שלום לכולם!

• פותח הנושא TalKz
  • פורסם בתאריך

TalKz

New member
שלום לכולם!

אני טל, מירושלים.. אני מתופף, בעיקר רוק, אבל יש לי משיכה בלתי מובנת למוזיקת לאטין...!!!! אני אוהב לנגן לאטין מאד. אני לא יודע אם מישהו פה יודע למה אני מתכוון, אבל מישהו יכול אולי להמליץ לי על שירים שיש בהם מקצב קסקרה? "CASCARA" ... או סתם שירים קצביים של לאטין, או אלבומים נחמדים ששווה לרכוש...
תודה, טל

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קורה טל
אני מקווה שתהנה בפורום
<טוב אנחנו מדברים כבר באיי סי..>

Lechko

New member
היי טל :)

אני שמח שאתה נמשך למוזיקה הלטינית. קודם כל... אלבומים, דבר ראשון, מלך כלי ההקשה הלטיניים, טיטו :) כל אלבומים שתמצא של Tito Puente (על הטימבלס) ובמיוחד אם זה בשיתוף עם Mongo Santamaria (על הבונגוס), Potato Vladez (קונגס) או המתופף הפורטוריקני המעולה Cortijo אלבומים בשמות כמו: Ready for Freddy - Carlos "Patato" Valdez Dandy's Dandy a Latin Affair - Johnny Rodriguez, Jr. Tito Puente - Master Timbalero Tito Puente y Eddie Palmieri - Obra Maestra (מעולה) Tito Allen & Rafaelito Cortijo - Tributo al Maestro Cuban All Stars - Estrellas de Areito יש גם אלבום חדש יחסית של Spanish harlem orchestra (האלבום נקרא un gran dia en el barrio ואני חושב שיש אותו לפחות בעזריאלי כי שם אני קניתי, אבל הבנתי מחברים שלא ממש קשה למצוא אותו בארץ כי הוא ממש טוב) בעקרון יש את זה בהרבה שירים אבל קשה למצוא אחד שממש שומעים את זה חזק על הרקע של הדברים האחרים, אני ממליץ לך לקחת את השירים שאני כותב ולהוריד לגמרי את הבאס באיקוולייזר ולהעלות רק את התדרים הגבוהים שתשמע טוב את הטרבל, ואז תשמע את הקסקרה מעולה... ואני סתם זורק שירים: Bobby Valentin - Otro querer (בהתחלה) Cano Esremera - La Gringa אה, כן... דוגמא טובה : llego la banda בגרסא של Spanish harlem orchestra... במשך כל השיר יש קסקרה, ובסוף יש איזה חצי דקה של קסקרה נקי על המצילה, בלי כלום חוץ מזה. אגב אם אתה רוצה ללמוד את המקצבים האלה, ואיך לנגן אותם כמו שצריך, לשים אותם על הקלאווה וכאלה, אני יכול לקשר אותך לחבר שלי שהוא נגן מקצועי... אלכס

TalKz

New member
תודה!!!

אשמח אם תשלח לי את האייסיקיו של החבר שלך הזה... או משהו

Lechko

New member
אין בעיה

אני לא חושב שהוא יתנגד: 19674546 יובל כהן

reina1

New member
טל ברוך הבא! גם אני ירושלמית

רואים אותך בסלסה או שאתה לא רוקד?