שלום לכולם..

enwhysea

New member
שלום לכולם..

אני קורא את הפורום און אנד אוף כבר כמה שבועות... לפי הדיבורים כאן ומבחני אינטרנט כאלה נראה לי שיש לי ADD ואולי עוד סלט של דברים... (ד"א אני בן 24 עובד במחשבים) אני די מתמודד עם הבעיות שלי כרגע התחלתי איזה שהוא קורס לימודי בערב (למרות שאין לי 10 שנות לימוד) מסתדר בעבודה ודי הצלחתי במה שעשיתי בצבא אפילו סוף סוף התחלתי לכתוב בעברית בצ'טים ואינטרנט (עד לא מזמן הייתי עקשן וכותב רק באנגלית.. שפת האם שלי) השאלה היא... חוץ משהיה לי תירוץ לעצמי ומכיון שאני לא לומד במוסד להשכלה גבוה... יש סיבה ללחת לאבחון? מה זה ממש נותן? תודה, -תומר

עיגולים

New member
בסופו של עניין

יש שתי סיבות ללכת לאיבחון הפרקטית והאישית. פרקטית - כי אם אתה חושב על לימודים בעתיד אולי זה יעזור (בגלל ההתאמות), אם אתה חושב שיתאים לך טיפול תרופתי, או שאתה חושב שתהיה בו איזושהיא תועלת. כי זו הדרך היחידה למרשמים. אישית - כי זה מוריד קצת מנטל האשמה וצרור הכשלונות שאתה סוחב על הגב, לתת שם לבעייה זה, איך אומרים, חצי הדרך לפיתרון.

עיגולים

New member
ובכלל

גם יתנו לך פה כל מיני
ו
אז בכלל שווה. אבל האמת שכנראה ייתנו לך גם בלי איבחון.

28איילת

New member
בעקרון

אם אין לך בעיות בחיים לא כדאי ליצור חדשות, אבל אם יש לך אפילו כמה בעיות קטנות שווה לדעת למה וגם לטפל בהם. לי האבחון (חוץ מלהציל לי את החיים) נתן גם המון סיבות למה שקורה לי וכיוון לאיפה לחפש את הפתרונות. בכל מקרה המון בהצלחה, ואני בטוחה שכולם יסכימו איתי כשאומר שכולנו כאן בישבילך, עם או בלי אבחון.

למעלה