שלום לכולם!

שלום לכולם!

קוראים לי ליה, אני בת 16 מישראל. אני יודעת שהפורום פה זה נוער בחו"ל, ובישבילי ישראל זה החו"ל הכי גדול בעולם. נולדתי בישראל כך שיש לי אזרחות ישראלית, כמו כן גם כל משפחתי נולדה פה, אמא שלי גם התחנכה פה, אבל בגיל חצי שנה עברנו לאנגליה וכל חיי גדלתי בליברפול. לפני ארבעה חודשים עזבתי את כל מה שני מכירה ונחתתי בתל אביב, וכאן אני גרה כיום. במבט ראשון לא נראה שיש לי בעיה, כי את השפה אני מכירה מצויין כי זה מה שדיברו אצלנו בבית וחוץ מקצת מבטא אנגלי אני מדברת כרגיל, גם את המנהגים אני מכירה מעולה כי אני יהודיה, יש לי פה משפחה, בבית ספר הולך לי בסדר, אבל הכל כל כך מוזר לי שאני כבר על סף ייאוש כי המנטליות שונה לגמרי וגם כי אני לא מכירה כלל את ישראל ואני די מפחדת פה עד כמה שזה נשמע טפשי. אתמול יצאתי פעם ראשונה למועדון בישראל והלכתי עם חברים לבייס והייתה שם איזה מסיבת סקס וזה היה הדבר הכי מוזר שראיתי בחיים שלי. לא המסיבה עצמה אלא כל הדברים שמסביב. ליברפול ות"א זה די דבר והיפוכו. אין לי מושג למה אני כותבת כאן עכשיו, אולי מכיוון שאתם בעצם היחדים שיוכלים להבין אותי בגלל שגם אתם בארץ זרה שהמנטליות בטח אחרת. וכאן היא ממש אחרת... אני לומדת לאהוב את הפתיחות והחמימות שיש כאן כי באנגליה לא היה את זה, אבל כשרק הגעתי קיבלתי ממש שוק תרבותי מהצעקות וכשראיתי כל כך הרבה אנשים שהולכים ויורקים ברחוב זה היה ממש מוזר... אבל עכשיו זה כבר יותר טוב, למרות שיש דברים שנראה לי שאני לא אתרגל אליהם אף פעם.

Squad 55 Taylor

New member
זאת בדיוק...

זאת בדיוק הסיבה שאני רוצה לעבור לניו יורק אחרי צבא... לעוף מהאופי שיש לאנשים פה

coconut56

New member
הדיון היה פה איזה מאה פעם

אמריקה או ניו יורק זה לא גן עדן עלי אדמות- איך כולכם חולים על זה כאילו מי ישמע! נכון זאת עיר מגניבה כיפית גדולה יפה ועוד הרבה דברים! אני הייתי שם וממש נהנתי! אבל תראו איך אתם מדברים על ישראל....בואנה אנשים תקלטו שזאת המולדת שלכם את מדינת היהודים! בזכות המדינה הזאת לא מתו עוד 6 מיליון במשרפות! אפשר לחשוב שבניו יורק יותר טוב....להזכיר את ה- 11 בספטמבר?! להזכיר את הפשע? שיש אפילו יותר משיקאגו פשע ! ואם אתם כבר מדברים על יריקות ברחוב אז תאמינו לי שבניו יורק לא חסר בכלל אנשים שיורקים ברחובות שלא לדבר על הנשים הבהמות שם שכל אישה שנייה ברחוב זה הר אדם!!! אז דיי דיי כבר לחשוב שניו יורק זה -ה- מקום כי זה לא! לישראל יש הרבה חסרונות זה נכון, אבל אם כל אחד יחשוב ככה על הארץ- אז לא תהיה כבר ארץ! ולסקאד 55 טיילור, כדי שתתאפס כי זה ממש מתחיל לעצבן! אני לא בא לתקוף אותך או משהו בסגנון אבל. . . .. .

Squad 55 Taylor

New member
קוסקוס...

