שלום לכולם!

0Serendipity0

New member
שלום לכולם!

אני חדשה כאן! אני אמנם גרה בישראל,אבל ממש בא לי לגור בחו"ל! ולא כשאני אהיה מבוגרת,אלא עכשיו,כי ממש בא לי לחוות את חווית התיכון בחו"ל.. חבל שלא מקבלים בחיים כל מה שרוצים..
בכל מקרה,יש לי כמה שאלות אליכם: איך אתם מסתדרים עם השמות הפרטיים שלכם? זה לא רלוונטי לכולם, אבל לי למשל קוראים תום (לא טום!) ואני בת ואם אני אהיה בחו"ל אז אנשים יחשבו שיש לי שם של בן,כשבארץ אני מכירה הרבה יותר תום בנות מאשר בנים. שיניתם או חשבתם לשנות את השם הפרטי שלכם בגלל זה? ושאלה שניה,אם היו נותנים לכם לבחור,הייתם חוזרים לארץ? אתם פוחדים בכלל לחזור לארץ בגלל הפיגועים? או לבקר? כי חברה שלי עברה לפני כמה שנים לחו"ל והייתה לה הזדמנות לבוא לבקר בחופש הגדול והיא לא באה בגלל שהיא פחדה מפיגוע..

SeanZoR

New member
נושא רלוונטי לי :)

גם אני מת לעבור לארה"ב לתקופת התיכון!! אבל עוד מעט וכבר אני אעבור את התקופה ... :( (בת כמה את ד"א?) לא נראה לי שתהיה לי בעיה עם השם שלי - שון :)

0Serendipity0

New member
כן,גם לי לא נראה.. ../images/Emo13.gif

ואני בכיתה ז',יש לי עוד כמה שנים לשכנע את ההורים שלי

justnoa

New member
אמממ

לי גם הייתה קצת בעייה עם השם, כי השם שלי זה נועה ובאנגלית עם מבטא ני וזילנד זה נשמע קצת כמו נוח, אז חשבתי אולי שיקראו לי בשם השני שלי שזה נור, בל גם זה לא נשמע ממש נורמלי אז חפיף אני נרוא רוצה לבקר בארץ, למרות שזה לא שאני פה המוון זמן או משהו אבל אני מתגעגעת רצח לא אכפת לי מהפיגועים כדי להגיע, אבל אמא שלי אמרה שעד גיל 18 היא לא מרשה לי ליסוע:(

coconut56

New member
אם הייתי גר בחו"ל אז..............

לא היו לי בעיות בכלל.. כי בן זה גם שם אמריקאי וגם לאף אחד לא תהיה בעיה לבטאות אותו! וגם שהייתי בחו"ל לא הייתה לאף אחד בעיה עם השם! חשבו שאני אמריקאי כי לשם יש פרוש באנגלית.... בקיצור יש לי אחלה שם ואני לא אשנה אותו!(ככה דעתי)

coconut56

New member
אם הייתי גר בחו"ל אז..............

לא היו לי בעיות בכלל.. כי בן זה גם שם אמריקאי וגם לאף אחד לא תהיה בעיה לבטאות אותו! וגם שהייתי בחו"ל לא הייתה לאף אחד בעיה עם השם! חשבו שאני אמריקאי כי לשם יש פרוש באנגלית.... בקיצור יש לי אחלה שם ואני לא אשנה אותו!(ככה דעתי)

בן זה בכלל שם אנגלי...

לפי babynames.com (אל תשאלו למה אני מסתובבת באתרים כאלה...) זה הגיע מאנגלית ולא מעברית...

FriendlyFriend

New member
אני לא מאמינה!אני לא התינוקת היחידה

פה
חחחח ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש סוף סוף מישהי בגיל שלי פה בפורום!! (*לוחשת*בבקשהאלתעזבי*לוחשת*
) אז ברוכה הבאה לפורום

coconut56

New member
ללירון

את טועה כי לשם בן יש פרוש באנגלית Ben= פסגה, שיא תסתכלי במילון אם את לא מאמינה

אני רציתי להחליף שם...

אמילי זה כזה שם... נפוץ! הידעתם שזה היה השם הכי נפוץ בארה"ב בשנת 2001?? אני גם רוצה שם ישראלי מיוחד כזה
סתם סתם אני אוהבת את השם שלי, חוץ מזה שיש לו סיפור יפה..

EROTOMANIA

New member
..............

תפוזונה השם שלי זה קריסטין, וזה שם דיי נפוץ כאן אז אין לי בעיות איתו. דווקא בישראל היו לי בעיות איתו כי כל פעם ששאלו אותי איך קוראים לי ואמרתי קריסטין, הם חשבו שזה אסתי... זה בכלל לא נשמע דומה.. אמילי זה שם ממש יפה..... לא שמעתי על נקבה אחת כאן שקוראים לה אמילי..

Gaily Trinity

New member
../images/Emo163.gif

ok first of allwhy do u want to study in an american school it's not as fun as it looks... thinik about doing your homework in english living half an hour from school (drive) and not having real honest and nice people (in most of the times... most of the people i know here are just act nice and are real bitches!!! any way even if it looks nice oon movies don't count on it... about my namre i have the weirdest name any way not an israely could pronounce it and in english it's a little bit better but no really by the way for all of you Gaily is foneticly pronounced as GUY- LEE :)

rendomgirl

New member
חח... תגידו תודה...

לי קוראים מורן... שזה נראה לי השם בכי מעצבן שיכול להיות פה!!!! אפילו יותר מחיים... כאילו moran-moron... כמה שזה כיף... ואני שונאת את זה!!! אבל לא חשבתי לשנות... כאילו זה יהיה לי ממש מוזר עם יקראו לי בשם אחר... חלק קוראים לי "moren" כאילו כמו לורן(אוצה צורה הגייה)... וחלק פשוט מנסים להגיד מורן אם a.... הכי מעצבןזה אלה שמנסים לחכות את ה-r כאילו כמו ר' של ישראלים... והם ממש מגזימים עם זה... ררררררר... ובקשר לפיגועים... הייתי הארץ בחופש שנה שעברה ולמרות המצב בסופו של דבר יצאתי לשיינקין לקניונים לנחלת בניימין נסעתי באוטובוס... ברור שאני מפחדת... אבל אני בכל זאת יוצאת... ככה זה...

למעלה