שלום לכולם

ran nitzan

New member
שלום לכולם

אני מחפש לקנות קטנוע 250 סמ"ק בעל אמינות גבוהה מישהו יכל להמליץ על משהו (רצוי בתקציב של 20000 ש"ח

raanansh

New member
.

B&W או GRAND DINK 250 של קימקו , שניהם בעלי מנוע דומה הגרנד קצת יותר מפואר ויקר אבל שניהם באזור התקציב שלך..

ran nitzan

New member
גרנד דינק

והגרנד דינק זה כלי שאפשר לסמוך עליו מבחינת אמינות? ואיך ה-ch ?

ran nitzan

New member
במסגרת התקציב

לא לחרוג מה 20000 ש"ח אבל אני חושב שמשומש יותר טוב מבחינת איבוד ערך בשנה לא?

gofish

New member
יש לי הצעה בשבילך

הונדה פורסייט שנת 01 בסה"כ עבר 10,000 ק"מ שמור מאוד,במצב מצויין כולל טסט לשנה. במידה ואתה מעוניין בפרטים נוספים צור קשר במסרים אישים.

™asper©

New member
אתה צודק...

מבחינה כלכלית הכי כדאי לקנות קטנוע בן שנה-שנתיים שספג כבר את ירידת הערך הראשונית. בכל מקרה החיסכון הוא לא ענק כמו במכוניות חדשות למשל או באופנועים יקרים. ההרגשה של קבלת כלי חדש ובתולי היא טובה ושקטה ואם בא לך עליה אז הגרנד דינק והג'וירייד 200 הם אופציות טובות מאוד. עוד אופציה חדשה הוא הפיאג'ו הקסגון 250, חזק ואמין, שווה בדיקה. משומשים העומדים בתקציב שלך הם הונדה פורסייט 250 שנת 00' או ימאהה מג'סטי 250 שנת 99' שהוא קצת מיושן ופה אתה כבר יורד לכלי די ותיק. יש גם מג'סטי 125 (נדיר) אבל זה תלוי באופי השימוש שלך בקטנוע בגלל שהוא לא מתאים כלכך לכיסוי מרחקים גדולים על בסיס יומיומי. *רכיבת מבחן על כולם מומלצת לפני הקניה.

raanansh

New member
אפשר

הגרנד דינק הוא אמין כמו הB&W ת לשניהם אותו מנוע , הוא במסגרת התקציב ובהחלט נותן תמורה להשקעה , הייתי מציע לך לחפש שנתון 2002 , 2003 יחרוג לך בכ2000 ש"ח מהתקציב . בכל אופן , לגבי הונדה וימהאה , הם לא נופלים באמינות אבל מחירי החלפים לכלים האלו גבוהים.

למעלה