שלום לכולם :)

שלום לכולם :)

אני חדשה כאן, שמי ליאת ואני בת 25, כרגע חיה בניו יורק, ומנגנת בס בהרכב רוק אלטרנטיבי שנקרא "Faded sound". ברגע שיהיה ללהקה אתר אינטרנט אני אתן לכם קישור שתוכלו לשמוע אותנו.

PurpleGoat

New member
שלומ שלומ! ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה מקווה שתהני כאן, ונוכל גם לשמוע אותך מתישהו =)

תודה רבה לכם!

אז מה חדש במוזיקה הישראלית? בזמנו הייתי בחופשה בארץ לפני כחצי שנה בערך, שמעתי כמה להקות חדשות טובות שאני לא זוכרת את שמן. יש סיכוי שבמהלך הקיץ אני אגיע שוב...

iliG

New member
וווווולקאם :)

ברוכים הבאים ליאת, את חייבת להתחיל לשפוך מה המצב בחו"ל ....... את מכירה במקרה להקה ניו-יורקית - FLOOD ?

תודה לכולם על הקבלת פנים הנחמדה

בקשר לשאלתך גילי, אני לא שמעתי על להקת flood אבל עכשיו שאמרת לי אני אתחיל לרחרח ולבדוק. בקשר למה שקורה פה, אז ככה, מבחינת המצב רוח האנשים נראים ממש טוב ויש מצב רוח טוב בעקבות האירועים האחרונים במלחמת המפרץ ומרגישים את הנצחון באויר, אני מניחה שגם אתם משחררים אנחת רווחה בגלל המצב הזה. ונחזור לענייני מוזיקה. ראיתי את הקישור בחתימה שלך ונכנסתי לאתר של "The johnsons" ואני חייבת להגיד שממש אהבתי את מה ששמעתי, חבל שהיו רק 4 שירים לשמוע. הבנתי שאתה הבסיסט של הלהקה וזה מעולה! פה בניו יורק יום יום קמות ומתפרקות להקות כך שממש קשה לעקוב, אבל יש כמה להקות חדשות שתפסו את אוזני ואני מאמינה שהם יצליחו, one eye ape, simple S, blue ball ועוד כמה... אני אמשיך להיות בקשר, בינתיים שיהיה לכם שם חג שמח ולהתראות!

Long Distance

New member
הנה משהו בשבילך..

אני מבטיח לך שתהני

אממממ....

שלחו לי את הדיסק שלהם מישראל לפני כ-ארבעה חודשים ביחד עם הדיסק של ליידי מקבת', אני מקווה שלא תיעלב ותישנא אותי אבל שניהם לא ממש הטעם שלי במוזיקה. sorry

למעלה