שלום לכולם

ליאור 30

New member
שלום לכולם

מה שלומכם חברים וחברות באתי לביקור קצר אחרי טל' שקיבלתי היום בקשר למפגשון שהולך להיות כאן אז אני רוצה לאחל לכם שתהנו וחבל מאוד שלא אוכל להגיע אבל אולי עם זה יהיה בשעות הערב אני אוכל להגיע לא מבטיח כלום ובעיקר שאני רואה עוד שבתתתתתתתתתתתתת מגיעה אני בכלל מצטער שאני לא יכול לבוא אבל כמו שאומרים הסקרנות הורגת את הבן אדם ובסוף זה באמת יהרוג אותי כי אני סקרן לראות מי זאת הבתתתתתתתתתת הים הזאת אז חברים יקרים תהנו לכם ושיהיה לכם שבת שלום ליאור

ניקולי

New member
אוווהווו איזה אורח ../images/Emo24.gif

ליאור 30 בכבודו ובעצמו... ליאור הפתעת אותי לא חשבתי שתכנס לכאן
נכון, יש מפגש בפורים אצל ג'ס.. (מקווה לראותך)..(מתה לראותך)...יחנטריש מה זה ת'געגעתי.. ודרך אגבמסיבת פורים לא תהיה בערב היא תהיה בצהריים בגלל הילדים ובגלל שלט כולם יכולים בערב. אתה יודע מחפשים את הילדים ובאים נשמח לראותך אלף
ו
אחד גדוללללללללללל גדוללללללללל. שבת שלום

@@

New member
חתיכת אורח יש לנו פה ../images/Emo24.gif

טוב שאתה מידי פעם נותן גיחה
נורא חבל שלא תוכל להגיע למפגש , כולם יהיו (נראה לי) בכל אופן אני אשמח לראות אותך בפורום בפעילות מלאה
שתהיה לך ולמשפחתך שבת נפלאה ורגועה

ליאור 30

New member
ריקייייייייי על מי את מנסה לעבוד?

אעלקקקקקקקקק מתה לראות אותי אפילו בטל' את לא רוצה לדבר איתי אני עדיין מחכה לצלצול חזרה מהיום הולדת שלך ואני עוד רציתי להתחתן איתך איזה מזל שמריןןןןןןןןןןן היזהרה אותי

@@

New member
ליאור, כוס***../images/Emo123.gif

אתה לא מתבייש
ככה אתה מדבר אל ארוסתך לשעבר
לגביי הטלפון, אתה הרי יודע שיש לי בעיה עם זה. אתה סולח לי??? שיהיה לך שבוע נפלא

ניקולי

New member
ריקה??? האם זו את??

אני מקווה שזאת לא מתחזה
מה שלומך יקרתי?? שיהיה לך שבוע טוב ומבורך כמה נחמד וכיף לראות את החברים שלי כאן גם במוצ"ש אוהבת
ניקול*

ליאור 30

New member
ריקייייייייייייי מה זה כוס ******

רגע שאני אבין אני משקרררררררררררררררררררררררררר ובטח אני סולח לך כבר התרגלתי לזה

mariana

New member
הנה אתהההה

תגיד לי החלפת טלפון??? כמה אפשר לנסות להשיג אותך?

ליאור 30

New member
כן מריןןןןןןןן אבל את האמת

אני בהלם את מחפשת להשיג אותי בטל'''''''' איזה כייף לי טוב אני אתן לך אותו במסרים שלך בייי

למעלה