שלום לכולם

שלום לכולם

אידית שושני אומרת שהפורום הזה הוא לא חינוכי... אידית שושני אומרת שמעכשיו גם היא תצטרף לפה בשביל לעזור ולכוון אותכם ולנסות לעשות אותכם אנשים חכמים וטובים יותר
אידית שושני אומרת שהיא מאוד שמחה לתת פה מלאאאאאאאא עצות חכמות שלה... אידית שושני אומרת שהיא באה בשביל להשאר אידית שושני רוצה לראות קבלת פנים יפה

אידית שושני אומרת

שלמרות שהפורום הזה הוא בלתי חינוכי היא חושבת שיש פה מישהו (לפחות 1) נחמד... אידית שושני אומרת שהכל טוב ויפה רק היא מבקשת שירשמו ברוכה הבאה ולא ברוכה הבאה עם סימן שאלה... אידית שושני אומרת צהריים טובים לזה שענה/ענתה לה

*neta*

New member
ומי זו אידית שושני ?

*מתעלמת מהשאר עד להבהרת נקודה זו* והאם את שליחה של אידית שושני? או שאידית שושני מדברת אל עצמה בגוף שלישי?

אידית שושני אומרת

שאני זה לא היא... לאאאאא, אני מעריצה מספר 1 של אידיתוש
אני אומרת את כל מה שאידיתיל'ה אומרת לי להגיד
אידית שושני אומרת עכשיו שאני השליחה הכי טובה שיש
אידית שושני אומרת שאני תמיד עושה את עבודתי נאמנה אידית שושני אומרת שהיא מרשה לי להצטרף לפורום
אידית שושני לשלטון

*neta*

New member
טוב משה י תקשיב...

תמסור לאידית שושני, שהמקורות שלי חקרו עליה, וגילו שהגברת השתמטה מהצבא, מעלימה מס, ובנוסף מעסיקה עובדים זרים לא חוקיים(משה? גם אתה??).

shiri_b

New member
אידית שושני עבר את גיל ה4?

בכל מקרה...ברוכה הבאה

אידית שושני אומרת,

שלא שואלים גיל של מישהו ורק כבדרך אגב אומרים ברוכה הבאה... אידית שושני אומרת שקודם כל צריך להגיד ברוכה הבאה ואז לשאול... אידית שושני אומרת שהיא רוצה לדעת את גילך!

R W B

New member
אידית שושני

מה הבעיה שלך??? אין לך חיים??? מה עשינו לך שאת באה אלינו ומציקה לנו??? כדי שלא תצרחי עלי... !ברוכה הבאה אידית שושני! אידית שושני בת כמה את ומאיפה? ומה הקטע שלך לעזאזל??!!

למעלה