שלום לכולם

omizu

New member
שאלה

אנחנו כאן דנים בזוג הצעיר ומה עם הזוג המבוגר שזה בעצם ביתו? האם מתאים להם להכניס אתכם בצמידות שכזו אליהם? במידה מסויימת נראה לי קצת חוצפה לרצות לחיות על חשבון מישהו אחר ואני מבינה שהם עובדים קשה גם ככה ולהעביר ביקורת עליהם ומנהגיהם מי אמר שחולי נקיון הם אנשים מועדפים?! ואולי זו ההזדמנות שלהם לקצת פרטיות וזוגיות?

mariana

New member
אומיזו חס וחלילה

אין לי בעיה עם אנשים שהם פחות שומרי נקיון, אני מבינה אותם מאוד, הם באמת עסוקים מעל הראש, יש להם ילדה בת 17 כמעט והיא לא נוגעת בכלום, ממש כה, היא לא שמה אצבע על כלום, היא תתני לה לצאת עם בנים ולשחק ג'ולות, אז ככה מה שמטריד אותי שהכל יפול עליי. הכוונה שלי אולי ההורים שלו אחרי שהם יבינו שאני בבית אז הם יצפו שאני אעשה את הנקיונות אות הבישולים על חשבון הזמן שלי, למרות שאני לא נגד עזרה. והם ההורים שלו שלוחצים עלינו שניחיה אצליהם ונחסוך קצת לעתיד, בגלל זה לא נעים לי מלצאת משם ומה אני אעשה שאצלינו בבית הכל הפוך? שכן שומרי סדר ונקיון , איך שאני באה אליהם הבית אני מתחילה להיתעטטש וכל מיני כאלה

מרינה

לפני שאת נכנסת לפלונטר רציני קחי נשימה ארוכה ארוכה ותחליטי. מה קודם למה ובאיזה סדרי עדיפויות את מוכנה להתפשר. מצד אחד את רוצה את כל העוגה ומצד שני חבל לך על כל פירור שתיפול מימנה. יקירתי., רוצה להתחתן? מ ז ל - ט ו ב !!!! רוצה לחסוך כסף ולגור אצל ההורים שלו? אהלן וסאהלן רוצה נקיון אצל אנשים שהנקיון אינו כוס התה שלהם? ת נ ק י - בעצמך! לכל דבר את הפתרון שלו, אבל חשוב מאוד לא לכפות את ההרגלים שלך על בעלי הבית, זה הפתח לצרות ארוכות טווח. רוצה עיצה ידידותית? תגורי עם הורייך ולא אצל משפחתו. עם אמא רבים והכל נמחק. חמות בד"כ לא מתעמתת עם חתן אבל הפוך זה נפוץ. ואם בכלל את רוצה שקט וגם לחסוך יש שתי אופציות: או לדחות החתונה לטווח ארוך יותר ובזמן זה לחסוך. או להתחתן ולא לחסוך ולהתגורר בנתים בשכירות צנועה. ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!!

mariana

New member
סיגל אהבתי את התשובה שלך

אם אני חושבת על זה ככה באמת אני רוצה לאכול את כל העוגה ולהשאירה שלמה. הלוואי ויכלתי לגור אצל הוריי אבל הבית ממש קטן ואבא שלי מתפלל כל יום שאחד מאיתנו הילדים יעזבו. אז אני חושבת שאני אצטרך להיתפשר על המגורים אצלהם בבית ולעשות את המינימום מה שמגיע להם שאני אעשה תודה לך שוב ואגב שמי מרין

שש שבע

New member
גם אני הייתי רוצה

פראיירית שתנקה לי ותבשל לי, עבור לינה וארוחת בוקר. בעצם, לא אני לא כזו, אבל זה די מפתה לא?

mariana

New member
מפתה אבל,

אני באה לשם בתור אדם כמו הבת שלה ולא כמו שיפחה שיעשו ממנה סמרטוט. את יודעת יש לה בת נשואה היא בחודש 4 להריונה אמא שלה שאלה אותה אם היא עזרה לחמתה לפסח לנקות את הבית? ומה היא ענתה לה, לא אני בהריון. ישר אמרתי לאריאל כנראה הריון זה מחלה. אני אכנס להריון כל שנה וככה אני לא אעשה כלום. זה מה שמראה שהחינוך שלהם בבית לקוי והם לא יודעים לתת יד לנזקקים

mariana

New member
מפתה אבל,

אני באה לשם בתור אדם כמו הבת שלה ולא כמו שיפחה שיעשו ממנה סמרטוט. את יודעת יש לה בת נשואה היא בחודש 4 להריונה אמא שלה שאלה אותה אם היא עזרה לחמתה לפסח לנקות את הבית? ומה היא ענתה לה, לא אני בהריון. ישר אמרתי לאריאל כנראה הריון זה מחלה. אני אכנס להריון כל שנה וככה אני לא אעשה כלום. זה מה שמראה שהחינוך שלהם בבית לקוי והם לא יודעים לתת יד לנזקקים

למעלה