חחח ילד בן 13... יתקוף אותי??? איי איי איי עד לאן הטיפשות הגיעה... זאת המולדת שלי... נו אז... למה מה היא נתנה לי?! בית!? בסדר... אני משלם מיסים ויישרת בצבא ואפילו בקרבי! ואני לא הולך בגלל המדינה אחלה של מדינה רק אנשים פה עשו אותה מסריחה! עם האופי הישראלי! עם הערבים שבאים מכל חור! עם הדוסים שלוקחים כסף! תבין! ברגע שלא יהיה פה ראש ממשלה נכון עוד כמה שנים לא תהיה מדינת ישראל! האנשים פה דפקו את עצמם ועד שמישהו לא ישנה משהו לא יקרה כלום... אני יש לי את העמצאים לעבור לחו"ל וחשבתי לאן ובניויורק הכי נהנתי אהבתי את התנועה שם "העיר שלא עוצרת" אז אני יעבור! שלא תחשוב לא נכון אני מוכן להקריב את חיי לישראל אבל זה יהיה בזמן צבא! 11 בספטמבר... זה נכון... זה היה אבל מה שהיה היה... אתה רוצה שאני ירשום לך תאריך של כל פיגוע פה?! פשע?! אחי זה בולשיט! אולי אתה בתור צוציק בן 13 ראית איזה היספאני "חושב את עצמו ראפר" וכבר נבהלת וחשבת שהוא פושע אבל תתעורר... ג'וליאני ניקה כמעט את העיר וזה אני ייתן לך מעדות שדיברתי עם שוטרים באימיילים וכו' הר אדם? נו ו? מה גורם לך לחשוב שאני קטן??? ותאמין לי גם אני לא בא לתקוף אותך אבל עבר עלי הרבה אני רק מזכיר לך שאני מתנדב שנה וחצי במשטרה וכחצי שנה בשירותי הכיבוי וראיתי יותר ממה שאני צריך לראות... תגיד לי.. באיזה מקום עוד רוצחים אנשים כי הם לא חצו במעבר חצייה אה?!?!?!? אני לא הולך לתקוף אותך... אולי זה יישמע כמו פגיעה אבל שתגדל תבין...

coconut56

New member
אתה מדבר אליי כאילו אני בן 4../images/Emo46.gif

"ילד בן 13 יתקוף אותי?" מה הקטע שלך? אני רק מסביר לך מה יקרה אם כל אחד יחליט ככה! ואתה רואה שרוב הדברים שאמרתי הם נכונים! ובתור "צוציק" בן 13 אני ראיתי שם הרבה כושים היספאנים הודים סינים ואפילו אמריקאים שיורקים שם בלי בושה ממש כמו בארץ! אז שלא תחשוב שהם קדושים או משהו! נכון, הם יותר מתורבתים מהישראלים אבל אין כזה הבדל עצום... כמו למשל הבריטים והישראלים שזה בכלל הבדל עצום! בקיצור, יופי שאתה מתכנן לך את העתיד אבל רק שתדע שאפילו מחר משהו יכול להשתנות כל רגע יכול לקרות משהו... אז אל תיקח את הכל כאילו אתה נוסע מחר!

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

לא שזה קשור.. אבל בגלל זה בדיוק אני לא חושבת על מעבר לניו-יורק.. העיר הזאת מעולם לא מצאה חן בעיני.. בדיוק כמו ת"א אחת גדולה.. גם את מיאמי לא אהבתי.. יותר מידי רועשת.. אני מעדיפה את הפרברים.. א BOCA RATON וסביבתה, בפלורידה..מקומות שקטים יותר,ירוקים יותר, ממש ההפך של ת"א,חיפה או ניו-יורק או כל עיר גדולה אחרת. בעיירות קטנות, בפרברים ובכל מקום בעצם שהוא לא עיר גדולה, האנשים הרבה יותר מתורבתים, נחמדים וסימפטיים. ואני יודעת טוב מאוד שהדבר שיהיה ל הכי קשה, אם אני באמת יצליח להגשים את חלומי ולעבור לארה"ב, זה אם יש שם פחות פתיחות לציניות.. כי אז באמת תהיה לי בעיה.. אני מאוד צינית.. בישראל דווקא מקבלים את סבבה.. למרות שאני מסתבכת לא מעט בגלל זה, זה מקובל, מובן.. אם בארה"ב מקבלים ציניות כמו בקנדה (ששם הבנת שבכלל לא מקבלים את זה..), אז אני אהיה בבעיה גדולה..

