שלום לכולם

Crossface

New member
שלום לכולם

קפצתי הביתה לארוחת שישי מפסטיבל בומבמלה מה שלום כולם?

תלתלית

New member
איך בפסטיבל?

חבל שאני לא שם. שלומי כרגיל, פחות או יותר, ומה שלומך? אתה עובד שם או מתפסטבל?

Crossface

New member
אחלה

אני מתפסטבל בנתיים יום ראשון אני מופיע ואולי גם מחר, נראה כבר קצת רועש מידי ציפיתי לשקט

טאKילה

New member
היי קרוסי..../images/Emo24.gif

חג שמייח..

לא יאומן כי יסופר ערב טוב...אחותייי

הפתיעה אותי ובגדול!!!!!!!!!!!!! היא בארץ, אחי החמוד שמר את ההפתעה עד הרגע האחרון בשעה חמש וחצי אחר הצהרים נשמעה דפיקה בדלת בייתי ומי היו בכניסה אמא אבא שלי אחי ואחותייייי והאחיינית שלי ליהיא.. אני כל כך מאושרתתתתתתתתתתתתת מצטערת שלא נמצאת פה הרבה.. נמצאת יותר עם המשפחה.. מבטיחה להכנס בימים הבאים ולהתעדכן.. חג שמח לכולם ושבת נפלאה..

טאKילה

New member
יא איזה יופי של הפתעה ליידי בל...

קרן שיחקה אותה בגדוללללללללללללל וואוו.. רק שיהיה שמח ונעים ,שמחה בשבילכם להפגש בחג, עו היום אמרת לי בפון שכואב לך שקרן רחוקה..חחחח תנו לה את הצינצנת חרוסת וואוווווווווו

תודה טאקי וחתולוני...../images/Emo24.gif

לספר לכם אז ערב החג היה מדהים ונהדר.. אווירה מאוד מיוחדת, אכלנו צחקנו שתינו וקראנו, שרנו את ארבעת הקושיות והיה כל כך שמח.. עד שנפלתי על הספה שם לנוח האוכל ירד לאט לאט..חחח:) הבטן כבר לוחצת יופי ... והאטרקציה הגדולה הייתה היום לראות את אחותי אחרי יותר מחשמונה חודשים שזו למעשה פעם ראשונה שאנו לא מתראות בכל חיינו, זה היה כל כך מרגש.. והאחיינית הקטנה שלי ליהיא פשוט משהו לא מהעולם הזה
היום הרגשתי כמה אני מפסידה שאחייני כל כך רחוקים ממני, והילדים שלי היו כל כך מאושרים ושמחים, הם שיחקו איתה באהבה כזו וכל כך התרגשו... אני חייבת להגיד לכם שהחג הזה פשוט החזיר את החיוך והאושר לפניי, הכל כל כך כייפי ונעים.. ומי אמר שאין ימים נפלאים.. ויש לנו עוד שבוע מלא וארוך להיות יחד, אני ואחותי פשוט לא יאמן עד כמה כל יום חשוב השבוע הזה ומיוחד. זהו חג הפסח הזה יזכר כחג שמח במיוחד עם הפתעה יוצאת מן הכלל... חג שמח ושיהיה לכם אחלה שבוע..

Mוניk

New member
שלום,,,ראיתם את חיל הים העירקי?

קבלו אותם בכאפות סוערות צ'אבכות בצוואר בלחיים בבטן בגב יאאלה כפכפו אותם עד יצאו להם מים מהאוזניים ולקינוח בעיטה קטנה ככה ב'ישבן טאקעיניקבטאטאקקקעעע איבכיעליקביקעעעעעעע רמדעינק לוסובלאותך יאכלבב

חתולון*

New member
שבת שלום מוניק

זה נראה לי "מסע מחוף לחוף" איזו חופפפפפפפפה" ככה עולים לארץ היום??? בזמנו עלינו על חבצלות (מחצלות) ועכשיו זה בא "בימים"

חתולון*

New member
אני כחול, את הלבן השאירו בטוניסיה

ולא בתוך קונדום חחחחחחחחחחחחח

Mוניk

New member
עממממהה מה גם אז היה קונדומ???

חחחחחח מאיפה זה בא לך עממה שאני לא אתחיל לדבר פו סטויות אז בלי קונדומימ מיצי פססססססססססססססססססס

חתולון*

New member
פסססססס מוניק

אז השתמשו בעור של כבש ואם היה חור ב"קונדום" ההוא אז קראו לזה אלייה וקוץ בה

Mוניk

New member
חחחחחחח אפרופו חור בקונדומ

זה מזכיר לי בדחיע 2 חברות יושבות ומשוחחות הראשונה אומרת את יודעת אתמול חיטטתי לבעלי בכיס ומה אני רואה? תמונות פורנו. השניה אה זה כלום, אני חטטתי לבעלי בכיס ומצאתי שם חבילת קונדומים. ומה עשית שואלת הראשונה אהה ניקבתי את כולם במחט דקה והחזרתי לו לכיס,, כאילו כלום לא קרה. וי וי וי הראשונה התעלפה ואיבדע ת'הכרה מי שמכיר תבדיחה לא לצחוק ווקשה אעעעעעעעעעעעעע

danistar

New member
ת'שמעי גברת

בתוך יוצא חיל הים הישראלי .. שלא תחשבי שאצלנו זה נראה טוב יותר ..

Mוניk

New member
לאאאאאאאאאאא נכוןןןן דני../images/Emo12.gif

הלו חיל הים שלנו הוא הכי הכי יו יו הבן שלי רוצה להיות בחיל הים דני תעודד אותי ותגיד שחיל הים של צ.ה.ל. הוא הכי בעולם איפ איך בכלל אפשר לעשות השוואות עם הג'פות האלה??? ב'מתתתתתתתתת נו

danistar

New member
הכי הכי בעולם ??

חחח .. מה הילד שלך רוצה לעשות בחיל הים ??

Mוניk

New member
לא יודעת,,אבל זה מה בראש שלו עכשיו

הוא מאוד אוהב ים הוא רוצה להיות קרבי אז זה כבר ניגון קבוע שלו אמא אני אהיה קרבי בחיל הים. (רוצה להיות בשייטת) בנתיים הוא צוללן מעולה מקווה מאוד שהוא ירד מזה אני מיצידי שיהיה ג'ובניק שלא יתגייס ננננננננננננננננננ מתה מפחד יאאלה ת'עביר נושא

למעלה