שלום לכולם

שלום לכולם

אני לא הודעתי רישמית על הצטרפותי לפורום אז אידית שושני אומרת שמין הראוי זה שאני אציג את עצמי ואקבל המון המון שירשורי ברוכה הבאה...
קדימה חבר'ה אני מחכה...........

elninyo

New member
../images/Emo19.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gifאידית שושני

גולשים יקרים, צפים וצופות יקרות, נברך את הגב' אידית שושני על החלטתה להתיישב על קצה המזלג, וכולנו תקווה שתתן דעתה לקצוות
,ושתמשיך איתנו בדרכה המקורית והמרעננת
את אידית שושני היום נבחר כולנו פה אחד(אבל אין אפ'חדדד )לכלת השבת. אין ברירה מישו צריך לעסות ת'עבודה..:
נ ב ח ר ה....
בית המשפט
כל העדים מתבקשים לשבת.

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo48.gifשבת שלום לכולללם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נקבל את השבת האהובה ונכבד את ה"כלת השבת" ,האורחת היקרה שלנו אידית שושני
אבקש מהגולשים באי הפורום, וגם יוצאיו וכל הנרשמים החדשים ללחוץ ידי אידית שושני ולברכה על בחירתה בפורום הנכון.
שלום על ישראל
הדליקו אור ברחובות ושיר זמרו בעיר מחר על פני כל התקוות יפציע יום בהיר משובכים יגביה אז ריבוא יוני לבן ושמש נקיה מפז תקרא מתוך ענן. שלום שלום שלום על ישראל אמרו אמרו שירי הלל שלום שלום על ישראל. כשיאיר יום של זהב בהר וברמה חידלו לכם מאש וקרב אנשי המלחמה עדו זרים אלפי גוון ובואו בשירה עם נערות הכרך כולן לעיר המוארה. שלום שלום שלום על ישראל אמרו אמרו שירי הלל שלום שלום על ישראל. אם למחר שלום יבוא עד תמו הדורות מן הרמה עד הר נבו הדליקו מדורות אז הר להר שלום יאמר ואור גדול יהל כשיום חדש יזרח מחר על כל בית ישראל. שלום שלום שלום על ישראל אמרו אמרו שירי הלל שלום שלום על ישראל.

אידית שושני אומרת

שזה פשוט בושה לנצל את השירשור שנפתח בשביל להגיד שבת שלום... אידית שושני אומרת שבשביל שירשור של שבת שלום יכולים לפתוח הודעה חדשה... אידית שושני אומרת שהיא דורשת כבוד והיא רוצה שיכתבו לה ברוכה הבאה... ולא שבת שלום................................................ אידית שושני אומרת שעכשיו היא מאוד פגועה והיא רוצה שזה שניצל את השירשור הזה שהיא טרחה לפתוח יבקש סליחה...
אידית שושני מנסה לעזורמ לכם ואתם פוגעים בה... אידית שושני עכשיו מאוד נעלבה...

אידית שושני אומרת

שיש בפורום הזה רק מישהו אחד מתחשב
אידית שושני מוסרת לו תודה רבה
אידית שושני נעלבה מהשאר

emmy5

New member
מה אומרים לאידית שושני ...

על קצה המזלג.....כבוד המלכה ....אידית שושני אומרת .....

למעלה