שלום לכולם!

orioriori

New member
שלום לכולם!

לפני חודש וחצי, המזגנים בכיתות שלנו (שכבת י') שבקו חיים. אצלנו בדרום חם מאוד, ולכן קשה מאוד ללמוד בלי מזגנים. לאחר שהבטיחו לנו זמן רב שהמזגנים יתוקנו, אך ללא הועיל, החלטנו לצאת היום במחאה. הכנו כרזות שעליהן הדפסנו את המשפט: "איך אתם רוצים את הבשר שלכם?" מה דעתכם? יש לכם רעיונות נוספים? תודה, אורי.

itan1

New member
אני חושב שחסרים כמה פרטים

- נגד מי אתם "נלחמים" (הנהלה, מועצה, משרד החינוך)? - האם השקיעו כסף בדברים חריגים אחרים במהלך החודש וחצי האלו (פינת חיי, גן שעשוים)?

orioriori

New member
תודה רבה אבל../images/Emo26.gif

תכוונתי אך ורק לסיסמא. אני לא מזלזל בהיותך איש מקצוע, אבל יש לי שאלה רצינית: אתה חושב, שבתוך הסיסמא צריך גם להכליל נגד מי המחאה? בתור בית ספר קיבוצי קטן מאוד (700 תלמידים בעל יסודי), נראה לי שכולם כבר יודעים במה מדובר ואין צורך לפרט.

אנהלה

New member
אני רק רוצה שתתנחם בעובדה שאצלנו בבית ספר יסודי שאני בו כבר 8 שנים אין מזגנים בכלל...

itan1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"בהיותך איש מקצוע"- כנס לכרטיס האישי שלי, עשית לי את היום. ולגבי השאלה, אצלך בתיכון כולם יודעים על מה מדובר, אבל אני לא. כדי למצוא סלוגן מתאים, צריך עוד נתונים.

orioriori

New member
../images/Emo6.gif

זה מאוד פשוט: המזגנים אצלנו לא פועלים, וכבר פנינו למספר גורמים בבית הספר (מהנלה בעיקר, שרת וכדומה) שיתקנו את התקלה. הדבר לא קרה עד היום ונמאס לנו ולכן החלטנו לצאת במחאה.

itan1

New member
אני לא מצליח לחשוב כרגע על משהו

טוב, אבל סתם משהו: "או דאודורנט או מזגנים!"

אישמן

New member
WELL DONE

קודם כל, הבאת שיחוק שפנית לפורום הזה, לא כולם היו מגיעים לפה... הסיסמא סבבה פלוס לדעתי, היא מניעה, ובקונטקסט הנכון היא גם מזעזעת, הבעיה היא שהיא לא יכולה ממש לבוא בפני עצמה, אלה חייבת תמיד להתווסף למשהו, נגיד - תמונה של כסא תלמיד או שולחן (יש שולחנות שהתחתית שלהם נראית כמו גריל גדול - אולי אפשר לשחק עם זה) העיקר להוציא את הסיסמא מהקונטקסט המקורי שלה, יש אין סוף רעיונות... תחשבו אפילו על דברים שאתם יכולים לעשות כשאתם מפגינים, נגיד, למרוח את עצמכם בקטשופ ומיונז (או משהו דמוי - חבל על האוכל)...

למעלה