שלום לכולם

• פותח הנושא epi
  • פורסם בתאריך

epi

New member
שלום לכולם

היי מה שלום כולם? אני יודעת שאני על הפנים. מי שזוכר את כ הקטע שהיה לי פה לפני כחודש וחצי בערך ששאלתי את השאלה על הדרכים לסיים את החיים שלי אז שתדעו שזה התגלגל ונהיה מכוער מאוד. והכוונה היא שהלכה לי כל הקרירה של המשטרה שחשבתי עלייה בגלל שהיום היייתי אצל פסיכולוג בחר"פ והוא החליט לשחרר אותי על נפשי מהצבא זאת אומרת שאני כבר עוד חודש חודשיים בערך מסיימת את השירות שלי כמה חודשים לפני הזמן והקטע שלהמשיך משטרה אני יכולה לשכוח מזה ביותר.... אפי העצובה ביותר היום....

Squad 55 Taylor

New member
אממממ

לא משנה מה זה לא הדרך לתת לה רעיונות פה מכוון שה"אנשים" עלו על ה"רעיון" שלה דרך הפורום אז תנסו זאת במסרים

קרבינוש

New member
זהו זה נשכח

כל הפנים צריכות להיות מופנות קדימה הלאה להמשיך לעתיד ורוד יותר נו אז מה גם אותי פטרו מהעבודה שטויות העיקר להיות שמח ולהסתדר עם מה שיש

epi

New member
אותך פיטרו

מהעבודה אותי משחררים מהצבא על נפשי זה קצת יותר גרוע נראה מלפטר מהעבודה את לא חושבת? ומה גם שהרסו לי את כל התוכניות שהיו לי לחיים

קרבינוש

New member
מה פתאום

הצבא זה שום דבר יש חיים אחרי הצבא גם למי ששירת ולמי שלא שירת ויש עשרות אלפים שלא שרתו אבל עבודה ????? מה עם להביא אוכל לילדים ולמשפחה ? זה באמת אסון כבד שטויות ה' גדול החיים לא קלים אבל אפשר לעבור את כל הקשיים עם סבלנות ומחשבות טובות זה לא הפורום המתאים לשיחות כאלה אני לא רוצה להפריע לניהול של הפורום אז ביייי

איתמר20

New member
אפי

אז תעלי את הפרופיל חזרה.. או אל תסכימי לקבל את ה 21 נפשי פשוט אל תלכי לועדה הרפואית... יש מיליון דרכים לשנות את זה

איציק78

New member
אפרת

אם את חושבת שאני יוכל לעזור לך את מוזמנת להתקשר לאליי..... ואני ישמח לדבר איתך יותר פתוח ולנסה לעשות כל משביוכלתי לעזור לך...

למעלה