צודק, כשהגעתי לכאן, הדיעה שלי על
החבורות הרוביות בארץ לגמרי השתנתה. כשהייתי בתיכון, תמיד התעצבנתי כשכל הרוסים דברו ביניהם רוסית ושהם יצרו להם חבורות כאלה. אמרתי לעצמי איך הם ירגישו יותר בנוח בחברה הישראלית, אם הם מנדים את עצמם. אבל, אחרי השהייה שלי פה, פשוט הרגשתי והבנתי כמה שזה חשוהב לי לדבר בשפה שלי, עם אנשים שמבינים את הרקע התרבותי שלי, ומבינים מאיפה אני באה. פתאום קלטתי איך העולים בארץ הרגישו ולמה הם רצו להיות בחבורות ולדבר רוסית. במקום שאני גרה, יש קהילה יהודית קטנה מאוד. כל הישראלים פה הם או פרופסורים שבאו לשליחות או סטודנטים שעושים דוקטורט או כמה כאלה שעושים תואר ראשון. רוב האוכליסיה הישראלית פה היא יותר מבוגרת ממני, ואין לנו הרבה במשותף. לעומת זאת, פגשתי פה כמה צעירים בגילי שחשבתי שיהיה לנו הרבה במשותף, אבל טעיתי. בין כל אלה, מצאתי חברה נפלאה. בחורה ישראלית שפשוט נפלה עליי משמיים. יש לי צורך להיות עם ישראלים בעיקר בגלל השפה, התרבות, הבדיחות הפנימיות. ההרגשה שהצד השני יודע במאה אחוז על מה אני מדברת ולמה אני חשה רגשות מסוימים. הכי כיף זה בעצם לנסות "לתח" את האמריקאים ביחד ולהבין למה הם מתנהגים בצורה מסוימת. ישראלים פה זה הרבה פעמים הרגשה של בטחון ובית. קשה לי ממש להסביר את זה. אבל כל פעםשאני מגלה על ישראלי חדש פה, יש הרגשת הקלה. ואני שוב מזכירה, שיש פה ממש מעט ישראלים, אז ישר יודעים על מישהו חדש.