שלום לכולם

שלום לכולם

אני מגיח לפה לשאלה קטנה. האם מישהו מכם יכול להמליץ לי על קייטרר/ שף לשמונה אנשים לסעודת פסח? תודה, אורן

liti

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הצדק איתך!

אני באופן אישי לא מכירה שף פרטי שיגיע לבית בפסח, אבל יש הרבה מעדניות שמכינות ארוחות מוכנות לחג ומה שצריך זה רק להרים טלפון, לקבל תפריט בפקס ולהזמין. אני חושבת שיש אפילו חברות שמביאות את המנות הביתה. אם תכתוב לנו איפה אתה גר אז אולי נוכל לעזור לך במציאת מעדנייה, וזאת בהנחה שאנחנו לא נאכל באותו הרגע...

גידי42

New member
בדיוק שרצינו לענות טרפנו משהוא...

והפה היה מלא. ויר באלק, על תעצבן את ליטי שלנו... מה אנחנו עובדים אצלך? אם אף אחד לא ענה זה אולי כי אף אחד לא מכיר... הא כה פשוט וטריוואלי!! ווטסון ידידי

liti

New member
זה בסדר, זה בגלל הלחץ שלפני החג...

מה לעשות שכולם עכשיו בהיסטריה עם ההכנות לחג- איפה עושים, מה מכינים, איך משיגים מנקה לחג שיבריק את הבית... איזה מזל שאנחנו לא נהיה פה, הא?

תודה על העזרה גידי

אני גר באזור חיפה, אבל תודה, כבר הסתדרתי. חשבתי שלאור הפורומים המקסימים האחרים בהם אני חבר כולם יהיו ככה. אבל מה לעשות, מתבדים לפעמים. שיהיה לכם בתאבון...

B r u l e

New member
אני בשוק אני בהלם אני המום(ה)

הפורום שלנו הוא מהנחמדים שהוקמו על אדמת מדינת ישראל. העובדה שכל האנשים כאן מדברים סביב נושא חסר ערך ושולי עד כדי אבסורד כמו ביקורות למסעדות, מולידה פורום תוסס וחופשי של אנשים אוהבי אדם ומפרגנים. תתבייש, יא משמיץ!

גידי42

New member
דווקה לא!

אלמנטרי זה של שרלוק. אני התכוונתי להיות מקורי.

למעלה