שלום לכולם!

אושרה1

New member
אני אמנם גרה בישראל אבל

בס"ד שהייתי בשדה תעופה לחזור לישראל מפריז אז הדייל קרא את השם שלי מהדרכון כזה: אושרה במגעיל כזה. אז אמרתי לו שם יפה נכון והוא אמר כן בטח אושרה

Squad 55 Taylor

New member
אמממ רק עכשיו שמתי לב....

אני בעיקרון קוראים לי רועי אז אין לי בעיה עם השם כי שאני בחו"ל אני אומר שהשם שלי זה רוי יעני ROY כמו רוי אורבינזון זה ששר את אישה יפה.
אבל שאני יעבור לניו-יורק נראה לי שאני ישנה את השם... למשהו אמריקאי כזה כי אני רוצה להיות שוטר שם וצריך שם קליט כזה... משהו בסגנון ג'ון או ג'יימס או שאני ישאיר רוי פשוט אבל בעיקרון שם זה לפי השם משפחה והשם משפחה שלי לא נשמע אמריקאי ככה שאני כנראה ישנה אותו לטיילור באמת כמו שבניק שלי... רוי טיילור ג'ון טיילור ג'יימס טיילור וכמובן יש את אלכס טיילור אהובתי ממשמרת שלישית! מה נשמע יותר טוב?

coconut56

New member
מאיפה הביטחון הרב הזה שאתה עובר?!

מאיפה אתה יודע מה יקרה איתך בעוד 5 שנים?! אתה רק בן 17, אתה תתחיל צבא רק עוד שנה וחצי ואתה כבר חושב על שנה אחרי שתסיים צבא? take it easy

Squad 55 Taylor

New member
מר. קוקוס...

אתה צוחק?! כבר התחלתי לחסוך כסף! זה החלום שלי ואני לא הולך לוותר עליו! העיר הגדולה קוראת לי!

coconut56

New member
אתה יודע כמה דברים אתה תצטרך לעבור

........... אתה תצטרך גרין קארד כמובן! אשרות עבודה ושהות חוקית שם, הוכחה שלמדת בישראל+תעודות ובגרות גם. ותצטרך עוד כסף כדי לשכור דירה, ויש עוד המון קישורים שאתה צריך שיהו לך בשביל לעבוד בגיל כזה ב- NYPD...אהה. ועוד משהו.. יש לך אנגלית מספיק טובה? יש לך אנגלית שותפת? זאת צריכה להיות כמו שפת אם שלך אם אתה מתכוון לעבוד שם! קיצור- שיהיה לך בהצלחה בעוד 5 שנים

Squad 55 Taylor

New member
קוקוס...

ואתה חושב שאת כל זה לא ידעתי??? ולא הכנתי לי דברים מראש? הכי יש לי תוכנית יש לי תוכניחת ב' ואפילו תוכנית ג'... אבל תמיד יש את הדרך הפשוטה... להתחתן עם אמריקאית עשירה

coconut56

New member
קודם כל

אתה צריך לנסוע לשם לתקופה להכיר שם אנשים ואפילו אמריקאית עשירה$$
ואז תתחיל לעבוד.. קיצור אני יגיד אתזה שוב בהצלחה לך בעוד 5 שנים

Squad 55 Taylor

New member
ובוא אני יגיב שוב....

דבר ראשון אין בעיה נוסעים ל3 חודשים עם וויזת תייר מכירים אנשים... מכירים איזה אמריקאית עשירה (עדיף יהודייה שסבתא לא תתנגד) ומתחתנים איתה ואז זה גם אזרחות וגם כסף... DON'T WORRY! BE H-A-P-P-Y!!!!

sivani

New member
אתה לא חושב ש...

לא בטוח שלא כל אחת תרצה להתחתן איתך? אתה חי באשליות לדעתי אין סיכוי שהכל יפעל לך מושלם לפי התוכניות, זה לא עולם אוטופי

למעלה