שלום לכולם ...

שלום לכולם ...

יש לי בעיה .. ואני צריכה קצת עזרה .. אולי תוכלו לעזור לי לפתור אותה לפני חודש וחצי קיבלתי טלפון מידיד שלי והוא אמר לי שהוא מאוהב באחת החברות הכי טובות שלי , לצורך הסיפור נקרא לה מאי ולו ניר , ניר היה מאוהב קשות במאי ... בהתחלה לא האמנתי לו .. אבל אחר כך הוא הוכיח לי שהוא באמת אוהב אותה ... אבל הוא היה מאד ביישן , לא הסכים ללכת ולדבר איתה .. באותה השיחה שהוא אמר לי שהוא אוהב אותה הוא שאל אותי שאלה , אם היא אוהבת את בן החבר הכי טוב שלו , אני אמרתי לו שאני לא יודעת , למרות שידעתי את התשובה טוב מאד , אבל לא רציתי להגיד לו משהו ללא הסכמתה . אחרי יומיים הוא הסכים שאני ילך ויגיד לה שהוא האוהב המיסתורי שלה , גם היא כמוני לא האמינה שניר , הילד הזה מהכיתה המקבילה יאהב אותה , מה לו ולה , הם בכלל לא מכירים ולא מדברים , אבל הוא היה מטורף בה עד מעל הראש . היא אמרה לי להגיד לו את האמת שהיא אוהבת את בן , שאסור לנו להסתיר את זה ממנו , אני אמרתי לו את זה , אבל הוא סירב לרדת ממנה והמשיך לאהוב אותה .. ככה עברו להם חודש וחצי , הוא מתבייש לדבר איתה ואומר לי כל הזמן כמה הוא אוהב אותה , למה הוא התאהב בה מהתחלה , כמה היא יפה ובלה בלה בלה .. כמובן שאני העברתי הכל לה , בתקווה שהיא עוד איכשהו תתאהב בו ותשכח מהבן המפגר הזה שפוגע בה בכל הזדמנות שיש לו , בכל פעם שאמרתי לה את זה היא אמרה כמה הוא חמוד ואני אמרתי לו את זה כדי לשמח אותו . לפני שבוע ההורים של מאי נסעו לחו"ל , אחותה הגדולה בצבא , ושני האחים הקטנים שלה נשארו אצל סבא וסבתא , בית לבד לשבועיים ! חלום של כל מתבגר ! את השבוע הראשון של החופש בן העביר באילת עם קבוצת הכדורגל שלו ,כל יום הוא היה מתקשר למאי ואומר לה כמה הוא אוהב אותה ומתגעגע , הוא נתן לה לחיות בבועה , הגיע יום שישי בן חזר מאילת , אבל ממש מאוחר אז הם לא הספיקו להיפגש , אבל יום שבת הגיע ומאי וחברותיה יצאו לטייל , בינהן גם אני , לפני שהיא הגיעה הוא שאל איפה היא ולמה היא לא הגיעה , כשסיפרו לה את זה היא ממש התרגשה והתחילה להתכונן לקראתו , אני עשיתי לה פן החברה השניה בחרה בגדים והשלישית איפרה , יצאנו 4 חברות מאושרות לפגוש את כל השאר וכמובן את אהוב ליבה של מאי , בן , והנה הגיע הרגע , ראינו אותו , וואי הוא כזה הורססס היא אמרה , הוא לא שמע את זה ועבר ממש לידה , מתחרמן עם הידידה הטובה שלו , כאילו בכוונה שהיא תראה , ולה הוא אפילו לא אמר שלום , כמובן שבאותו רגע היא התחילה לבכות ורצה הביתה ישר . היא לא הבינה אותו למה הוא עושה לה את כל זה , אבל היא המשיכה לרדוף אחריו , חשוב לציין שזו לא הייתה הפעם הראשונה שהוא פגע בה .. אתמול בערב הם שוב דיברו והפעם קבעו להיפגש אצלה בבית ... ניר התקשר אלי אתמול וביקש ממני להיפגש שלושתנו אצלי בבית , אמרתי שאני ידבר איתה אבל בדיוק שבאתי לחייד אליה היא הקדימה אותי והפלאפון צלצל , היא צרחה לי - אני נפגשת היום עם בן !!!!!! , ואני כבר ויתרתי על ההזמנה שלי שהיא תבוא . ניר התקשר חצי שעה אחרי ושאל אם הכל הסתדר , אמרתי שהיא לא יכולה לבוא היום , והוא שאל אם אחת החברות שלנו יושנת אצלה , אמרתי שלא , והוא ישר הבין שבן אצלה , הוא היה ממש עצוב וניתק את הטלפון אבל הספיק עוד להגיד שנדבר כבר מחר . הרגשתי ממש זבל איך אני יכולה לעשות את זה לניר , הידיד הכי טוב שלי , שרק לפני יומיים היה אצלי וראה איך החבר שלי פוגע בי , ואיך שאני מתחילה לבכות והחל לתמוך בי , הוא היה כל כך חם ואוהב באותו היום , איך אני יכולה להיות זבל כזו ולעשות לו את זה ?!?! היום בבוקר קיבלתי טלפון , זו הייתה מאי ," אני ובן חברים , אפילו התנשקנו אתמול " , הייתי כל כך מאושרת בשבילה , באמת , אבל משהו צבט לי את הלב , ניר , איך אני הולכת להגיד לו עכשיו שבן ומאי יחד ? איך אני יכולה לעשות לו את זה ? בעצם זו הבעיה שלי , איך אני יגיד את זה לניר ? , איך אני יכולה להגיד לו שהם יחד . חשבתי על זה קצת , והגעתי למסקנה שאסור לי להגיד לו את זה דרך הטלפון , אני חייבת להיות לצידו באותו הרגע ולתמוך בו , אז חשבתי להביא אותו אלי הביתה ולספר לו , זו לא תהיה הבעיה , הבעיה היא החבר שלי , ששונא את ניר , ואם הוא ידע שהוא אצלי בבית ושאני תומכת בו , אני לא מקנא בעצמי ... אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי בשני הבעיות , איך לספר לו את זה , ומה לעשות בקשר לחבר אני אודה לכם מאד , אני מצטערת על המגילה שכתבתי לכם , אבל הסיפור מאד העיק עלי ואני ממש צריכה את העזרה הזו תודה מראש אורטל

