שלום לכולם!!!

kedeman

New member
עודד לא הולך לגרעין???

דווקא הוא היה מאלה שחשבתי שילכו כללי לא שמעתי ממנו או עליו בזמן האחרון... נו, לא נורא הגשמה בכללי זה טוב - העיקר שהוא ירגיש טוב איפה שהוא...

נ ו ם

New member
לאיזה מכינה הוא הולך?

איזה איש חמוד עודד (ואפילו יש לו שם יפה..
) ברוכה הבאה נופר! נעים מאד, אני נעם.

כבר לא =(

הוא היה אחלה מד"ב... אבל בחופש הגדול הוא נסע לאוסטרליה(או למקום אחר אני כבר לא זוכרת) שמעתי שהוא חזר לארץ לא מזמן , אבל לא יצא לי לדבר איתו או לראות אותו . בכל מקרה מאיפה את מכירה אותו?

fresh mishmesh

New member
הממ...

הוא היה המדריך שלי בקורס מד"צים אכן- אחלה בנאדם... ממש אהבתי אותו (ועוד יותר הערכתי אותו אחרי ששמעתי על מדריכים אחרים
)

היי לך..

היי...אני אביב...הזומבי התנועתי.... welcome to the club ביי... אביב המדריך הכי חתיך של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה ביי אביב הזומבי התנועתי

kedeman

New member
לא נראה לי

היא טטניקית עכשיו מה שאומר שרוב הסיכויים ששנה שעברה היא היתה בכיתה ח זה אומר שהיא לא היתה יכולה להיות בטיול חוג...

hadasbaril

New member
ברוכה הבאה אל משכננו

חיפשתי לך שיר אבל זה לא ממש הלך לי. בעצם אולי זה כמה טוב שבאת הביתה כמה טוב לראות אותך שוב ספר מה נשמע, ספר ספר איך היה ולמה לא שלחת גלויה? כמה טוב שבאת הביתה קצת רזה, אך מה זה חשוב עשית חיים, עשית דברים ראית קצת צבעים אחרים. אך כמה שטוב אתה כאן כמה שטוב אתה כבר כאן כמה שזה טוב, טוב. הפורם הזה נעשה קצת בית בשבילי לפחות...ואני מקווה שהוא יהיה גם בשבילך. נ.ב. השיר מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: שלום חנוך

למעלה