שלום לכולם!!!!!!!!!

GALI02

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!

אחרי העדרות קצרה(או ארוכה תלוי איך מסתכלים על זה) חזרתי. אז לאלו שעדיין זוכרים אותי וגם לאילו שלא שיהיה לכם אחלה סופ"ש
אני מקווה להוציא את הראש מדי פעם מהספרים ולכתוב כאן יותר.
גילי

שלום בובעעעעעעעע....

שנים שלא ראיתי אותך. שיהיה לך סופ"ש מדהים ולא לשקוד יותר מידי, צאי מידי פעם לשמש יקירתי, זה בריא. חיפאים, שיהיה לכם סופ"ש מאגניב.

GALI02

New member
גם אותך לא ראיתי כאן הרבה זמן../images/Emo13.gif

אני אשתדל לזכור ת'עיצה שלך! (מה גם שלא יזיק לי בכלל לתפוס קצת שמש...לבנבנה שכמותי
) מה נשמע אצלך? מה חדש? הכל טוסט? בייי ביינתיים

שלום לכן ב((ות!!!../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif

באמת נחמד להיכנס לפה אחרי זמן רב ולראות חבר'ה ותיקים שלא "שמענו" מהם שנים!!!!
אז מה שלומכן ???? הכל טוב אחיותיי???? ושיהיה לכן ולכל הפורום סופ"ש מדהים ומלא הפתעות!!!!

אנחנו אכלנו...

עכשיו מקלחת ויאללה ממריאים לכיוון צפון. טיגר, תודה על ההסברים המפורטים. טורין, אני אדבר איתך עוד מעט. (זאת הקרימינלית)

אחותי.....שנים....

לאיפה נעלמת לי אה? התקשרת ואמרת שתתקששרי "עוד מעט"....ומתי העוד מעט הזה יגיע?????

GALI02

New member
היי ענתי ../images/Emo13.gif

שלומי מצויין. כל מה שמתחשק לי לעשות עכשיו זה לישון
אבל הבעייה היא שיש לי מלא דברים לעשות...באסה
מה איתך? איך בצבא? מרוצה מההצבה? צ'או לביינתיים אני אכנס לכאן עוד במהלך הסופ"ש

אלוהה../images/Emo24.gif

וואלה אצלי הכל פנאן........... ריך בצבא את שואלת?! לא מה שציפיתי אבל סביר! מה אני עושה שם? נראה לי שאני יכולה להגדיר את עצמי כמש"קית קולנוע..... רואה סרטים במחשב,יושבת כל היום רגל על רגל וחוזרת הביתה
ג'ובניקית למופת....
ומה את עושה בחייך? מה יש לך כל כך הרבה לעשות? מחכה לתשובה.........

אז ככה...

הגעתי בשלום לחיפה ואפילו זכיתי לראות את נט ויז'ן מבחוץ. נראה מה עושים בערב ואני אעדכן אתכם... בינתיים, שתהיה אחלה של שבת

איזה חיוך יש לי../images/Emo13.gif

אני מאושרת לראות את אחיותיי פה אחרי כמה שנים טובות שלא שמענו....
טלטלוש תעשי חיים אחותי ולא משנה מה את עושה העיקר תהני!!!!!!
אוהבת מאוד!!!!

אני משתדלת לעשות חיים...

בינתיים אני עדיין בבית מול המחשב וזה מרגיזזזז. אני רוצה החוצה!!!! לראות עולם!!!! דמט!!!

GALI02

New member
אלוהה בחזרה../images/Emo98.gif

אני לא עשיתי יותר ממך בצבא. רק השם של התפקיד היה מפוצץ ותו לא. היו ימים ששיחקנו טאקי וראינו סרטים בוידאו כל היום(גם כשהמפקד היה במשרד...) אני בימינו אני סטודנטית שנה ראשונה בטכניון. רוב הזמן שקועה בלימודים ובשאר הזמן עם החבר(שלמזלי גם הוא סטודנט אז הוא לא כועס עליי....) HAVE FUN (אני מניחה שהיום את בחורבה
)

כן אכן רואים שעבר הרבה זמן...

אז קודם כל באמת השם של התפקיד מפוצץ...אני הנדסאית תעשייה וניהול.. כולם אומרים לי ואו ומתלהבים...אבל בתאכלס אני לא עושה כלום ולי תמיד מכינים קפה...
ואיזה כיף זה שיש חבר שמבין ועוזר
ועוד משהו קטן....אני בחורבה? כבר חודשים לא שם
כן תתפלאי או לא אבל אני בהפסקה מהמקום כבר חודשיים בערך...תהליך גמילה קטן
מוצאים מקומות אחרים לצאת אליהם....צריכים להמשיך הלאה אסור להיתקע באותו מקום...
ותעשי חיים היום!!!! סופ"ש נעים ורגוע......

GALI02

New member
אני מקוה שנהנית אתמול

לנו קצת התחרבש הערב. היינו אמורים להיפגש עם חברה שלי(שחתכה מהמילואים9 בשאלתיאלי אבל הגענו לשם וקודם כל המקום(החוף בכלל) היה שורץ אנשים וארסים בפרט. והחוצפנים בשאלתיאלי דורשים מינמום הזמנה של 40 ש"ח לבן אדם!!!! ועוד היה מפוצץ שם. אז נסענו למרכז הכרמל וחנינו בקיבינישלוכצן משהו כמו רבע שעה הליכה מאיזה פאב חדש שפתחו מול הגרג. ולמה אני מספרת לך את כל זה? וואלה אין לי מושג. אולי בשביל להזהיר(אבל את בטח מכירה את המקומות האלו יותר טוב ממני)
(אגב,זה באמת לא טוב לצאת כל שבוע לאותו מקום. אני עשיתי הפסקה ארוכה ממועודונים בכלל והגעתי למסקנה שאני הרבה יותר נהנית היום ככה)

אוי...החיים בחיפה...

מתחילים לשעמם כבר אחרי שמכירים את ל מקומות הבילוי. וכן,זה כבר היה ידוע לי בשאלתיאלי בימי שישי מינימום הזמנה 40 ש"ח. בתאכלס אם להיות כנה זה חכם מצידם,רוב האנשים מגיעים ביום שישי וככה עושים רווח טוב. חוץ מזה איך היה הפאב במרכז הכרמל? שווה נסיעה לשם???

tygger

New member
באופן כללי אם אין

מינימום של שתיה חריפה לבן אדם אז הם באמת צודקים. יש יותר מדי אנשים שבאים והם רוצים להחזיר את ההשקעה של לפתוח ביום שישי. באופן כללי הבר החדש שפתחו מול הגרג אמור להיות בר אירי או סקוטי, אבל כאשר היינו בו אז אפילו בירה נורמאלית (לף, גינס) לא היה שם... מעוצב חביב, גישה מעצבנת, ביחוד אם אתה מתכנן לחזור שיכור אז המדרגות טיפה מקשות עליך...
אבל נראה חביב ועם פוטנציאל לא ממומש. נראה בהמשך...

למעלה