שלום לכולם

Eto Dejavu

New member
שלום לכולם

אני בת 16 ורוצה להתחיל ללמוד אומנות לחימה. אני נוטה יותר לסגנונות כמו קרב מגע, אגרוף תאילנדי וקיקבוקס. רציתי לשאול אולי מישהו מכיר מועדונים של הסגנונות האלה בנתניה? תודה מראש

שלום אני לא מכיר אבל אני יכול לעזור

אינה כמה מקומות שכדי לחפש בהם 1. לוח הפורום 2. לוח הפורום של וושו מורים מקווה שעזרתי....

קרב מגע בנתניה

• נתניה היא בירת הקרב מגע ונמצאים בה שלושת המכונים הראשיים של הקרב מגע משלושת העמותות: האיגוד הבינ"ל לקרב מגע, האגודה לקרב מגע ישראלי וקמ"י. מבחינת האיגוד יש את מכון גבי, מדריך בו גבי נוח דאן 6 ומאסטר אייל ינילוב שנחשב לדרגה הכי בכירה ולמדריך הראשי של האיגוד הבינ"ל לקרב מגע- דאן8. טל' לפרטים: 052-326340, 09-8336911 במחינת האגודה לקרב מגע ישראלי ישנו את חיים גדעון גם הוא דאן 8 ומדריכים איתו בניון שהינם בין דאן2 לדאן 6. פרטים: 053-952157 מבחינת הקמ"י יש את המכון הראשי בהדרכת בנו של המייסד אלי אביקזר- יהודה אביקזר דאן 4: לפרטים: 053-594457 09-8652870

סיפור הקרב מגע בראי ההיסטוריה |../images/Emo3.gif

בואו ניראה איך יקראו את ההיסטוריה של הקרב מגע בעוד 1000 שנה : בערך במאות ה 20-21 לספירת הנוצרים קם עם קטן והקים ממלכה עצמאית לאורך שוליה המזרחיים של הים התיכון. עם זה שהעדיף להתבדל מסביבתו ולשמר את תרבותו העתיקה. במהלך השנים ניתקל במרחב עוין שהקיף אותו וכלל ממלכות שרצו ליתפוס את מקומו באזור ובכך ליצור מרחב טריטוריאלי אחיד יחסית . בנוסף לכלי נשק שונים ומשונים שיצרו מאזן טכנולגי ואסטרטגי פותחה שיטת לוחמת רחוב קטלנית שמרכזה היה בעיר קטנה בשם נתניה . שיטה זו לא בחלה באמצעים לחיסול התוקפים אותה ואת כוחות הביטחון שלה . קרב המגע לקח ידע עתיק מתחומים שוני ובניהם שיטות יפאניות (המכונות עד ימינו קארטה ,איקדו )וניקתה אותם תוך התאמה מירבית לסביבה . קרב המגע ידוע במה שמכונה בשפת אותה ממלכה "דוגרי "-לא משחקים משמע ניטרול התוקף עוד לפני שהספיק להשלים את המשפט אללה הוא ... שיטה זו מתורגלת בצורתה המסורתית במדינות רבות .

למעלה