שלום לכולם

redskywalker

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני חדש בפורום אבל כבר כמה שנים בדרך תמיד מרגש לפגוש חברים למסע

בהצלחה במסע.

אתה יכול לספר על המעשים שאתה עושה, בהקשר של דרך הלוחמים?

redskywalker

New member
קצת על מי אני

שלום אור
אני כרגע בשלב המלך ( בשלב מסוים ישנה הבנה עמוקה לעוצמך ושהינך היוצר של חיי בכל אספקט , גם אם יצרת את חייך בצורה שאינה מתאימה לך הרי הינך היוצר ) הודרכתי לעבוד עם הגוף והרגש ואני לומד רפלקסולוגיה על מנת ללמוד על האלמנטים ( אדמה אויר מים ואש ) מפני שליצור תקשורת עם האלמנטים של העולם היא ליצור תקשורת עם האלמנטים שבך כחלק משלב זה אני חוזר לגלגולים ( הגוף זוכר הכל ) כמו כן אני נמצא בשלב סופי בארגון הפותח אותך לאנרגיה האלוהית ( למעשה זוהי כניעה על האישיות למען הרצון האלוהי ) כמו בכל אמת גדולה בחיים אתה מגלה שברגע שויתרת על הרצון האישי אתה מקבל את כל מה שרצית אי פעם אני מתחבר לספרים הבאים : מבשרי השחר+ אדמה , המרכבה , כוכב הבחירה היחיד , וכל סדרת התקשורים של אורין המלווה ומדריכה אותי במסע אני אשמח ליצור מפגש לוחמים בקרוב ( אני גר ליד הים ) לגבי עשיה ממש ( אלמנט עשיה מאובחן כאלמנט אש ) אני בחקירה בענין רוב כוחי הוא מהיותי מי שאני העשיה שלי היא בעיקר כדי להיות באיזון

מעניין......

שאלה אחת: לא הבנתי למה התכוונת במשפט הבא - "כמו כן אני נמצא בשלב סופי בארגון הפותח אותך לאנרגיה האלוהית (למעשה זוהי כניעה על האישיות למען הרצון האלוהי)"

redskywalker

New member
אנרגיה אלוהית

שלום אור זהוב
ישנו ארגון בשם subud אתם יכולים למצא אותו באינטרנט גם ויש כמה סניפים בארץ הפעילות שם היא התחברות לאלוהים ( ממש לא מדובר על דת !! ) כאשר פעמיים בשבוע יש מעין זמן התחברות לוקח 3 חודשים של להוכיח שאתה רציני ( לא צריך שום דבר חוץ מלבוא 1 בשבוע ולדבר על החיים עם האחראים באיזור ) ואש אתה גם נכנס לפעילות ת הדבר מתואר עיי האנשים שנמצאים כבר שנים רבות שם כתהליך טיהור ולמעשה יש תהליך שבו אתה רואה בחדוד גבוהה יותר מה היעוד שלך ומה הבחירה הנכונה עבורך - בשלךבים הללו זה מתמזג עם הרצון האלוהי . להגיע לשם היה סימן לאחר שהתכוונננתי לקשר עמוק יותר עם אלוהים ,מישהו שאני מאד מעריך סיפרה לי על כך זה מרגיש מאד מאד נכון ( זרימת אנרגיה חזקה מאד מהראש לאדמה ) זוהו פחות או יותר - זה מתאים לי למסע אם אתם רוצים לשמוע עוד פרטים אז תשאלו

redskywalker

New member
כולי תקווה

גם אני מקווה אני עושה מה שאני יודע , כל יום אני יודע יותר טוב מקסימום אני ושלמה999 נלבש בגדי נשים ונסתובב ברחוב

redskywalker

New member
יכול להיות

מוזר שאתה אומר את זה אתמול ביקשתי הדרכה מאד ספציפית לנשימה בדרך חזרה מן הים פגשתי נחש ת ועקבתי אחריו זמן מה ושמתי לב לצורה שבו הוא נושף ( הקורדליני מתואר בתור נחש ) תירגלתי קצת והתחלתי לשים לב לענין שיהיה בוקר טוב

למעלה