kit k@t

New member
אתה מפגר

אבל הרוב כאלו... אמריקה היא מקום נחמד אבל לכל מקום יש את המינוסים שלו. וה"צוציק" בן ה13 נשמע הרבה יותר בוגר ממך. קאט

justnoa

New member
../images/Emo122.gifתנו לבן אדם לחיות!!!

אלוהים אדירים!!!!! מה הוא עשה לכם?!?!?! הבן אדם רוצה לעשות משהו עם החיים שלו!!! תנו לו לעשות משהו בלי להציק לא שהוא צריך להקשיב לכם או משהו... אבל באמת?!?!?! מישהו מציק לכם? מישהו עשה לכם משהו רע? פאקינג שיט! למישהו יש חלומות והוא רוצה להגשים אותם!!! תנו לו! בשביל מה אנחנו חיים פה? כדי לא להגשים חלומות? יו! זה מרגיז נמאס מהויכוח הזה

Magnum03

New member
עצה ידידותית

אל תקשיב להם , תגשים את החלומות שלך , אל תשכח שלכל אחד יש טעם שונה ומה שטוב לך אולי לא טוב לאחרים , וההיפך. אתה לא חייב למדינה הזאתי דבר , לא צבא ולא מילואים. הציונות היא לא מה שהייתה פעם ... אל תנסו גם לגרום לו ייסורי מצפון , ע"י שאלות כמו למה הוא רוצה לעזוב ארץ ש "6 מיליון יהודים מתו עבורה" . ואל תהיו יפיי-נפש , איך אתם מטיפים לו מה לעשות כשאתם עושים את זה (עוזבים את הארץ). חזק ואמץ ידידי.

Squad 55 Taylor

New member
תודה לך מאגנום

סוף כל סוף הבנתי שיש פה מישהו ראליסט... אני לא מקשיב להם... אני יגשים! תראה זה לא הכי נכון מה שאמרת אני חייב למדינה הזאת... היא נתנה לי בית ומקום לחיות בתמורה לכך משפחתי משלמת מיסים ואני ישרת שירות צבאי מלא ורק אז יעבור... אני רוצה גם לשרת בצבא... תבין... אני מורעל... יש פשע בניו-יורק נלך למשטרת ניו-יורק LOL הציונות... באמת לא מה שהייתה אנשים מנצלים אותה לצרכיהם... ואל תדאג הם לא גורמים לי לייסורי מצפון כאילו תבין... אנשים שיוצאים נגדי אני לא כ"כ שם עליהם... LOL יפיי-נפש לא הייתי בטוח לגבי זה שכן הם עברו בגל הוריהם לא נראה לי ששאלו אותם לפני אבל עדיין אין להם זכות לתקוף... תודה על התמיכה! C y in New York!

sivani

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

תשמעי, אני מבינה אותך ואני חושבת שאני לא היחידה. זה די קשה להגיע למקום חדש, לוקח הרבה זמן להתרגל למנטליות של אנשים,בין אם זה לרעה או לטובה. קחי לך קצת זמן,בסופו של דבר מתרגלים לזה.

רגע אל תבינו אותי לא נכון...

