שלום לכולם

שלום לכולם

אני שמח לראות שייש פורום של המשא"ז אני ערן ממרחב דן אק"מ בני ברק אשמח להחליף אתכם חוויות

ירקון כבודם במקומם מונח מצדיע

טוב אז בוא נשמע קצת על עבודת שטח או שזה מסווג אבל בכל אופן רק לידע כללי בבני ברק יש גם דברים טובים לא פחות מי מרחבים אחרים אני בתחילת דרכי הייתי במרחב שרון בפ"ת אבל עכשיו בדן באק"מ בני ברק אבל היום יותר טוב
שאלה קטנה להביא שבלריסטים של אופנעים בקביעות זה טוב ?!?

Squad 55 Taylor

New member
תמיד שמישהו בא אני קורא לו לקוח...

הבאת לקוח לתחנה? כמה שיותר יותר טוב... אה כן ולאלה ששמים בתא מעצר שנראה כמו כלוב אני קורא קופים כי אם תמיד נתלים על הגדר עם הידיים...

ilancoll

New member
אתה אוהב להשביץ מה?

אני מכיר אותך גם עם אתה לא מכיר אותי(אני מימע"ר מרחב דן) ראתי אותך ביותר מסיור אחד ובפנים אתה גם תכיר אותי ואף דברנו ועזרתי לך לרשום פעם דוח מעצר ודוח פעולה כאשר באמת עצרתה שבל"ר אופנוע (שני חרדים "תלמדי ישיבה") אולי תזכור אבל אני לא זוכר שאתה כול הזמן עוצר שבלריסטים "בקביעות" או כול מעצר אחר ושוב אני רואה אתך לא אחת בסיור עם חבורת הילדים בניידת בקיצור קצת צנעות לא תהרוג

or_k

New member
ואווו ימע"ר דן גבר!

אילן יש לך פוזה כאילו אתה איזה סנ"צ גדול תוריד מהגובה שלך כי אתה יותר מידי מתלהב! אז מה אם אתה בימע"ר דן מה לעשות שיש גם נוער שנראה לי שאתה לא בדיוק אוהב אבל מה לעשות??? אצלנו בתחנה יש עזרה רבה למתנדבים מצד השוטרים וגם מצד מתנדבים אחרים (כן כן גם ממתנדבי ימע"ר / ימע"ן) ולא פעם עזרו לנו עם דו"חות למיניהם אז מה?!?! אז עזרת למתנדב כמוך! ירד לך מהכבוד???

ilancoll

New member
לא לא ירד מהכבוד

אין בעיה לעזור זה חשוב ותת גיבוי ועזרה בשטח אישית אני תמיד עוזר לא שואל שאלות שוטר\מתנדב צריך עזרה קודם כול אני יעזור גם ברשום דוחות גם במעצרים וגם סתם חילוץ רכב תקוע שלא אין לי שום דבר נגד נוער מתנדב (כך אני התחלתי)אין לי בעיה להסביר וללמד ושוב ותק של 11 וחצי שנים לא באים ברגל רוב חברי הטובים ביותר הם שוטרים או קצינים במשטרה ומהם גם אני עדיין לומד הרבה(ותמיד יש מה ללמוד אבל... לצערי יש מתנדבים שלא מבנים למה לפעמים שוטרים לא סובלים אותם או פשוט לא סומכים ואומרים להם לא להגיע לארועים אז... הנה דוגמה ארועה פורצים פשוט הגעתי לארוע עם שוטף שלי מזה כ 8 שנים קבוע (אליו אני סומך בעניים עצומות) ומתנדב אחר שאני לא עובד איתו מדרך קבע אני והמתנדב הנוסף הלכנו מאחורי הבניין והשותף הקבוע שלי נשאר בחזית הבניין זהנו את החשוד מנסה לברוח מחלון ששבר רצתי לעברו כדי לעצרו והמתנדב הנוסף פשוט..... נעלם ברח ורץ לניידת נשארתי עם החשוד שהיה ממוצא רוסי גובה 1.90 לבד קראתי בצעקות לשותף שלי שהגיע ויחד הצלחנו לכבול את החשוד אחרי מאבק וזה דוגמה שקרתה להרבה מתנדבים ושוטרים אחרים מיותר לציין שהורדתי את אותו מתנדב בתחנה ואמרתי לקצין שלי שאיתו אני לא מוכן לעבוד יותר מצטער אבל בחוץ אין מקום לפשרות את העניין ששוטרים סומכים עלי רכשתי בעבודה קשה ובצורך להוכיח כי אני מספיק טוב לעולם אני לא שוכח שאני מתנדב וככזה היה גם לי צורך שמשהוא יסביר לי וילמד על תסתכלו כאילו אני מסתכל ממעל פשוט מנסה להעביר את המסר הנכון ואין לי כוונה לפגוע באיש

or_k

New member
מתנדב שאתה לא סומך עליו

אל תעבוד איתו בזה אתה צודק. ואת המסרים שלך תעביר בצורה יותר מנומסת ופחות בוטה!

על מי שאני לא סומך...

על מי שאני לא סומך אין סיכוי שהוא יעלה לי לניידת אלא אם זה בתוך שקית ניילון מאחורה חחחחחחחחחחח

ilancoll

New member
ואאווו סופר שוטר

תגיד מזה התמונה עם הקרבין כמו ילד מתלהב

Squad 55 Taylor

New member
סופר פלצן (ilancoll)

מר סופר פלצף אין לי מושג מי אתה ומה אתה אבל מה הבעיה שלך?! אם אתה שוטר-מה שלא נראה ככה אתה בטח מסוג ה"מרימים אף יותר מדיי" אני לא יודע מי אתה ומה אתה חושב שאתה אבל הטון דיבור שלך לא מוצא חן בעיניי ואתה לא איזה מר מפכ"ל שיתחיל לדבר פה ככה ולפגוע באנשים! אנחנו פה משפחה ולא מעוניינים שאנשים שחושבים את עצמם-כמוך יתנו פה כמה מ"פניני החוכמה" החוכמה שלהם! אתה מוזמן לראות איפה הדלת או ויתר נכון הX שבצד ימין בדפדפן ולא לחזור כי לפי ההודעות שלך אתה נשמע כמו איזה שוטר מתלהב שחושב את עצמו יותר מכולם פה ביחד! מה ש Kיציק עושה בפעולותיו זה בסדר גמור הוא לא שיחק אותה הוא ערך מבנה בשביל לחפות אחד על השני ומה שערן (איש-כריש) עשה זה מעולה! רצה להראות תמונה שלו אז הצטלם עם קרבין ואם זה גרם לך לחשוב שהוא מתלהב אז אתה בבעיה...

לא צריך לכעוס עליו

אולי הוא בעל בעית תקשורת אני מקבל את כולם ואת כל הדעות של כולם רואה ולא שופט אני מבין שיש לו בעיה אז שיבוסם לו ושיהיה לו לבריאות ואם אנחנו פלצנים וסופר שוטרים אז בעיה שלו אני יודע שאני ושאר החברה נותנים את המקסימום במשמרת ושאני נותן את המקסימום זה המקסימום שאני מחפש להביא את השבל"ר או אפילו לטפל באירוע חבלה רגיל ואם לא נראה לבחור החביב הזה מה שאנחנו עושים אז זבשו ואני לא כועס עליו תתיחסו כאילו שזה היה ילד קטן שנותן הערה קטנה של טיפשות קטנה לידעתך ערן יקל

למעלה