שלום לכולם!

Cינדרלה

New member
שלום לכולם!

אני חדשה בפורום, קוראים לי מורן ואני בת 18. כן.. בצבא.. האמת לומר לכם, רק עכשיו גיליתי שיש לכריסטינה פורום מעריצים.. בושה..
סתם לידע כללי אני גם חברה במועדון מעריצים של באקסטריט בויז וסלין דיון.. (אין קשר, אני יודעת..
). החלום שלי הוא להיות זמרת/ שחקנית וסלין וכריסטינה הם ההשפעה הכי גדולה שלי.. בכל מקרה, אני רוצה להצטרף אליכם.. אם לא אכפת לכם כמובן.. עוד דבר שארצה לשתף- היום, אחרי חודש שאני מחפשת את זה, מצאתי את הקריוקי (מנגינה ללא מילים) ל-7 שירים מתוך הדיסק שלה dirtty!! פשוט מהמם! אין לי מילים! מי שמעוניין שיחפש בקאזה, אני משתפת אותם..
ולמי שמוצא את הקריוקי של obvious, שאני מחפשת יותר מחצי שנה, אני אתן את חיי.. שלכם, באהבה, מורן.

ברוכה באה!!!

אני בטוח שתשתלבי טוב בפורום ואני מבטיח לחפש לך את "אובייס" הקריוקי.....

Devilish Angel

New member
היי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עדי... וגם החלום הכי פרוע שלי הוא להיות זמרת, ולמרבה הפלא כריסטינה היא גם דוגמא קלאסית ודמות מודל בשבילי :) אני כרגע לומדת קצת פיתוח קול.. למורת שהתחלתי קצת מאוחר (אני בת 15) וזה בגלל שהצטרפתי ללהקה של הבצפר שלי... יש לנו מורה קרזיונרית עצבנית בטירוף, אבל יודעת לעשות ת'עבודה שלה כמו שצריך... קוראים לה עדי במקרה... חחחח.... אנחנו מופיעות ביום העצמאות בערב - בבמה המרכזית בהרצליה - בואו לראות!!! חחחח סליחה שאני מזבלת כאן את השכל לגבי הלהקה שלנו... אבל בחזרה לכריסטינה - שמעתי שזה רישמי שהיא דיווה. ואכן מגיע לה התואר הזה. היא פשוט גדולה.

Cינדרלה

New member
קודם כל- תודה לכולכם.. ../images/Emo13.gif

עדי היקרה, גיל 15 זה לא כ"כ מאוחר.. אני התחלתי ללמוד רק בכיתה י"ב- לקראת סופה.. אני לומדת כבר חצי שנה.. הסיבה שהתחלתי כ"כ מאוחר היא כי אמא שלי לא הסכימה לשלם ואף לא שקל על "דבר כ"כ לא נחוץ כמו פיתוח קול".. כן כזו היא אמא שלי.. אתם עוד תלמדו להכיר אותה (או אולי עדיף שלא..).. בכל מקרה, כשהתחלתי לעבוד מימנתי לעצמי את השיעורים, וגם עכשיו בתור חיילת אני עדיין עושה את זה למרות שעם משכורת צבאית.. אני לא יכולה לעשות כ"כ הרבה.. אז אולי שכל אחד יספר לי על עצמו?..
מורן.

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifברוכה הבאה מורן../images/Emo70.gif

אני גם מאוד אוהבת לשיר ואני ממש מחפשת מורה לפיתוח קול... את מכירה אולי מורה לפיתוח קול באיזור המרכז

מורן ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

גם חלומי הוא להיות זמרת... (כן בטח כאילו זה יתגשם...) ואני עושה פיתוח קול לעצמי (חחח... בצחוק...) שרה שירים של וויטני וכריסטינה וסלין דיון (ששירים שלהן אני שרה הכי יפה).... חברים שלי אומרים לי שאני שרה כמו וויטני והכי פדיחות זה שאבא שלי ניסה להקליט אותי יום אחד ששרתי בחדר ולעשות לי דיסק... (חחח פדחן! הוא חולה על מוזיקה... וגם הוא אוהב לשיר ולנגן בגיטרה...
) זהו, עכשיו עלייך חמודה... ברוכה הבאה לפורום מקווים שתהני... וזהו... ביי חמודה!

למעלה