני אומרת שהיא מחכה לשירשור "ברוכה הבאה" אידית שושני המלכה

אידית שושני ../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אני לא מברכת בגלל מה שאמרת אלא בגלל שאני נחמדה ומנומסת.

אידית שושני אומרת

שזה טוב להיות מנומס... אידית שושני אומרת שמי שמנומס יהיו מנומסים אליו אידית שושני אומרת שצריכים תמיד להתסכל על שני הצדדים של המטבע אידית שושני אומרת שהיא חושבת שיש פה אנשים נחמדים אידית שושני אומרת שהיא מוסרת צהריים טובים לכולם

אידית שושני אומרת

שזה פשוט בושה שההודעה שלה כבר ירדה למטה ולכן היא מקפיצה אותה בחזרה אידית שושני רוצה לראות אותכם אומרים לה "ברוכה הבאה"

yoyo10

New member
בגלל השעה או בגלל העיפות

ברוכה הבאה אידית שושני אומרת

גם אני חדש פה

ואידית סתם שאלה אם את כל כך טובה אז למה הניק הוא סתם מישהי? יש ניגודים בין דבריך

אידית שושני אומרת

שעכשיו היא נעלבה... אידית שושני אומרת שהיא ניסתה תמיד לעשות הכל בשבלכם ואתם רושמים ברוכה הבאה לעוד מישהו ועוד בשירשור שלה
אידית שושני עכשיו עצובה

Vdrums

New member
אידית שושני

זקוקה לעזר אידית שושני משועממת עד מוות אידית שושני כנראה נרקיסיסטית אידית שושני בטירוף שלך!!!

אידית שושני אומרת

שהיא לא אוהבת חסרי חיים (כמוך) אידית שושני אומרת שהיא בוחרת להתעלם ממך כי אתה לא לרמה שלה אידית שושני אומרת שעכשיו אתה ברשימת האיגנור שלה אידית שושני אומרת שאנשים רעים כמוך ישלמו על זה אידית שושני אומרת שעכשיו היא מתעלמת ממך לתמיד

Vdrums

New member
אידית שושני היא ילדה מיוחדת

לאידית שושני יש חיים אידית שושני היא בעלת מחלה נדירה שמחייבת אותה לרשום את שמה המעפן בכל משפט אידית שושני היתה בגן מיוחד ועכשיו היא במוסד אידית שושני נקטלה ע"י הוריה שנתנו לה שם כזה מפגר ולכן היא נתקפה במחלה הנדירה הזו אידית שושני סובלת מהשם שלה ולכן היא דוחפת אותו בכל שורה אידית שושני שונה אבל כמו כולם אידית שושני יכולה להיות חברה שלכם אם תתנו לה הזדמנות אידית שושני תשמח לדבר איתכם רק תצרו קשר עם "אברבאנל" ותבקשו את... נכון, אידית שושני אידית שושני - כי גם לה מגיע לחיות חיים נורמלים.
עיזרו לאידית שושני, יום ההתרמה הארצי, יום רביעי 14 במאי. עיזרו לה ולעוד אנשים החולים במחלה, יחד עם העזרה של משרד הפנים בשינוי השם גם הם יכולים להבריא ולהיות חלק מהחברה.

ב 14 במאי

אני מקבל דרגות ותעודת הצטינות ויש לנו תרגיל ראווה במכבי אש אז כנראה אני לא יוכל לנטול חלק במסע ההתרמה לאידית השושנית . לכל מי ששם תדעו שאני איתך בלב ובנשמה.ץ

Vdrums

New member
ללא נושא

לחשבון 783766 בנק לאומי סניף112 חשבון ע"ש אידית שושני. קדימה פיתחו ארנקים!!!

הנבצר הראשון אומר

שהוא מצטער שהוא הפריע לאידית שושנית בשירשור הנבצר הראשון אומר שהוא נפגע ממה שכתבת לתומר אחד האנשים הכי מצחיקם בפורום משינה הנבצר הראשון אומר "יאלה אחות שלו מה הבעיה?"

yoyo10

New member
אני חושבת שהנושא של אידית שושני

מיצעה את עצמו בהחלט

למעלה