בסופו של דבר אני חושבת שכאן זה מקום נחמד יותר לגור פה, יותר פתיחות, אנשים פה צינים יותר, אני אוהבת את זה. אין לי בעיה עם האופי של האנשים פה זה פשוט ממש שונה. אני לא מסכימה שניו יורק זה מקום כל כך מושלם כמו שעושים ממנו. ארה"ב זאת ארץ ההזדמנויות, יש לך סיכוי להיות מילונר, להצליח בענק, אבל אם אתה נופל אתה לבד, המדינה לא תהיה שם בשביל לתמוך בך. בגלל זה לא משלמים מיסים שם ולא כלום, ויש סיכוי גדול יותר, כמה שזה נשמע לא מעודד, ליפול מאשר להצליח, כי יש המון שרוצים להצליח שם. אז תחשבו אם אתם מוכנים לקחת את הצ'אנס הזה, ותחשבו גם לאן תחזרו אם וכאשר לא תצליחו. אתם צריכים להודות לאלוהים שיש לכם את המולדת שלכם וכמה שזה נשמע לא ממש קשור, זאת המדינה היחידה שתהיה לכם אי פעם. לא ניו יורק, לא לונדון ולא שום דבר אחר.

Doctor Evil

New member
אני דווקא

חושב באמת, שתלך לפי החלום שלך, אבל תהיה באמת מודע שזה לא יהיה כל כך פשוט ויכול להיות מאד שתתאכזב. אתה בטח יודע מהם התנאים להתקבל ל-NYPD: -גיל 21 מינימום -אזרח ארה"ב (זה קצת קשה...) -60 נקודות קרדיט בקולג' בארה"ב, או שנתיים בצבא (אין לי מושג אם זה תקף גם לגבי צה"ל) יש עוד כמה, אבל אלה החשובים. אתה ביררת בכלל אם מישהו זר (הכוונה לאחד שנולד ללא אזרחות) בכלל יכול להצטרף ל-NYPD? אני הייתי קודם מברר את כל כל הפרטים, אחרת אתה עלול להתאכזב קשות. בהצלחה.

EROTOMANIA

New member
.............

חח כן, רציתי לשאול "לא משלמים מיסים? מה לעזאזל" וכן משלמים... אפילו בהגזמה

Squad 55 Taylor

New member
תבינו...

מה נראה לכם אני כזה דפוק?! לא בדקתי??? תודה על הדאגה אבל בדקתי ודאגתי להכל... יש כמה תוכניות הנה הפשוטה שביניהם (אגב ביררתי וכן ניתן אם יש לך אזרחות) דבר ראשון לגבי הצבא בארץ זה לא נראה לי תקף... אז ככה: אחרי גיל 21... נו בטח! זה יהיה אחרי צבא... אחרי צבא אני הולך ללמוד שם... מוציא אשרת סטודנט והולך ללמוד ומוציא 60 נקודות בקולג' שלפי מה שהבנתי זה חצי תואר ראשון... או שללכת לצבא לשנתיים זה דווקא יתאים אחרי הצבא בארץ... אזרחות... בזמן שאני לומד שם מכירים איזה אמריקאית חביבה ומתחתנים ואז יש לך גם אזרחות וגם אהבה... צריך גם מצב בריאותי תקין... טפו טפו טפו בנתיים הכל תקין.. בלי עבר פלילי... בנתיים אין וזהו... הם לא דורשים יותר מדי... אגב הצלחתי להוציא 2 עותקים ממבחני קבלה קודמים שהיו ותפרתי אות םהם ממש קלים... אני כבר חשבתי על הכל.... אני לא הולך לטוס סתם ככה בלי מושג בסיסי... דר רשע... (זה שוב גרוע בעברית) בדקתי הכל... אני יקרע את התחת כדי לבצע את זה הרי לא סתם קוראים לזה חלום... נועה... תודה על התמיכה חמודה! ן ANGEL DUST.... REALTY CHECK???? אני לא מבין אותכם למה אתם כאלה קשים?! זה רק אתם הישראלים ככה... העם הזה צריך יותר להשתחרר... לצאת מהבועה... זה כולה מעבר לניויורק! אני לא הולך להיות אסטרנאוט או משהו כזה... יום טוב!

למעלה