שלום לכולם.....

Dominator9

New member
שלום לכולם.....

הוקי....הספורט הכי מעניין ברמה של כדורגל...... בכל מקרה....אני כבר הרבה שנים מתעניין בהוקי......קצת N.H.L אבל בעיקר נבחרות רוסיה ובלרוס.....ונציגיהן ב-N.H.L בקיצור... רציתי לשאול קצת על ליגת ההוקי על רולר... האם כל אחד יכול להרשם? כלומר לקבוצה מסוימת? מה צריך לעשות כדי להרשם? איזה ציוד צריך? ומה העלות של כל הציוד הזה? ואיזה גילאים יכולים לקחת חללק בפעילות.... אני בן 18.5...

טורין

New member
אהלן וברוך הבא ../images/Emo13.gif

ברור שכל אחד יכול להרשם. אני רק מקווה שיש קבוצה במקום קרוב אליך, אם תגיד איפה אתה גר אוכל להגיד לך אם יש קבוצה קרובה אליך. מה צריך לעשות? פשוט לבוא לאימון ולדבר עם המאמן- הוא כבר יגיד מה לעשות. בשלב הראשון צריך כמובן רולר:המחיר לרולר נומאלי שאינו מיוחד להוקי-600-700 ש"ח, מחיר של רולר הוהי זה 1200 ש"ח בערך. ומקל:הכי פשוט 120 ש"ח. גם קסדה זה חובה כדי להתאמן, לא חובה של הוקי(300 ש"ח), בגלל שאתה מעל גיל 18 אתה לא חייב רשת. בשלב יותר מאוחר כדאי מאד מגני רגליים וכפפות. יש גיל ילדים שזה עד גיל 15-14 , נוער 15-18 ובוגרים שזה מעל 18.

power play

New member
אתם לא מקבלים חלק מהציוד

מהמאמן? זאת אומרת שלא צריך לקנות אותו כדי להשתמש בו?

טורין

New member
כן,מקלות וקסדות משומשות

המקלות כמעט תמיד במצב נורא אבל הקסדות נסבלות.

טורין

New member
למאמנים יש

מקלות שהם נותנים לחדשים. אבל המקלות במצב ממש גרוע. יש להם גם קסדות משומשות שהם נותנים לחדשים.

Dominator9

New member
אז ככה....

אני גר בלוד....ככה שממה שהספקתי לקרוא קצת פה בפורום... הקבוצות הכי קרובות אלי זה זכרון יעקב או ראשון לציון.......אם אני לא טועה... רציתי לדעת.. יש הרבה אנשים שעוסקים בזה?? כלומר מעל גיל 18.... כי אני הייתי מרבה להשתמש ברולר עד בערך לפני שנה-שנה וחצי....יחד עם עוד הרבה חברים באזור מקום מגוריי... אבל אז בתחילת יב....שנה שעברה... רובם הפסיקו וכך גם אני... באופן כללי... כל כמה זמן יש משחק... ואימון??? כי בכל זאת צריך גם לעבוד וגם אני סטודנט....

Dominator9

New member
נו....

אז אתה יכול לענות לי על השאלות.... לתת קצת פרטים על כל העסק הזה?

טורין

New member
חשבתי שעניתי לך על הכל

תשאל ואני אענה מה שאתה רוצה לדעת

mshm

New member
תנסה לעזור לי בבקשה

אני גר בירושלים וקצת מעל 18 אני יודע שהקבוצה הקרובה אלי היא מעלה אדומים, אבל אני לא יודע אם הם בוגרים או נוער... נוסף לזאת אני לא יודע מתי הם מתאמנים ובאיזה שעות

טורין

New member
אני אנסה

דווקא יש קבוצה בירושלים ויש להם גם בוגרים וגם נוער (אתה אמור להיות בבוגרים) גם אני לא יודע מתי הם מתאמנים(וגם לא באיזה שעות
) אני אפילו לא יודע איפה.. אם ידוע לך איפה זה אני מניח שתוכל למצוא אותם, אם לא תנסה לשאול את מחלקת הספורט בעריה, אולי הם יודעים.

למעלה