DoritOS

New member
היי אורטל../images/Emo28.gif

קודם כל נתחיל מזה שהאחרונה שצריכה להרגיש רע זאת את. את לא יכולה לשנות למאי את הרגשות ולכן זו לא אשמתך. תסבירי לניר שכמו שהוא מאוהב בה קשה היא מאוהבת בבן ככה. תתני לו הרגשה טובה. תגרמי לו להבין את דעתך. תגידו לו שאת לא יכולה לשנות לה את הרגשות אבל היית רוצה שהיא תצא עם ניר כי הוא כזה מתוק וחמוד. תפגשי איתו בחוץ או משהו. חבר שלך לא צריך להכתיב לך עם מי להפגש ועם מי לא. ניר נשמע נחמד מאוד וידיד כל כך טוב. לא מגיע לו שאת לא תחזירי לו את הידידות שהוא נותן לך- תומך בך בזמן קשה. אני בטוחה שכשהוא ישמע את זה שמאי ובן חברים הוא הפעם יהיה זקוק לכתף תומכת ומי אם לא אחרת צריכה להיות שם? הידידה הכי טובה שלו - את. אסור לך לאבד ידידים וחברות בגלל חבר. אומנם צריך להיות נאמנה אבל הוא לא יכול לקבוע לך הכל. מה יקרה אם תפרדו? ניר לא יהיה שם בשבילך. כי חבר שלך לשעבר לא הסכים לך (הכל באופן תיאורתי כמובן אני לא מאחלת לך את זה חס וחלילה
) אז מקווה שאולי קצת עזרתי לך. אוית.

תודה אורית

את האמת הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר הוא הבין את כל המצב ... בקשר לחבר שלי .. זה כבר סיפור בפניי עצמו הוא לא נותן לי לדבר עם ניר בגלל קטע שהיה ביננו לפני חצי שנה שהוא מפחד שיחזור על עצמו .. אני לא נותנת לחבר שלי להשתלט לי על החיים אבל אני גם רוצה לכבד אותו .. ולא יודעת מה לעשות ... תודה בכל מקרה על העזרה

מנסה לעזור..

אז ככה...דבר ראשון אני חושבת שאת לא אשמה פה בכלל, כי לא פגעת באף אחד ולא עשית שום דבר רע...זה שלחברה שלך אין רגשות אהבה כלפי הידיד שלך זה גם לא אשמתה...כי אין מה לעשות ככה זה בחיים לא תמיד הכל הולך ולפעמים צריך לוותר על דברים אפילו אם זה כואב ולהמיך הלאה (זה גם מה שאת צריכה להגיד לידיד שלך..). אני חושבת שאם תדברי איתו מהלב ותמצאי את המילים הנכונות הוא לא יפגע כל כך, כמובן שהוא יהיה עצוב כמה שבועות- אבל ככה זה, זה עצוב אבל אין מה לעשות. ובקשר לחבר שלך שלא אוהב את הידיד..הייתי אומרת לך שהוא קצת שולט בך יותר מידי. לפי דעתי חבר לא יכול בשום אופן להכתיב לך עם מי להיות ועם מי לא להיות ובמיוחד אם זה אחד הידידים הכי טובים שלך!!! ואם החבר שלך באמת אוהב אותך הוא צריך לתת לך לעשות מה שבא לך נבלי שתרגישי אחר כך שעשית משהו רע , אם טוב לך עם הידיד שלך תמשיכי להיות איתו וכן תזמיני אותו הבייתה- כי הכי חשוב זה לעשות מה שאת מרגישה!!! והחבר שלך צריך להבין את זה...ואם לא אז באסה לו... אני מקווה שאיך שהוא בכל זה את תסתדרי ןהכל יהיה טוב.. בהצלחה ילדונת

למעלה