שלום לכולם

DIRRTY

New member
שלום לכולם

במקרה נכנסתי לפורום שלכם ומאוד התלהבתי מימנו אתם מוכנים בבקשה להביר לי מהו איור ממוחשב איך עושים אותו ובאיזה תוכנות משתמשים? תודה רבה רבה

נאחסית

New member
ניצול"ש - סורי

מצטערת על הניצול אבל מזה זמן רב אני מנסה לצייר נורמלי (ואני חוזרת, נורמלי לפחות!) אני מציירת בסדר, אבל כאשר אני מנסה לצבוע את הציור במחשב, לא הולך לי. אני לא יודעת אם זה אפשרי, או לא. אבל הייתי שמחה אם מישהו מהפורום היה מוכן לתת לי מדריך צביעה קצרצר. (עדיף בעברית). נ"ב: אני יודעת שיש סוג תוכנה שמבליטה את הקווים בסריקה, כך שאפשר לצבוע ביתר קלות, אבל אני לא יודעת מה שמה. יש למישהו מושג ויכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? עדיף חינמית. בתודה- נאחסית

iblamegod

New member
פוטושופ פוטושופ

את צריכה תנחשי...פוטושופ אפשר לצבוע, אפשר גם להבליט את הקווים , והכל בפוטושופ אפשר למחוק, להגדיל...והכל הכל הכל את קודם כל צריכה להשיג את פוטושופ,יש עוד הרבה תוכנות אבל הכי ממולצת פוטושופ גירסה 7 או Photoshop Elements 2 כל תוכנה שאפשר לעבוד בשכבות תעזור לך (לא חובה אבל עדיף) לגבי הסריקה, סביר מאד להניח שאת צריה לשנות משהו קטן בהגדרות והכל יסתדר

נאחסית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל אני מחפשת תוכנה פשוטה יותר. משהו קליל שיאפשר לי לעשות משהו כמו- (שניה, התמונה כבר עולה... הו, הנה!) משהו כמו הציור הזה.

Shusho

New member
גם בזה עדיף את פוטושופ ../images/Emo3.gif ../images/Emo117.gif

השכבה עם הציור במצב Multiply, השכבה בה את צובעת מתחת. יוצא טוב

נאחסית

New member
ממ.. טוב, אני אנסה

תודה... נ.ב: מה זה היפופוטומונסטרוססקוויפדלופוביה?! =)

Bishnet

New member
היפופוטומונסטרוססקוויפדלופוביה

מישהו אמר כאן שזה הפחד ממילים ארוכות (חה חה חה איזו אירוניה), אבל צריך לבדוק את זה...

נאחסית

New member
דרך אגב...

פוטושופ זה באמת מעולה! בתוכנות אחרות ישבתי 3 ימים ויותר על ציור מסכן אחד, וגם ככה לא יצא לי משהו. וכאן אני עובדת אוליי 3 שעות ויוצא לי בסדר גמור. תודה על ההמלצה =)

נאחסית

New member
בעיונת בפוטושופ ../images/Emo9.gif

יש לי בעיה קטנה עם הקטנת ציור. לגודל של... אמממ... 913*649. הבעיה היא שאני לא ממש מצליחה להקטין את הציור ולשמור בגודל הרצוי. זה שומר לי בגודל ענק! יש הצעות? =\ נ"ב: אפשר בכלל להקטין תמונה בפוטושופ? ואם לא, אז איך כן?

נאחסית

New member
הנה דוגמא של ציור....

וכאן, בציור הזה זה שמר לי קטנטן מדי!! וזה מעצבן מה אני יכולה לעשות?... נ"ב: אם אפשר, בדרך... אמ... תגובות על הציור שילי? =) (זה ציור שני בפוטושופ אז להתחשב)

iblamegod

New member
אז ככה

IMAGE-IMAGE SIZE עובדת על כל התמונה/ קובץ , שמי לב שאת משנה גודל בפרופורציה, כברירת מחדל התוכנה שומרת לך בשינוי על width לheight fsh כדי להיות בטוח יש כפתור של constrian proportion מסומן ב-וי, אם את לא רוצה בפרופורציה אז....תבטלי אותו, יש גם בחירת רזולוציה, קוסם כל עדיף לעבוד לפי pixels/inch לאיכות תמונה טובה נסי לא לרדת מ 72 (טלוויזיה) ועד 300 (דפוס) כמה שהרזולציה גדולה יותר משקל הקובץ גדל אם את רוצה לשחק בתוך הפרויקט ולעבוד רק על שכבה מסוימת או שכבות מחוברות אז לכי ל EDIT -ו- TRANSFORM (זה לא משפיע על גודל התמונה זה פנימי לקובץ בלבד) בזמן שינוי המידות לחיצה על ALT שומרת על המרכז, לחיצה על SHIFT שומרת על פרופורציה ואפשר על שנייהם יחד

למעלה