שלום לכולם

שלום לכולם

טוב, אז לא היינו פה המון זמן - לחץ בעבודה, מלחמה
, בלאגנים (עוד שבועיים עוברים לצפון!!), אבל שלא תחשבו שלא עקבנו מרחוק, שמחנו עם כולם (מזל טוב, וכל הכבוד לנועם ולאלה) וראינו את כל התמונות (ונורא התחשק להגיב, אבל הבוס לא אוהב שמגיבים בעבודה) חוץ מזה, שני חולה כבר כמה ימים
, תפסה איזה וירוס מעצבן, ואתמול כבר הספקנו להיות פעמיים אצל הרופא (אחרי שהיא העפילה לחום של 39.7), אבל היא כבר מתחילה לחזור לעצמה - אז בסך הכל אנחנו בסדר. והנה גם תמונה מפורים - הנמרה שלנו

אה, והכי חשוב

נכון, שהכרזתי שמבחינתי היא לא מדברת עד שהיא מסתכלת עלי ואומרת "אבא" (ומתכוונת לזה, כי היא צועקת "אבא" כל הזמן), אבל עכשיו כבר אי אפשר להתעלם מהסיטואציה הבאה: ...אבוי, מה רטוב! באמת זו מקלחת! ובא אליו (שני: "דא") ואומר לו ככה: "כלבים במים! לא, זה לא טוב! צא ידידי היקר לחוף!" ופלוטו יצא אל החוף. הוא שמח, היום יפה. הנרקיס פורח, יושב על הפרח יצור נהדר. נדמה-לי כי שם היצור (שני: "פאפא") היא פשוט מדהימה, אנחנו לא מפסיקים לדקלם לה את הקטע הזה חוץ מזה היא גם יודעת איך עושה כבשה (למרות שמבחינתה גם פרה עושה אותו דבר), והיום היא אפילו הצביעה על הדובונים ואמרה "את זה!" הכל טוב ויפה, אבל מה עם אבא???

קרן משם

New member
נמרה מקסימה

ואתה מתלונן על נושא האוכל שלה? (זה אתה שהתלוננת על הקאות?) היא נראית ממש ילדה גדולה!!! ואבא? עוד יגיע גם יגיעעעעעעעעע אנחנו בשלב של אמאאאאאאאאאאאאאאאאא מה? אני שואלת שקט מוחלט! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מהההההההה???????????????????? שקט מוחלט! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ראבק מה? מה? מה שוב עשיתי רע?! הם התחילו לדבר וכל יום מרחיבים את אוצר המילים שלהם...מדליק לראות אך הם משתמשים במילים שהם לומדים ולעיתים קרובות מעוותים אותם...והכי הכי מדליק זה מה שהם לא מצליחים לומר כמו שצריך הם פשוט מוצאים את הדרך להסביר זאת אחרת! יש למה לצפות!! שתרגיש טוב

../images/Emo65.gifשני הנמרה המקסימה

אזה תמונות יפות. חכה חכה ואל תדאג היא עוד תתחיל לדבר , ואתה תנסה להיזכר ברגעי השקט שהיו פעם ( מה זה שקט..מי יכול להזכיר לי ). שמאור היה קטן הוא היה דבוק אלי בהיסטריה לא עזב אותי לשניה, והיה לו צורך כל הזמן במגע פיזי כל הזמן חיבק אותי ניקש ליטף וכו' ( לא תמיד זה נעים גם שמדובר בילד האהוב שלך ) היום......אני יכולה להתחנן שיבוא אלי - נאדה רק אבא אבא ושוב אבאאאאאאאאא אז חכה בסבלנות מבטיחה לך שזה יגיע ובגדול. תמסור לשני
ים ו
ות ממני , ושתרגיש טוב.

מכיר את גוש שגב, קצת

מוכנים לספר לי על פיטרונות הלבטים שלכם בנוגע לעבודה? למרחק? לנסיעות? לתשתיות? ואז גם אני אבוא...

hagit2000

New member
לא לכל יש פתרונות

ניר מצא עבודה. אני עוד לא. אנחנו בונים בקבוצה מרוכזת. ממש ממש עכשיו זה מתחיל, אז אם אתה באמת מעוניין - זה הזמן! בינתיים נגור שם בשכירות. סבא וסבתא (ההורים של ניר) גרים שם, כך שאנחנו לא מתרחקים מכל העולם.

hagit2000

New member
אנחנו לא עוברים למדבר

יש גנים ומעון בישוב, יש בתי ספר מחוץ לישוב (יש הסעות). ניר יעבוד רבע שעה מהבית (וגם תהיה לו הסעה). ואני איהנה לי מהאויר הגלילי, מהרוגע, ואנסה גם למצוא עבודה ... (אח, לו הייתי זוכה בלוטו....)

skamah

New member
ברוכים הבאים למשגב

הבוקר , למרות החמסין, אין כמו לפתוח עיניים ולראות ירוק. מתי אתם מגיעים לגוש? נשמח להכיר ולפגוש. רק תרימו קריאה לעצמון - ממש מעבר לכביש. בתור חיפאית לשעבר, שהיתה תמיד בטוחה שאת העיר לא תעזוב, אני מוכנה להמליץ בהתלהבות על החיים ביישוב קהילתי .

קרן משם

New member
אמרתי לניר

אני יותר ממכירה את הישובים בכל הסביבה... עמדתי לגור בלטם:) בסוף עברנו לכמון... האיזור מטריף!

ניר היקר ../images/Emo65.gif

הדבר שעופרי הכי אוהב בעולם זה אבא. אחרי זה בא האוכל, האוטו ואז אני אי שם. המילה הראשונה שהוא אמר זה יודה (שם אבא שלו) אחרי זה הוא עבר לאבא לאוטו לאמממ ולעוד כמה מילים (אור, טרקטור וכדומה) אמא? מז זה? צריך להגיד בכלל את המילה הזאת? וזה לא משנה שאני איתו רוב הזמן ושהנקתי עד גיל 8 חודש. אבא זה הכי הכי. ודרך אגב אמרו לי שזה הולך להשתנות ואני אהיה הכי הכי והוא בכלל לא ישים על אבא שלו... ואני מחכה לזה... אז זהו כנראה לכל ילד יש את הגיל שלו ואנחנו פשוט צריכים לחכות עד שיגיע תורנו. אמא של עופרי

hagit2000

New member
גם אמא היא לא אומרת

אבא היא לפחות אומרת, אבל לא מתכוונת באמת לאבא. אמא היא לא אומרת בכלל. ובסך הכל שני מתה על אבא שלה. אין לו מה להתלונן.

ניר חגית ושני ../images/Emo57.gif

כולי קנאה בכם. על זה שאתם עוברים לחיות במקום כזה יפה
על זה שיהיה לכם אויר לנשום
ששני תיגדל במקום עם איכות חיים ושלווה שלא נמצאת במרכז
ועל זה שקניתם בית
אמא של עופרי

hagit2000

New member
אז תבואי גם

לא קנינו בית. אנחנו מתחילים לבנות. בינתיים נגור בשכירות. את מוזמנת...

למעלה