שלום לכולם!

מירב ד

New member
שלום לכולם!

רק רציתי לדעת... יש כאן מישהו שרוכב/רכב/מכיר... את חוות בית אורן? אם כן.. אני אשמח אם תכתבו קצת על החווה... ואם מישהו מכיר.. אם יש להם אתר באינטרנט...אז את הכתובת..תודה! מירב

אני רכבתי שם פעם.... 1.

אני הייתי שם וזה ניראה מקום נחמד... אין שם אורוות, את הסוסים משחררים במנז' די בחוסר אחריות הייתי אומרת... אבל בסך הכול מקום נחמד.

i love rama

New member
הם גם משוחררים בכלל.....

בקיבוץ או מה שזה לא יהיה. פעם אחת באתי לבת מצווה של חברה שלי. אז שנסענו הייתה סוסה עם סייח באמצע הכביש וכמעט דרסו אותה.

מירב ד

New member
פרטו נמקו והסבירו...

מה זאת אומרת מתעללים בסוסים??.. מה הם עושים? מירב

S H I L G I

New member
אני אסביר מה קרה...

נכון יש את יעל, שרוכבת בגבע כרמל? אז המנהל של החווה שלה קנה מהם סוס אחד כדי לשקם אותו, כי בבית אורן היכו אותו ובגלל זה הסוס היה עיוור בעין אחת.. אז המנהל שיקם אותו ומכר אותו אח"כ... וחוץ מזה-לדעתי, אחרי כמה פעמים שביקרתי בחווה-הרבה סוסים שם סובלים ולא מטופחים..אתם רואים סוסים תשושים שריצים אותם כמו לא יודעת מה ושאנשים שמנים פחד עולים עליהם בלי הגבלה..

פרסה

New member
אנשים בבקשה.....

תפרטו שאתם אומרים התעללות כי לכל אחד התעללות זה דבר אחר יכול להייות שסתם בן אדם נפל מהסוס והיה חייב לתת לו איזה בעיטה אז גם אם אתם רושמים תירשמו איזה סוג של התעללות ואם ראיתם בעצמכם לפעמים אנשים יכולים סתם להפיץ שמועות בגלל שלא נתנו להם לרוץ אם הסוס (קרה לי היום ורציתי להרוג תאיש)

i love rama

New member
בוא נגיד ככה.....

שלשחרר סוסה עם סייח בקיבוץ או מה שזה לא יהיה בלילה ועוד שיש אירוע של 200 איש זה לא כזאת התעללות אבל זה ממש חוסר אחריות... ואם מישהו לא היה רואה את הסייח או את הסוסה והיא לא ראתה אותם מה היה קורה? הם יכלו להידרס!!!!!!!

פרסה

New member
הגבת להודעה שלי אז...

אצלנו הם משוחררים בחווה והחווה מגודרת

EleXtra

New member
האמת היא שגם אני שמעתי..

שהם נורא מזניחים את הסוסים ומתישים אותם בטיולים. וחבל כי האזור והמקום מקסימים.

למעלה