שלום לכולם!

yoram232

New member
שלום לכולם!

אני אורח בפורום שלכם,רציתי לדעת איך אני משתלב בתחום. כמובן,אני צריך הדרכה בנושא הניווט,יש מסגרת כזאת? תודה מראש

IlanShacham

New member
הנה התשובה שעניתי לך בפורום הראשי

למקרה שלא מצאת אותה
תחרויות ניווט רכוב נערכות כ 8 פעמים בשנה על ידי מועדוני הניווט ובחסות האיגוד לספורט הניווט בישראל, על גבי מפות ניווט מיוחדות בקנ"מ 1:15000 או 1:20000. איך זה מתבצע: בשטח פזורות X תחנות אליהן יש להגיע לפי הסדר. כל נווט מוזנק בשעה שונה. ברגע הזינוק הוא מקבל מפה ועליה מסומנות התחנות ויוצא לדרך. לנווט יש כרטיס אותו הוא מנקב בכל תחנה כדי להוכיח שהוא אכן הגיע לשם. המטרה היא לעבור בכל התחנות ולהגיע לסיום בזמן המינימלי. הספורט מאוד כיפי, גם למי שאינו נווט מצטיין (שמעתי מי שמשווה אותו למשחק "חפש את המטמון"), יש גם מסלול עממי ללא מדידת זמנים, וניתן לצאת כמה חברים ביחד. בעוד שבועיים (שבת, 29.3) יתקיים הניווט הבא ביער הזורע. זינוקים בין 9:00 ל 11:00, אין צורך בהרשמה מוקדמת. אם יש שאלות נוספות, אשמח לענות.

IlanShacham

New member
לגבי לימוד ניווט

ארז אזרחי מעביר מדי פעם סדנאות ניווט, אתה יכול לשלוח לו מסר (או שהוא כבר יענה כאן) לגבי מתי צפויה סדנא נוספת. אבל באופן כללי, הדרך שבה רובנו הגדול התחיל זה פשוט להגיע ונסות, לאט לאט לומדים תוך כדי ניסוי.

איזה קטעים פה וו וו

עניתי במקביל אבל להודעה שניה (היתה הודעה כפולה) ותגובתי נמחקה ביחד איתה. הינה העתק שהצלחתי לשחזר- יורם ברוך הבא אתה מוזמן להגיע לכל אחד מהניווטים, לקבל מפה ולקפוץ למים. בדרך כלל בניווטים ניתנת הדרכה בסיסית למעוניינים - פשוט תשאל את המארגנים במקום. הלימוד הטוב ביותר הוא ההתנסות בשטח. חוצמזה, אני מקיים מדי פעם סדנאות ניווט רכוב במסגרת טיולי ברבהר, אך כרגע אין תאריך של הסדנה הבאה.

IlanShacham

New member
עד שפעם בחודש אני צריך למחוק פה

הודעה אתה חייב בדיוק באותו הרגע לכתוב לה תגובה?

למעלה